Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od bezdechu Já bych se nebál ani tak nakvítání jako toho, že budou zpočátku vytáhlé. Ale při přesazování se to schová, že
Zkusil jsem v pondělí dát pár předklíčených semínek do hlíny a umístil na okno kde je slunce celý den. A ještě pár klonú už zakořeněnejch abych viděl co to dělá. Foto je z dneška (sobota).
Přesně tak. Kytky se Ti strašně moc vytáhnou a pak vypadaj divně...
Neni to moc hezký, když ti první patro začína 13cm nad zemí
Původní příspěvek od w33d no ja by som chcel začat od 15.4 predpestovat doma a 1.5 dat na balkon myslite ze je to vhodny cas ci mam este pockat ?
Jako balkonovky stačí i v červnu ,a ven ideal je během května ,když to dáš v dubnu je to měsíc brzo a výsledný efekt bude stejný jako o měsíc později,oni to v pohodě doženou a možná vitalitou budou lepší ,ono někdo OUT valí ven až v červnu a je to uplně na pohodu všechno se stíhá v pohodě hlavně když to je dojezd říjen/listopad ale i konec září.
Původní příspěvek od gremlin101 Ten kdo už vysadil ven dost prohloupil, jestli bude apoň trožku pravda co zde píšou - viz. link, tak kytky asi nebudou rády..
mno já už zasadil ven a dokonce automaty a jedou velmi dobře i přes to ne zrovna ideální počasí jedou uplně stejně jak podle některých fotek zde když se to fotilo v létě !
strach nemám je kolem dokola potravinářská folie a nahoře občas netkaná textílie,jinak slunko berou co se dá .
do skleníku určitě později pokud ho nemáte 5m vysokej .... ale co se týče automatů tak ty mam teď za oknem a nejspíš o víkendu pujdou do skleníku .... to se nemusím bát, že přerostou
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
minulý rok měla moje holka jednu kytku už asi kolem 15.2 ve skleníku...všude byl ještě sníh a já ji říkal ať se na to vykašle, že z toho jí nic nevzejde akorát že zničí semínko...Světe div se!semínko vyklíčilo a klíček rostl...sice za měsíc byl asi tak velký jako sazenička týden stará za oknem ale co už :-) ...potom jelikož jsme byli nuceni dát kyti pryč tak jsme si ji donesli domů a pak ji dali na balkon asi v polovině května jsem dal vzrostlou květinu dozrát pod 150W do skříně...němel jsem v ní teploměr a myslel jsem že bude vše ok....za tři týdny byla kytka tak suchá že se dali nezralé paličky drtit mezi prsty rovnou do papírku ....no jo byl to pech ...ještě že jsem si už koupil teploměr a kytky rostou polde mých představ ...