Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 55 56 57 58 59 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Tommy92
Stálý Člen

Karma uživatele Tommy92 - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 897

zdravim.. už sem to nevydržel a zasadil sem asi 10 no name semen, kytky už mi vylezli mají asi 7 cm rostou pěkně. zajímalo by mě jestli nebudou nakvétat do tý doby než je dám ven.? nebo jestli to má vůbec cenu pak dávat ven , je jim asi 14 dní možná 3 týdny , dík za odpovědi

Old Post 27-03-2011 v 20:19 PM
Tommy92 je offline   Profil uživatele Tommy92   Find more posts by Tommy92   Foto galerie člena Tommy92   Click here to Send Tommy92 a Private Message   Add Tommy92 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pompo
Stálý Člen

Karma uživatele Pompo - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 898

tommy: ještě brzo já se chystám až na konci dubna

Old Post 27-03-2011 v 20:46 PM
Pompo je offline   Profil uživatele Pompo   Find more posts by Pompo   Foto galerie člena Pompo   Click here to Send Pompo a Private Message   Add Pompo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
P4Y0out
Stálý Člen

Karma uživatele P4Y0out - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 899

ja sa chystám klíčiť cez veľkonočné prázdniny a hodim to hned do homemade parníčka

Nikdy nieje tak zle,že by nemohlo byt horšie

Old Post 27-03-2011 v 22:13 PM
P4Y0out je offline   Profil uživatele P4Y0out   Find more posts by P4Y0out   Foto galerie člena P4Y0out   Click here to Send P4Y0out a Private Message   Add P4Y0out to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy92
Stálý Člen

Karma uživatele Tommy92 - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 900

citace:
Původní příspěvek od Pompo
tommy: ještě brzo já se chystám až na konci dubna

jo to je jasný že je brzo, ale chtěl sem vědět jestli to bude mít cenu pak dát ven když to bude takhle předpěstovaný

Old Post 28-03-2011 v 03:18 AM
Tommy92 je offline   Profil uživatele Tommy92   Find more posts by Tommy92   Foto galerie člena Tommy92   Click here to Send Tommy92 a Private Message   Add Tommy92 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuta
Stálý Člen

Karma uživatele chuta - 92% PěstitelskáKarma uživatele chuta - 92% PěstitelskáKarma uživatele chuta - 92% PěstitelskáKarma uživatele chuta - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 901

myslim ze je akorat cas!sadim tak kazdym rokem a nikdy sem s tim zadne problemy nemnel

Old Post 28-03-2011 v 06:41 AM
chuta je offline   Profil uživatele chuta   Find more posts by chuta   Foto galerie člena chuta   Click here to Send chuta a Private Message   Add chuta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pompo
Stálý Člen

Karma uživatele Pompo - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 902

Tommy: no jasně předpěst je celkem důležitý, to je jako s dětmi taky jim musíš pomoct než můžou do světa;-)
Chuta: jo tak teplo už celkem je, myslím že v noci nemrzne, ale dětičky ještě doma nechám

Old Post 28-03-2011 v 08:51 AM
Pompo je offline   Profil uživatele Pompo   Find more posts by Pompo   Foto galerie člena Pompo   Click here to Send Pompo a Private Message   Add Pompo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hardteknos
Stálý Člen

Karma uživatele hardteknos - 89% PěstitelskáKarma uživatele hardteknos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 903

cs potrebuju radu doma mam frsian dew passion1 a shamna mylsite ze uz se da sazet dnes 28.3 2011

Old Post 28-03-2011 v 14:37 PM
hardteknos je offline   Profil uživatele hardteknos   Find more posts by hardteknos   Foto galerie člena hardteknos   Click here to Send hardteknos a Private Message   Add hardteknos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 904

to hardteknos: pokud už máš vyjetý semínka, resp. malý rostlinky, tak by asi bylo nejlepší z nich udělat cosi jako matky a nadělat z nich řezy pro sebe a kamarády, protože teď je ještě fakt hrozně brzo. Pokud máš zatim jen semena, tak už je poamlu můžeš začít dát klíčit a ven pak tenhle předpěst nejdřív za měsíc...

Old Post 28-03-2011 v 15:00 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hardteknos
Stálý Člen

Karma uživatele hardteknos - 89% PěstitelskáKarma uživatele hardteknos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 905

este semena dik

Old Post 28-03-2011 v 15:19 PM
hardteknos je offline   Profil uživatele hardteknos   Find more posts by hardteknos   Foto galerie člena hardteknos   Click here to Send hardteknos a Private Message   Add hardteknos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clinic
Stálý Člen

Karma uživatele clinic - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 906

Taak dnes jsem si dovezl řízečky z Widně.. hodím je ještě do skleníku-pro jistou ale myslím že počasí už je ok.Jsem z nejjižnější moravy co to jide.
přinejhorším začnou nakvétat ale s tím jsem nikdy žadný problem neměl..
Jsem se nemohl dočkat, není to moc brzo??

1

Old Post 01-04-2011 v 12:26 PM
clinic je offline   Profil uživatele clinic   Find more posts by clinic   Foto galerie člena clinic   Click here to Send clinic a Private Message   Add clinic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele clinic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 907

citace:
Původní příspěvek od clinic
Taak dnes jsem si dovezl řízečky z Widně.. hodím je ještě do skleníku-pro jistou ale myslím že počasí už je ok.Jsem z nejjižnější moravy co to jide.
přinejhorším začnou nakvétat ale s tím jsem nikdy žadný problem neměl..
Jsem se nemohl dočkat, není to moc brzo??

Podle mě to bude tak na hraně, ale už by Ti to nemělo začit nakvétat

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 01-04-2011 v 13:51 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
w33d
Stálý Člen

Karma uživatele w33d - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 908

no ja by som chcel začat od 15.4 predpestovat doma a 1.5 dat na balkon myslite ze je to vhodny cas ci mam este pockat ?

SORRY BUT DNB AND HIGH IS MY LIFE
https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=961790
Out 2011 Durban poison First !
Adrenaline SVK Grow

Old Post 01-04-2011 v 23:17 PM
w33d je offline   Profil uživatele w33d   Find more posts by w33d   Foto galerie člena w33d   Click here to Send w33d a Private Message   Add w33d to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 909

citace:
Původní příspěvek od w33d
no ja by som chcel začat od 15.4 predpestovat doma a 1.5 dat na balkon myslite ze je to vhodny cas ci mam este pockat ?

Jo to by šlo, ale klidně to ještě tak o 20 dní poposuň, počkej si až proběhne Pankrác Servác a Bonifác, já to už párkrát podcenil a kytky to nedaly, taky dost záleží v jaký jsi nadmořský výšce.

Old Post 02-04-2011 v 07:29 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 910

citace:
Původní příspěvek od w33d

Jo jo jak říká mirex .. neuspěchej to Kytkám nebude vadit zda pujdou o 20 dní později nebo ne. Světelnou periodu neovlivníš

Old Post 02-04-2011 v 08:48 AM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clinic
Stálý Člen

Karma uživatele clinic - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 911

citace:
Původní příspěvek od frek

Podle mě to bude tak na hraně, ale už by Ti to nemělo začit nakvétat

zdar,no i kdyby to začlo nakvétat tak se nic velkého nestane v pohodě se přepnou zase na rust stalo se mi to i loni a žádny vliv na kytky to nemělo..

1

Old Post 02-04-2011 v 11:21 AM
clinic je offline   Profil uživatele clinic   Find more posts by clinic   Foto galerie člena clinic   Click here to Send clinic a Private Message   Add clinic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele clinic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 912

Já bych se nebál ani tak nakvítání jako toho, že budou zpočátku vytáhlé. Ale při přesazování se to schová, že

Zkusil jsem v pondělí dát pár předklíčených semínek do hlíny a umístil na okno kde je slunce celý den. A ještě pár klonú už zakořeněnejch abych viděl co to dělá. Foto je z dneška (sobota).

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Naposledy upravil bezdechu 02-04-2011 v 12:30 PM

Old Post 02-04-2011 v 12:19 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 55 56 57 58 59 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás