Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim.. už sem to nevydržel a zasadil sem asi 10 no name semen, kytky už mi vylezli mají asi 7 cm rostou pěkně. zajímalo by mě jestli nebudou nakvétat do tý doby než je dám ven.? nebo jestli to má vůbec cenu pak dávat ven , je jim asi 14 dní možná 3 týdny , dík za odpovědi
Tommy: no jasně předpěst je celkem důležitý, to je jako s dětmi taky jim musíš pomoct než můžou do světa;-)
Chuta: jo tak teplo už celkem je, myslím že v noci nemrzne, ale dětičky ještě doma nechám
to hardteknos: pokud už máš vyjetý semínka, resp. malý rostlinky, tak by asi bylo nejlepší z nich udělat cosi jako matky a nadělat z nich řezy pro sebe a kamarády, protože teď je ještě fakt hrozně brzo. Pokud máš zatim jen semena, tak už je poamlu můžeš začít dát klíčit a ven pak tenhle předpěst nejdřív za měsíc...
Taak dnes jsem si dovezl řízečky z Widně.. hodím je ještě do skleníku-pro jistou ale myslím že počasí už je ok.Jsem z nejjižnější moravy co to jide.
přinejhorším začnou nakvétat ale s tím jsem nikdy žadný problem neměl..
Jsem se nemohl dočkat, není to moc brzo??
Původní příspěvek od clinic Taak dnes jsem si dovezl řízečky z Widně.. hodím je ještě do skleníku-pro jistou ale myslím že počasí už je ok.Jsem z nejjižnější moravy co to jide.
přinejhorším začnou nakvétat ale s tím jsem nikdy žadný problem neměl..
Jsem se nemohl dočkat, není to moc brzo??
Podle mě to bude tak na hraně, ale už by Ti to nemělo začit nakvétat
Původní příspěvek od w33d no ja by som chcel začat od 15.4 predpestovat doma a 1.5 dat na balkon myslite ze je to vhodny cas ci mam este pockat ?
Jo to by šlo, ale klidně to ještě tak o 20 dní poposuň, počkej si až proběhne Pankrác Servác a Bonifác, já to už párkrát podcenil a kytky to nedaly, taky dost záleží v jaký jsi nadmořský výšce.
Já bych se nebál ani tak nakvítání jako toho, že budou zpočátku vytáhlé. Ale při přesazování se to schová, že
Zkusil jsem v pondělí dát pár předklíčených semínek do hlíny a umístil na okno kde je slunce celý den. A ještě pár klonú už zakořeněnejch abych viděl co to dělá. Foto je z dneška (sobota).
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná