Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
něco málo s 29 dnu růstu,
zatím jsem zahnojil jen třikrát za celou dobu růstu a holkám se vede
největší kus má 35 cm zbytek kolem 25-30cm takže je největší čas to hodit na květ,ale počkám ještě dva dny pak přepnu...
poslední tři dny to doslova bouchlo před očima a v boxu není k hnutí
tady je nějaké foto:
tak jsem dnes přepnul na květ
uvidíme jak to pojede...
výška rostlin je cca 35 cm a na růstu byly přesně 31 dnů od semene, tak doufám,že mi to nevyvalí strop
Dík....je to Mandala1 ale feminizovana,takže může být z feminizovaného semínka samec???Nebo to bude hermoun???Je to cca 5 den na květu....
nějak mě tíží svědomí že by se to mohlo pojebat těma výkyvama teplot ,ale pod 15 a nad 30 to nešlo,jenomže přitápím horkovzduchem přímo v boxu....
ale kytky jsou opravdu zdravé bez problémů vylítly tak nevím
Podle fotek mi to přijde jako čistej samec.
BTW Mandala Seeds dělaj i femini ???
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
tady přikládám fotky 28 dne 12/12.
trošku jsem bojoval s výkyvem teplot no vypadá to ,že se nám to trošku nátáhlo,ale i takové jsou strasti nás growerů
byl bych rád kdyby jste mi řekli jestli to na 28 den není málo okvetené ,myslím ,že i ty kvetníky jsou už malé,ale už nebudu přesazovat....
Ale mám taky jeden trumf a to je ten triploidek,který jako by měl vše dvojnásob viz fotka s vrškem od coly ,stašně krásně to voní .....ale nejlepší je ta velikost paráda.....
jinak PH 6,0 EC až 2,4 sestava hnojek Hesi Bloom+calgreen Metrop+PK 13/14+5ml Hesi TnT+hesi supervit+superthrive )
Přímotop už jebnul do pryč a topím u spodku jen topným kabelem taky už není taková zima......takže,když nesvítím teploty jsou okolo 15°C když svítím cca 22°C
výška stromků je přes 120 cm
Máš to fajnové. Len tak ďalej. Snaž sa teplotu držať v menších rozdieloch. Ja som nechával teplotu klesnúť v noci na 17 a počas dňa tam bolo 25-27 a mal som 8/8 hermáčov, dosť robí aj genetika, ak ideš zo semien a tá môže byť preddisponovaná a s tým už nič neurobíš. Dúfam, že ten hermáč tam neostal. A dosť to poohýbaj, stačí ti špagát a každý deň to o niečo stiahnúť, stonky sú pružné a vedia sa prispôsobiť. Inak tie vršáky vyzerajú dobre. Len tak ďalej.