Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400w sklep podruhé(Mandala#1,Orange Bud,PowerPlant)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

Ahoj

něco málo s 29 dnu růstu,
zatím jsem zahnojil jen třikrát za celou dobu růstu a holkám se vede
největší kus má 35 cm zbytek kolem 25-30cm takže je největší čas to hodit na květ,ale počkám ještě dva dny pak přepnu...
poslední tři dny to doslova bouchlo před očima a v boxu není k hnutí
tady je nějaké foto:

Old Post 19-02-2011 v 21:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

Ahoj

tak jsem dnes přepnul na květ
uvidíme jak to pojede...
výška rostlin je cca 35 cm a na růstu byly přesně 31 dnů od semene, tak doufám,že mi to nevyvalí strop

Naposledy upravil 21-02-2011 v 09:47 AM

Old Post 21-02-2011 v 09:29 AM
Host
Host

Příspěvek č. 35

Cůůůs lidi

tak tu máme třetí den květu....
vlhkost cca 60%
teplota vrozmezí 17-26°C

vodu už upravuji kis.fosforečnou,Hnojky Hesi bloom + super thrive + Hesi supervit

kytičky jsou našlapané,stonky silné,listy krásné voňavé
zálivku dělám jednou cca za 2 dny sežerou 15l na jednu zálivku....
EC 1,1 teď budu zvyšovat

foto krasavic

Old Post 24-02-2011 v 08:38 AM
Host
Host

Příspěvek č. 36

Čauko
Přidávám nové fotečky,jen bych chtěl vědet jestli jsem nepřepl moc pozdě?
že bych to ještě zaštípnul ,co myslíte???

Naposledy upravil 25-02-2011 v 21:00 PM

Old Post 25-02-2011 v 20:32 PM
eso1111
Stálý Člen

Karma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

citace:
Původní příspěvek od Roo
Čauko
Přidávám nové fotečky,jen bych chtěl vědet jestli jsem nepřepl moc pozdě?
že bych to ještě zaštípnul ,co myslíte???

Nezaštipuj to,to by byla největší.....8). Jo a pohraj se trochu s tou cooltubou,ta levá strana mi příjde hrozně tmavá,stíní tam ten pacháč.

Deltadevěttetrahydrocannabinol

Old Post 25-02-2011 v 22:19 PM
eso1111 je offline   Profil uživatele eso1111   Find more posts by eso1111   Foto galerie člena eso1111   Click here to Send eso1111 a Private Message   Add eso1111 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 38

čauko

mám tu fotečku na radu je to samec:

ASI 100% co ?

Old Post 26-02-2011 v 20:49 PM
travodlak
člen

Karma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

bych řek...že jo

Old Post 26-02-2011 v 22:47 PM
travodlak je offline   Profil uživatele travodlak   Find more posts by travodlak   Foto galerie člena travodlak   Click here to Send travodlak a Private Message   Add travodlak to your buddy list     Navštiv homepage uživatele travodlak! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jokerrr
Stálý Člen

Karma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

jj 100%

Jokerrr

Old Post 26-02-2011 v 23:04 PM
Jokerrr je offline   Profil uživatele Jokerrr   Find more posts by Jokerrr   Foto galerie člena Jokerrr   Click here to Send Jokerrr a Private Message   Add Jokerrr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 41

Dík....je to Mandala1 ale feminizovana,takže může být z feminizovaného semínka samec???Nebo to bude hermoun???Je to cca 5 den na květu....

nějak mě tíží svědomí že by se to mohlo pojebat těma výkyvama teplot ,ale pod 15 a nad 30 to nešlo,jenomže přitápím horkovzduchem přímo v boxu....
ale kytky jsou opravdu zdravé bez problémů vylítly tak nevím

Old Post 26-02-2011 v 23:55 PM
čepra
zahrádkář

Příspěvek č. 42

Podle fotek mi to přijde jako čistej samec.
BTW Mandala Seeds dělaj i femini ???

"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně

"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář

Old Post 27-02-2011 v 07:22 AM
čepra je offline   Profil uživatele čepra   Find more posts by čepra   Foto galerie člena čepra   Click here to Send čepra a Private Message   Add čepra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

čau mistři zahradníci

tady přikládám fotky 28 dne 12/12.
trošku jsem bojoval s výkyvem teplot no vypadá to ,že se nám to trošku nátáhlo,ale i takové jsou strasti nás growerů
byl bych rád kdyby jste mi řekli jestli to na 28 den není málo okvetené ,myslím ,že i ty kvetníky jsou už malé,ale už nebudu přesazovat....
Ale mám taky jeden trumf a to je ten triploidek,který jako by měl vše dvojnásob viz fotka s vrškem od coly ,stašně krásně to voní .....ale nejlepší je ta velikost paráda.....
jinak PH 6,0 EC až 2,4 sestava hnojek Hesi Bloom+calgreen Metrop+PK 13/14+5ml Hesi TnT+hesi supervit+superthrive )
Přímotop už jebnul do pryč a topím u spodku jen topným kabelem taky už není taková zima......takže,když nesvítím teploty jsou okolo 15°C když svítím cca 22°C
výška stromků je přes 120 cm

posuďte sami a hoďte nějaká moudra pls

Naposledy upravil 21-03-2011 v 09:45 AM

Old Post 21-03-2011 v 09:05 AM
Host
Host

Příspěvek č. 44

Triploidek

Old Post 21-03-2011 v 09:14 AM
Jokerrr
Stálý Člen

Karma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% PěstitelskáKarma uživatele Jokerrr - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

cao... svetlo veeeejs!!! jinak super

Jokerrr

Old Post 21-03-2011 v 13:31 PM
Jokerrr je offline   Profil uživatele Jokerrr   Find more posts by Jokerrr   Foto galerie člena Jokerrr   Click here to Send Jokerrr a Private Message   Add Jokerrr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 46

se ti to nejak šponuje

Old Post 21-03-2011 v 15:57 PM
Host
Host

Příspěvek č. 47

Zdar jak sviňa

není moc času ,ale hážu sem nějaké fota,je to na 45 dnu květu......

Old Post 05-04-2011 v 19:30 PM
Durryy
Stálý Člen

Karma uživatele Durryy - 100% PěstitelskáKarma uživatele Durryy - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Máš to fajnové. Len tak ďalej. Snaž sa teplotu držať v menších rozdieloch. Ja som nechával teplotu klesnúť v noci na 17 a počas dňa tam bolo 25-27 a mal som 8/8 hermáčov, dosť robí aj genetika, ak ideš zo semien a tá môže byť preddisponovaná a s tým už nič neurobíš. Dúfam, že ten hermáč tam neostal. A dosť to poohýbaj, stačí ti špagát a každý deň to o niečo stiahnúť, stonky sú pružné a vedia sa prispôsobiť. Inak tie vršáky vyzerajú dobre. Len tak ďalej.

1.indoor 200usporka/400 sodík
2.in Different seedbank

Old Post 06-04-2011 v 20:25 PM
Durryy je offline   Profil uživatele Durryy   Find more posts by Durryy   Foto galerie člena Durryy   Click here to Send Durryy a Private Message   Add Durryy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás