Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hullto:
přesvědčit se dá úplně každá......úplně k čemukoliv
Aleš: no vidíš, a ani jsi nepotřeboval poradit
A dneska večer až si budeš odpalovat jointíka, tak řekne: "a mě jsi neubalil?"
Mám z toho radost, mějte se good
Zdarec
no tož to dopadlo moc pěkně,ale aby si to zase nerozmyslela!!!!!!!!!!!!!!!!!
mě kdyby moje mařka dávala takovýdle ultimátum....tak to řeším stejně jako vona----buď budeš mít mě huliče...nebo si di za nějakým jiným.....papapapapapap
žádný sraní!!!!
A navíc marihuanu MILUJU už několik let....a nikdy mě nezklamala:-) je to moje největší láska...mařka bude vždycky na 2.místě(jestli se teda nezblázním)
a chtít mi ji zakazovat?????tomu bych se asi smál až bych se za břicho popadal:-))))))))))
no ale naučit ju hulit je taky kvalitní řešeníčko:-))))))))))))
taky k tomu u me doslo ale vyresil jsem to tim zpusobem ze jsem pred holkou nehulil a kdyz byla parba tak jedine nekde sam a pak jsem pil jen pivo a delal jako by nic ale nastesti s tim moc neprichazela do styku takze nepoznala jestli jsem zkourenej nebo opilej.
vlastne jsem to tajil.
a celkem se to da.
zdar
nihilista: a navíc zbytečně si zaplácáváš mozek tou sebekontrolou, prostě to není (nebylo) řešení, to je oddalování a myslím, že už spolu stejně nejste Nebo jo?
ne mas pravdu. ale vydrzelo to 4 a pul roku a bylo to uplne v pohode. nakonec jsme se rozesli uplne kvuli necemu jinemu.
skoda.
hulim ale porad.
zdar
p.s. je to ale u kazdeho hodne individualni
Ja mel jednou docela fajm peknou holku modelku, co hulila, ale min, a tak mi to vycitala, ze hulim casto, to mi ale nejak nevadilo, porad hulim, s ni sem se rozesel a nasel si jinou, ktera taky huli a jsem jeste stastnejsi, jak je krasne kdyz maji dva lide spolecne konicky
Taky jsem měl holku, které to po čase začalo vadit. Reagovala stylem ultymáta - buď kytky - nebo JÁ !
Kytičky zvítězily !!!
Našel jsem si fajn holku, která sice nekouřila, ale nevadilo jí to. Když viděla jak se starám o svoje kytičky, začalo jí to zajímat. Teď musím říct, že jo to můj největší a nejmilejší pomocník v péči o kytičky a občas si se mnou i večer při televizi zahulí. Proto jsem zastáncem nekompromisním - NEUSTUPOVAT !
Je to hodne slozity, ale podle me pokud ta holka ma zkusenosti s hulenim a vi o co jde a tohle ti rekne, tak by ses nad tim mel zamyslet, jestli nahodou nema pravdu.
Pokud nevi o co jde, tak by ses mel zamyslet taky a brat to vsechno v uvahu.
Neni nad to, promyslet vsechno se strizlivou hlavou.. Asi je potreba si obcas pripomenout, ze to huleni neni vsecko v zivote a dobrou zenskou ti nenahradi ani to nejlepsi huleni sveta...
ta moja by zas furt jen fucela a navic to na ni funguje nak blbe, protoze ja bych si nejradsi v klidu poslouchal Waterse a vona ... no darmo mluvit
Ale treba az sklidim svou prvni urodu (www.shaman.freehosting.net) tak se neco zmeni ne ?
Souhlas s r080 - ganja opravdu nemůže nahrazovat vztah, to je úplně o něčem jiném. Ovšem "dobrá ženská", kterou zmiňuješ v příspěvku, těžko bude klást ultimativní požadavky tohoto druhu - pak by ono označení "dobrá" ztratilo opodstatnění, což je o rozchodu... A to není vůbec nic příjemného... Možná se někomu zdá, že to příliš dramatizuji, ale panstvo, jaký zde máte věkový průměr??? Vsadil bych se, že z něho dost vyčnívám (35), takže vidím všechno trochu jinak. Chápete, jak je těžké najít ženskou kolem 40ti, která má kladný (až vřelý ) vztah ke konopí? To je snad horší limitace výběru, než např. u lidí se specifickými sexuálními odlišnostmi - lepší přirovnání mě nenapadá...
TAk se až divím, že první to vyslovili r080 a Sunrise. Hulení je sice príma věc, ale asi by sme si měli uvědomovat, že tráva je pro zpestření života a né abych každej den vstával a dejchal pro kytky. Ony sou tu pro mě a né já pro ně. Pokud někomu začne tráva zasahovat významějším způsobem do života, měl by se nad tím asi zamyslet. A ztráta dobrý baby za to asi nestojí. Je ovšem fakt, že všechno je otázka kompromisu. A pokud jedna nebo druhá strana na něj nechce přistoupit, tak je to špatný. I té "dobré ženké" se tohle nemusí líbit. A vůbec to nemusí znamenat, že není dobrá. Je to jenom o kompromisu o ničem jiným.
.......get high.......higher than before..........
Hugo: myslis to asi jinak, ale ganja ti zasahuje do zivota od ty doby, co sis dal prvniho jointa.... jinak holka (nebo i typek), co ma sklony omezovat ostatni mi neprijde jako dobrej clovek..
lidi jsou strašně rozežraní a líní
na všechno co jsou schopní zvládnout jejich mozkem si našly něco co to udělá za ně
žít bez přezvářky ,starat se jenom o sebe a být tolerantní k sobě, ke svýmu životnímu prostředí , a k nejbližšímu okolí -na to už lidi zapoměly pod vlivem všech" informací ze scénářů domnělých vlád zemí
a těch je na ně tolik že se těch pro ně zatím neznámých dat na které si ještě nezvykli bojí postavit zpříma a bojí se jich a přemýšlí o nich jako o nepotřebných pro ně,pracují,potřebují peníze,vymazávají si svoje pocity alkoholem ,sportují ,a někteří bojují o moc a hodně z těch ostatních je sleduje- aby se nenudily a jsou taky lidi co se nenudí a mají pocity z toho bytí tady
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
Cauky! Zalozil jsem toto tema, protoze chodim s holkou, kterou strasne moc miluji. Jenze ona je uplne proti huleni. Takze se skryvam ! Jednou jsem ji rekl, ze hulim uz pres ctyri roky (v te dobe jsem s ni byl 3,5) ... no a byl konec. Za tyden jsem za ni zasel a slibil, ze prestanu, ale neprestal hulim dal Takze bych chtel vedet kdo je na tom stejne, co byste delali atd. Diky