Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička :o))))) Příspěvek č. 17

hullto:
přesvědčit se dá úplně každá......úplně k čemukoliv

Aleš: no vidíš, a ani jsi nepotřeboval poradit
A dneska večer až si budeš odpalovat jointíka, tak řekne: "a mě jsi neubalil?"
Mám z toho radost, mějte se good
Zdarec

Old Post 29-06-2001 v 13:55 PM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ignácius
Stálý Člen

Karma uživatele Ignácius - 26% Pěstitelská

:-) Příspěvek č. 18

Rád vidím, že naše diskuze má nějaký výsledky ! :-)

Ignácius

Old Post 29-06-2001 v 14:12 PM
Ignácius je offline   Profil uživatele Ignácius   Find more posts by Ignácius   Foto galerie člena Ignácius   Click here to Send Ignácius a Private Message   Add Ignácius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SSSuper SSSkunk
Nový Člen

Karma uživatele SSSuper SSSkunk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

no tož to dopadlo moc pěkně,ale aby si to zase nerozmyslela!!!!!!!!!!!!!!!!!
mě kdyby moje mařka dávala takovýdle ultimátum....tak to řeším stejně jako vona----buď budeš mít mě huliče...nebo si di za nějakým jiným.....papapapapapap
žádný sraní!!!!
A navíc marihuanu MILUJU už několik let....a nikdy mě nezklamala:-) je to moje největší láska...mařka bude vždycky na 2.místě(jestli se teda nezblázním)
a chtít mi ji zakazovat?????tomu bych se asi smál až bych se za břicho popadal:-))))))))))
no ale naučit ju hulit je taky kvalitní řešeníčko:-))))))))))))

Old Post 08-07-2001 v 20:42 PM
SSSuper SSSkunk je offline   Profil uživatele SSSuper SSSkunk   Find more posts by SSSuper SSSkunk   Foto galerie člena SSSuper SSSkunk   Click here to Send SSSuper SSSkunk a Private Message   Add SSSuper SSSkunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nihilista
Stálý Člen

Karma uživatele nihilista - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

taky k tomu u me doslo ale vyresil jsem to tim zpusobem ze jsem pred holkou nehulil a kdyz byla parba tak jedine nekde sam a pak jsem pil jen pivo a delal jako by nic ale nastesti s tim moc neprichazela do styku takze nepoznala jestli jsem zkourenej nebo opilej.
vlastne jsem to tajil.
a celkem se to da.
zdar

... and all my cares go Up in smoke ...

Old Post 09-07-2001 v 02:17 AM
nihilista je offline   Profil uživatele nihilista   Find more posts by nihilista   Foto galerie člena nihilista   Click here to Send nihilista a Private Message   Add nihilista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička Rozhodně bych nic neskrýval, to je blbost... Příspěvek č. 21

nihilista: a navíc zbytečně si zaplácáváš mozek tou sebekontrolou, prostě to není (nebylo) řešení, to je oddalování a myslím, že už spolu stejně nejste Nebo jo?

Zatím se mějte
Zdarec

Old Post 09-07-2001 v 09:51 AM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nihilista
Stálý Člen

Karma uživatele nihilista - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

ne mas pravdu. ale vydrzelo to 4 a pul roku a bylo to uplne v pohode. nakonec jsme se rozesli uplne kvuli necemu jinemu.
skoda.
hulim ale porad.
zdar
p.s. je to ale u kazdeho hodne individualni

... and all my cares go Up in smoke ...

Old Post 09-07-2001 v 15:42 PM
nihilista je offline   Profil uživatele nihilista   Find more posts by nihilista   Foto galerie člena nihilista   Click here to Send nihilista a Private Message   Add nihilista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Pohodička holka Příspěvek č. 23

Ja mel jednou docela fajm peknou holku modelku, co hulila, ale min, a tak mi to vycitala, ze hulim casto, to mi ale nejak nevadilo, porad hulim, s ni sem se rozesel a nasel si jinou, ktera taky huli a jsem jeste stastnejsi, jak je krasne kdyz maji dva lide spolecne konicky

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 17-07-2001 v 21:11 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mephisto
Stálý Člen

Karma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 24

Taky jsem měl holku, které to po čase začalo vadit. Reagovala stylem ultymáta - buď kytky - nebo JÁ !
Kytičky zvítězily !!!
Našel jsem si fajn holku, která sice nekouřila, ale nevadilo jí to. Když viděla jak se starám o svoje kytičky, začalo jí to zajímat. Teď musím říct, že jo to můj největší a nejmilejší pomocník v péči o kytičky a občas si se mnou i večer při televizi zahulí. Proto jsem zastáncem nekompromisním - NEUSTUPOVAT !

LEGALIZE IT !!!

Old Post 18-07-2001 v 08:56 AM
mephisto je offline   Profil uživatele mephisto   Find more posts by mephisto   Foto galerie člena mephisto   Click here to Send mephisto a Private Message   Add mephisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r080
Nový Člen

Karma uživatele r080 - 9% Pěstitelská

.... Příspěvek č. 25

Je to hodne slozity, ale podle me pokud ta holka ma zkusenosti s hulenim a vi o co jde a tohle ti rekne, tak by ses nad tim mel zamyslet, jestli nahodou nema pravdu.

Pokud nevi o co jde, tak by ses mel zamyslet taky a brat to vsechno v uvahu.

Neni nad to, promyslet vsechno se strizlivou hlavou.. Asi je potreba si obcas pripomenout, ze to huleni neni vsecko v zivote a dobrou zenskou ti nenahradi ani to nejlepsi huleni sveta...

Pekny den. r080.

Old Post 19-07-2001 v 16:36 PM
r080 je offline   Profil uživatele r080   Find more posts by r080   Foto galerie člena r080   Click here to Send r080 a Private Message   Add r080 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shaman
Stálý Člen

Karma uživatele shaman - 86% PěstitelskáKarma uživatele shaman - 86% Pěstitelská

se mate ! Příspěvek č. 26

ta moja by zas furt jen fucela a navic to na ni funguje nak blbe, protoze ja bych si nejradsi v klidu poslouchal Waterse a vona ... no darmo mluvit
Ale treba az sklidim svou prvni urodu (www.shaman.freehosting.net) tak se neco zmeni ne ?

Old Post 19-07-2001 v 22:04 PM
shaman je offline   Profil uživatele shaman   Find more posts by shaman   Foto galerie člena shaman   Click here to Send shaman a Private Message   Add shaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele shaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sunrise
Stálý Člen

Karma uživatele Sunrise - 100% Pěstitelská

Obecné To není jednoduchý... Příspěvek č. 27

Souhlas s r080 - ganja opravdu nemůže nahrazovat vztah, to je úplně o něčem jiném. Ovšem "dobrá ženská", kterou zmiňuješ v příspěvku, těžko bude klást ultimativní požadavky tohoto druhu - pak by ono označení "dobrá" ztratilo opodstatnění, což je o rozchodu... A to není vůbec nic příjemného... Možná se někomu zdá, že to příliš dramatizuji, ale panstvo, jaký zde máte věkový průměr??? Vsadil bych se, že z něho dost vyčnívám (35), takže vidím všechno trochu jinak. Chápete, jak je těžké najít ženskou kolem 40ti, která má kladný (až vřelý ) vztah ke konopí? To je snad horší limitace výběru, než např. u lidí se specifickými sexuálními odlišnostmi - lepší přirovnání mě nenapadá...

S_a_Y__N_O__t_O__T_h_E__F_E_A_R_!!!

Old Post 20-07-2001 v 21:55 PM
Sunrise je offline   Profil uživatele Sunrise   Find more posts by Sunrise   Foto galerie člena Sunrise   Click here to Send Sunrise a Private Message   Add Sunrise to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hugo
Stálý Člen

Karma uživatele Hugo - 18% PěstitelskáKarma uživatele Hugo - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

TAk se až divím, že první to vyslovili r080 a Sunrise. Hulení je sice príma věc, ale asi by sme si měli uvědomovat, že tráva je pro zpestření života a né abych každej den vstával a dejchal pro kytky. Ony sou tu pro mě a né já pro ně. Pokud někomu začne tráva zasahovat významějším způsobem do života, měl by se nad tím asi zamyslet. A ztráta dobrý baby za to asi nestojí. Je ovšem fakt, že všechno je otázka kompromisu. A pokud jedna nebo druhá strana na něj nechce přistoupit, tak je to špatný. I té "dobré ženké" se tohle nemusí líbit. A vůbec to nemusí znamenat, že není dobrá. Je to jenom o kompromisu o ničem jiným.

.......get high.......higher than before..........

Old Post 21-07-2001 v 18:33 PM
Hugo je offline   Profil uživatele Hugo   Find more posts by Hugo   Foto galerie člena Hugo   Click here to Send Hugo a Private Message   Add Hugo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matt
Nový Člen

Karma uživatele matt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Hugo: myslis to asi jinak, ale ganja ti zasahuje do zivota od ty doby, co sis dal prvniho jointa.... jinak holka (nebo i typek), co ma sklony omezovat ostatni mi neprijde jako dobrej clovek..

Matt the Black <http://fly.to/joint>

Old Post 23-07-2001 v 10:06 AM
matt je offline   Profil uživatele matt   Find more posts by matt   Foto galerie člena matt   Click here to Send matt a Private Message   Add matt to your buddy list     Navštiv homepage uživatele matt! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phmh
Stálý Člen

Karma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 30

lidi jsou strašně rozežraní a líní
na všechno co jsou schopní zvládnout jejich mozkem si našly něco co to udělá za ně
žít bez přezvářky ,starat se jenom o sebe a být tolerantní k sobě, ke svýmu životnímu prostředí , a k nejbližšímu okolí -na to už lidi zapoměly pod vlivem všech" informací ze scénářů domnělých vlád zemí
a těch je na ně tolik že se těch pro ně zatím neznámých dat na které si ještě nezvykli bojí postavit zpříma a bojí se jich a přemýšlí o nich jako o nepotřebných pro ně,pracují,potřebují peníze,vymazávají si svoje pocity alkoholem ,sportují ,a někteří bojují o moc a hodně z těch ostatních je sleduje- aby se nenudily a jsou taky lidi co se nenudí a mají pocity z toho bytí tady

!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz

Old Post 26-07-2001 v 18:09 PM
phmh je offline   Profil uživatele phmh   Find more posts by phmh   Foto galerie člena phmh   Click here to Send phmh a Private Message   Add phmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele phmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Savky
Nový Člen

Karma uživatele Savky - 9% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 31

Cauky! Zalozil jsem toto tema, protoze chodim s holkou, kterou strasne moc miluji. Jenze ona je uplne proti huleni. Takze se skryvam ! Jednou jsem ji rekl, ze hulim uz pres ctyri roky (v te dobe jsem s ni byl 3,5) ... no a byl konec. Za tyden jsem za ni zasel a slibil, ze prestanu, ale neprestal hulim dal Takze bych chtel vedet kdo je na tom stejne, co byste delali atd. Diky

Old Post 04-11-2001 v 20:05 PM
Savky je offline   Profil uživatele Savky   Find more posts by Savky   Foto galerie člena Savky   Click here to Send Savky a Private Message   Add Savky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seeder
Stálý Člen

Karma uživatele Seeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

byl jsem na tom uplne stejne- huleni nebo ona..... za mesic mne rekla, ze je to jem moja vec, a ze mne do toho nechce a nebude kecat pohoda...

______
seeder.

Old Post 04-11-2001 v 20:16 PM
Seeder je offline   Profil uživatele Seeder   Find more posts by Seeder   Foto galerie člena Seeder   Click here to Send Seeder a Private Message   Add Seeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás