Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
heh tak z tim ti asi neporadim...tiez sa chystám na prvy indoor a este som zatial lampu nekupoval tak tiez sa musim rozhodnut..ale chcel by som iba jednu aby som ju mohol mat aj na rast aj na kvet to by bolo spoko tuž nemam teras moc penazi
pokud ti jde o hluk, tak si sežeň regulovatelné trafo 1,5-12V a napoj větráčky na ně. Nastav si tmu na noc když spíš a větráčky vždycky sniž na těch 1,5V. Budou dělat menší hluk, protože pojedou na minimální otáčky a když mají ktyky tmu, tak stejně nepotřebuješ aby jely větráčky na plný výkon já to tak dělám, jinak bych u toho asi neusnul To trafo se dá sehnat v bazarech, nebo u ťamanů.
právě že přes noc mi lampa musí svítit když jedu 18/6 tka přes den když nejsem doma ot je jedno to snad kočke nevadí.. a jina knikomu jinýmu to vadit nemůže.... jde mi práve o tu noc .. ale jak říkám pořešil sem to že už to neni tak hlučný že se u toho dá spát ale ješte to udelám tak aby na plný výkon byli co nejtiší
je ntka mimochodem kytka mela ze začátk ucca 5 cm a už má 11 cm :P takže sme uplne štastnej jak t oroste každopádne foto bude až zítra nemám doma kabel od fotáku takže se omlouvám už jsem si udelal jeden klon který se zakořenil takže si začnu delat i klony na out dkeuj uza sledovanost..
zdary,
boxík vypadá vcelku dobře, ale s tím světlem něco udělej. 40w je dost málo a na tuhle velikost bych se tam vůbec nebál prdnout alespoň tu 125 cfl, jak už ti tady někdo radil Ty kytky ti pod 40w samozřejmě porostou, oni by ti porostly i kdybys tam měl 20W, ale to máš jen začátek. V květu to bude vypadat podle mě dost bídně. Každopádně tam aspoň jednu doinstaluj, v květu to hooodně pomůže (sám jedu 2x30w, takže vím co říkám). Jinak fandím ti s tím stínidlem. Já mám osobně v boxu úplně to samý (ať žijou drobní zlodějíčci starého pouličního osvětlení ) a fakt to pěkně odráží světlo.
Ještě bych reagoval na tu tvoji ventilaci. Docela jsem se tomu vysmál, když jsem si říkal, že normálně chrápu při dvou zaplejch na plnej výkon rozjetejch větráků No, každej má jiný spaní
Ať se daří a hoď sem konečně nějaký photos. Zatím zdar