Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » mikro pest 40w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Rovaz
Nový Člen

Karma uživatele Rovaz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

heh tak z tim ti asi neporadim...tiez sa chystám na prvy indoor a este som zatial lampu nekupoval tak tiez sa musim rozhodnut..ale chcel by som iba jednu aby som ju mohol mat aj na rast aj na kvet to by bolo spoko tuž nemam teras moc penazi

Old Post 11-02-2011 v 15:56 PM
Rovaz je offline   Profil uživatele Rovaz   Find more posts by Rovaz   Foto galerie člena Rovaz   Click here to Send Rovaz a Private Message   Add Rovaz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petis__
Stálý Člen

Karma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

pokud ti jde o hluk, tak si sežeň regulovatelné trafo 1,5-12V a napoj větráčky na ně. Nastav si tmu na noc když spíš a větráčky vždycky sniž na těch 1,5V. Budou dělat menší hluk, protože pojedou na minimální otáčky a když mají ktyky tmu, tak stejně nepotřebuješ aby jely větráčky na plný výkon já to tak dělám, jinak bych u toho asi neusnul To trafo se dá sehnat v bazarech, nebo u ťamanů.

HM pacháč levně a funkčně
70W 2x Power widow
150W 3x Special queen
150W 4x_ERSB_3x_AK47_3x_WR
150W/250W 7x ERSB 1x BB
250w_WW_SS_MMxGG_DWCh

Old Post 11-02-2011 v 18:51 PM
petis__ je offline   Profil uživatele petis__   Find more posts by petis__   Foto galerie člena petis__   Click here to Send petis__ a Private Message   Add petis__ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luky19
Stálý Člen

Karma uživatele luky19 - 6% PěstitelskáKarma uživatele luky19 - 6% PěstitelskáKarma uživatele luky19 - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

problem je práve že to byhc dávno me l jenže nevím jakou lampu tkm šoupnu když tam dám 70w sodí ktak to na nejnižší výkon neuchaldím

Old Post 11-02-2011 v 20:31 PM
luky19 je offline   Profil uživatele luky19   Find more posts by luky19   Foto galerie člena luky19   Click here to Send luky19 a Private Message   Add luky19 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rovaz
Nový Člen

Karma uživatele Rovaz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jo ale cez den to das na vedcsi a vnoci ti lampa aj tak nesviety tak preto ti stacia mensie otačky

Old Post 11-02-2011 v 22:19 PM
Rovaz je offline   Profil uživatele Rovaz   Find more posts by Rovaz   Foto galerie člena Rovaz   Click here to Send Rovaz a Private Message   Add Rovaz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luky19
Stálý Člen

Karma uživatele luky19 - 6% PěstitelskáKarma uživatele luky19 - 6% PěstitelskáKarma uživatele luky19 - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

právě že přes noc mi lampa musí svítit když jedu 18/6 tka přes den když nejsem doma ot je jedno to snad kočke nevadí.. a jina knikomu jinýmu to vadit nemůže.... jde mi práve o tu noc .. ale jak říkám pořešil sem to že už to neni tak hlučný že se u toho dá spát ale ješte to udelám tak aby na plný výkon byli co nejtiší

Old Post 12-02-2011 v 12:33 PM
luky19 je offline   Profil uživatele luky19   Find more posts by luky19   Foto galerie člena luky19   Click here to Send luky19 a Private Message   Add luky19 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luky19
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

rozmery se zmenili takže rozměry :
v-69cm
h-45cm
š-53cm
-upload fotek ješte dnes :P

Old Post 12-02-2011 v 17:10 PM
luky19
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

je ntka mimochodem kytka mela ze začátk ucca 5 cm a už má 11 cm :P takže sme uplne štastnej jak t oroste každopádne foto bude až zítra nemám doma kabel od fotáku takže se omlouvám už jsem si udelal jeden klon který se zakořenil takže si začnu delat i klony na out dkeuj uza sledovanost..

Old Post 12-02-2011 v 20:17 PM
q*BerT
Stálý Člen

Karma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

zdary,
boxík vypadá vcelku dobře, ale s tím světlem něco udělej. 40w je dost málo a na tuhle velikost bych se tam vůbec nebál prdnout alespoň tu 125 cfl, jak už ti tady někdo radil Ty kytky ti pod 40w samozřejmě porostou, oni by ti porostly i kdybys tam měl 20W, ale to máš jen začátek. V květu to bude vypadat podle mě dost bídně. Každopádně tam aspoň jednu doinstaluj, v květu to hooodně pomůže (sám jedu 2x30w, takže vím co říkám). Jinak fandím ti s tím stínidlem. Já mám osobně v boxu úplně to samý (ať žijou drobní zlodějíčci starého pouličního osvětlení ) a fakt to pěkně odráží světlo.
Ještě bych reagoval na tu tvoji ventilaci. Docela jsem se tomu vysmál, když jsem si říkal, že normálně chrápu při dvou zaplejch na plnej výkon rozjetejch větráků No, každej má jiný spaní

Ať se daří a hoď sem konečně nějaký photos. Zatím zdar

Naposledy upravil q*BerT 19-02-2011 v 20:26 PM

Old Post 19-02-2011 v 15:01 PM
q*BerT je offline   Profil uživatele q*BerT   Find more posts by q*BerT   Foto galerie člena q*BerT   Click here to Send q*BerT a Private Message   Add q*BerT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:17 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás