Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Na co tě testovali při běžné silniční kontrole?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Na co jsi byl testován při běžné silniční kontrole?
Na alkohol
Na THC
Na obojí
Na nic
Neřídím motorová vozidla
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
bong3d
Nový Člen

Karma uživatele bong3d - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

do 10.10.2010 jsem vesele jezdil vpodstatě furt...kontrol bylo XY,vcetne prohledavani auta,problém nebyl nikdy žádný(až na tu prudu)...nicméně 10.října se problém objevil...naprosto všetečná,rejpavá,arogantní a zakomplexovaná hlídka mě staví za nesvítící pravou brzdovku a následovně po spatření mikiny s potiskem alá ganja list,volaj druhou hlídku s testrem a nechávaj mě vyložit všechny věci na chodník,kde mě pak jako bonus nechají stát a pozorovat od 23:55 do cca 1:45 jak se hrabou v mym autě a vyndavaj z něj i koberecky z podlahy,přičemž mě nepustěj vychcat ,nenechaj mě oblíct bundu(cca 12°C),nenechaj mě zavolat si,neodpovidaj na zakladni otazky typu "co jsem spachal" a jako totální vrchol se mnou celou dobu zadržují i spolujezdce,kterýho jsem vez domu.výsledek testu pozitvní na amf. z akce tejden nazpátek.tomu následoval odvoz na krev na bulovku,kde se ukázalo i THC...ještě chvíle obsírání a po čtvrtý ráno vypuštěn na štrýt bez pejprů no...dávejte bacha,jsou čimdál důslednější

Old Post 04-11-2010 v 17:53 PM
bong3d je offline   Profil uživatele bong3d   Find more posts by bong3d   Foto galerie člena bong3d   Click here to Send bong3d a Private Message   Add bong3d to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

no ale evidentně měla zakomplexovaná hlídka dobrou intuici, když se po krvi objevilo thc, ne? Nemáš jezdit zhulenej.

Old Post 17-11-2010 v 16:52 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marihuskilzz
Stálý Člen

Karma uživatele marihuskilzz - 82% PěstitelskáKarma uživatele marihuskilzz - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Pavlik
no ale evidentně měla zakomplexovaná hlídka dobrou intuici, když se po krvi objevilo thc, ne? Nemáš jezdit zhulenej.

Nato nemusis jezdit vubec zhulenej, staci kdyz te ty kurvy zastavej rano kdyz jedes do prace a vecer sis dal pohodovy brko pred spanim, tak to na tom jejich testeru poznaj a z krve uz tuplem!!! Je to v hajzlu, musim zaklepat ze me zatim nic podobnyho pri kontrole nedavali, ale dost kamosum uz jo...

Old Post 17-11-2010 v 21:05 PM
marihuskilzz je offline   Profil uživatele marihuskilzz   Find more posts by marihuskilzz   Foto galerie člena marihuskilzz   Click here to Send marihuskilzz a Private Message   Add marihuskilzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

no to máš stejný jako s chlastem když nadejcháš zbytkáč, když máš ráno v krvi thc=pod vlivem - taky s tebou policajti neřešej, že jsi vlastně pil večer a ne před chvílí, prostě si musíš dávat bacha.
Jako pokud se večer vyhulim jako hovado, takže bych měl i ráno v krvi thc, tak se tak i cítím a nepochybuju o tom, že moje reakce budou to ráno skutečně mým stavem ovlivněný.

Old Post 17-11-2010 v 21:23 PM
marihuskilzz
Stálý Člen

Karma uživatele marihuskilzz - 82% PěstitelskáKarma uživatele marihuskilzz - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

To jo akorat ze alkohol ti vyprcha, tak aby ho nezmerili za kratsi dobu nez thc. A kdyz se vecer nahulim, tak rano na sobe nepozoruju naky pozustatky ze bych mel tim bejt ovlivnenej, ale kdyz se vecer zleju tak to rano cejtim takze i vim ze bych mel urcite zbytkovej... proste je to na pycus

Old Post 17-11-2010 v 21:43 PM
marihuskilzz je offline   Profil uživatele marihuskilzz   Find more posts by marihuskilzz   Foto galerie člena marihuskilzz   Click here to Send marihuskilzz a Private Message   Add marihuskilzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Zdar

pokud vim tak v zakone je receno pokud jsi pod vlivem, z rozboru krve (tusim, nebo to byla moc...) se da urcit jestli jsi hulil pred hodinou nebo dnem. To ze se da thc vystopovat dlouho po poziti bych si moc hlavu nelamal ... pokud nemam pravdu tak at me nekdo opravi :-)

at se dari ;-)

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 17-11-2010 v 22:42 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marihuskilzz
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

jojo to se da zjistit a prave od toho se pak odvozuje prave jesi to byl prestupek nebo strestnej cin, pokud vim a hlavu bych si lamal pac tam sou docela megovy pokuty dys ti neseberou papiry...

Old Post 17-11-2010 v 22:58 PM
Host
Host

Příspěvek č. 24

máte to nějaký pomotaný, hoši. Pokud JE po krevním testu v krvi přítomno THC, pak jste pod vlivem a nikdo už nic dalšího zkoumat nebude, maximálně hladina toho thc určí, jak moc tě soudce vosolí.
Něco jiného jsou orientační testy ze slin a z moče, ze kterých se určí jen to, že jste někdy hulili, ale ne jestli jste zrovna zhulený (=thc v krvi, který vyprchá odobně jako chlast za několik desítek hodin.) To je jedinej zádrhel, v moči a slinách ty neaktivní látky zůstávají týdny, čili pokud pozitivně nachčijete nebo nalížete a polda nevěří, že to je z jointa, co jste měli před týdnem, tak musíte na krev, kde buď to thc je nebo ne a je jasno naprosto přesně.

Old Post 20-11-2010 v 17:16 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:14 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás