Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
do 10.10.2010 jsem vesele jezdil vpodstatě furt...kontrol bylo XY,vcetne prohledavani auta,problém nebyl nikdy žádný(až na tu prudu)...nicméně 10.října se problém objevil...naprosto všetečná,rejpavá,arogantní a zakomplexovaná hlídka mě staví za nesvítící pravou brzdovku a následovně po spatření mikiny s potiskem alá ganja list,volaj druhou hlídku s testrem a nechávaj mě vyložit všechny věci na chodník,kde mě pak jako bonus nechají stát a pozorovat od 23:55 do cca 1:45 jak se hrabou v mym autě a vyndavaj z něj i koberecky z podlahy,přičemž mě nepustěj vychcat ,nenechaj mě oblíct bundu(cca 12°C),nenechaj mě zavolat si,neodpovidaj na zakladni otazky typu "co jsem spachal" a jako totální vrchol se mnou celou dobu zadržují i spolujezdce,kterýho jsem vez domu.výsledek testu pozitvní na amf. z akce tejden nazpátek.tomu následoval odvoz na krev na bulovku,kde se ukázalo i THC...ještě chvíle obsírání a po čtvrtý ráno vypuštěn na štrýt bez pejprů no...dávejte bacha,jsou čimdál důslednější
Původní příspěvek od Pavlik no ale evidentně měla zakomplexovaná hlídka dobrou intuici, když se po krvi objevilo thc, ne? Nemáš jezdit zhulenej.
Nato nemusis jezdit vubec zhulenej, staci kdyz te ty kurvy zastavej rano kdyz jedes do prace a vecer sis dal pohodovy brko pred spanim, tak to na tom jejich testeru poznaj a z krve uz tuplem!!! Je to v hajzlu, musim zaklepat ze me zatim nic podobnyho pri kontrole nedavali, ale dost kamosum uz jo...
no to máš stejný jako s chlastem když nadejcháš zbytkáč, když máš ráno v krvi thc=pod vlivem - taky s tebou policajti neřešej, že jsi vlastně pil večer a ne před chvílí, prostě si musíš dávat bacha.
Jako pokud se večer vyhulim jako hovado, takže bych měl i ráno v krvi thc, tak se tak i cítím a nepochybuju o tom, že moje reakce budou to ráno skutečně mým stavem ovlivněný.
To jo akorat ze alkohol ti vyprcha, tak aby ho nezmerili za kratsi dobu nez thc. A kdyz se vecer nahulim, tak rano na sobe nepozoruju naky pozustatky ze bych mel tim bejt ovlivnenej, ale kdyz se vecer zleju tak to rano cejtim takze i vim ze bych mel urcite zbytkovej... proste je to na pycus
pokud vim tak v zakone je receno pokud jsi pod vlivem, z rozboru krve (tusim, nebo to byla moc...) se da urcit jestli jsi hulil pred hodinou nebo dnem. To ze se da thc vystopovat dlouho po poziti bych si moc hlavu nelamal ... pokud nemam pravdu tak at me nekdo opravi :-)
jojo to se da zjistit a prave od toho se pak odvozuje prave jesi to byl prestupek nebo strestnej cin, pokud vim a hlavu bych si lamal pac tam sou docela megovy pokuty dys ti neseberou papiry...
máte to nějaký pomotaný, hoši. Pokud JE po krevním testu v krvi přítomno THC, pak jste pod vlivem a nikdo už nic dalšího zkoumat nebude, maximálně hladina toho thc určí, jak moc tě soudce vosolí.
Něco jiného jsou orientační testy ze slin a z moče, ze kterých se určí jen to, že jste někdy hulili, ale ne jestli jste zrovna zhulený (=thc v krvi, který vyprchá odobně jako chlast za několik desítek hodin.) To je jedinej zádrhel, v moči a slinách ty neaktivní látky zůstávají týdny, čili pokud pozitivně nachčijete nebo nalížete a polda nevěří, že to je z jointa, co jste měli před týdnem, tak musíte na krev, kde buď to thc je nebo ne a je jasno naprosto přesně.