Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » First INdoor 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Warlock*
Stálý Člen

Karma uživatele Warlock* - 96% PěstitelskáKarma uživatele Warlock* - 96% PěstitelskáKarma uživatele Warlock* - 96% PěstitelskáKarma uživatele Warlock* - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

2MojeMalickost: jj ok

Old Post 31-10-2010 v 14:33 PM
Warlock* je offline   Profil uživatele Warlock*   Find more posts by Warlock*   Foto galerie člena Warlock*   Click here to Send Warlock* a Private Message   Add Warlock* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Warlock*
Stálý Člen

Karma uživatele Warlock* - 96% PěstitelskáKarma uživatele Warlock* - 96% PěstitelskáKarma uživatele Warlock* - 96% PěstitelskáKarma uživatele Warlock* - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Tak holky uz jsou na 2.dnu kvetu
12/12
Teplota: 28.5°C - 30.5°C den / 21°C - 24°C noc
Vlhkost: 40% - 50% den / 50% - 60% noc
Zálivka: 22:30, teplota 20°C, odstata pH 6.5 + Tetra pH/KH minus (2,5ml/l)
Hnojeno: (Plagron) Grow 5ml/l, COCOS A+B 4ml/l a prvni davka Alga Bloom 4ml/l

Co se muze stat kytkam kdyz je zaliju tim Alga Bloomem treba 3x tydne??? Pisou tam jednou za tyden...!

Old Post 31-10-2010 v 14:38 PM
Warlock* je offline   Profil uživatele Warlock*   Find more posts by Warlock*   Foto galerie člena Warlock*   Click here to Send Warlock* a Private Message   Add Warlock* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GADZO
Stálý Člen

Karma uživatele GADZO - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

RACEJ NERISKUJ ZATO MOHOL BY SI TO LUTOVAT STACI TI TO HNOJIT RAZ ZA 5 DNI MEDZI TYM TO POLIEVAT ALE ZASE ABY SI TO NEPRELIAL A TO PH SI ZISTI JE TO DVOLEZITE

Old Post 31-10-2010 v 18:06 PM
GADZO je offline   Profil uživatele GADZO   Find more posts by GADZO   Foto galerie člena GADZO   Click here to Send GADZO a Private Message   Add GADZO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 52

2GADZO: NEŘVI TADY NA NÁS A POUŽÍVEJ KLÁVESNICI JAKO ČLOVĚK!!!!

2warlock: čest, nějak nechápu ten tvůj systém hnojení, proč tam cpeš ten cocos a+b? Tady máš tabulku od plagronu a jeď podle ní http://plagron.nl/Downloads/bio_schedule.pdf . Když tam píšou že jednou týdně tak to znamená že to biohnojivo jim stačí na tu dobu a máš to zalévat mezi těmi intervaly čistou vodou s upraveným ph. Pokud to tam budeš lít 3xtýdně tak tu hlínu zbytečně zasereš hnojkama a je to jako by jsi to lil do kanálu. Vybral jsi si bio tak mi tam právě nehraje proč tam cpeš tp a+b cocos úplně k ničemu, není to o tom že čím víc hnojek tím větší rajče Na to ph si skoč do hobymarketu kde maj rybičky nebo do akvaristiky a kup si tohle http://www.nakupunas.cz/ben-test-pro-ph-4-7-7-4-20ml/

EDIT: Ale na tom growu máš napsaný to samý

Naposledy upravil 31-10-2010 v 21:46 PM

Old Post 31-10-2010 v 18:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Warlock*
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

2GADZO: jj okay...

2masterblaster: zdarec, ten COCOS A+B jsem tam nalil za celou dobu jenom 2x protoze jsem s nim hnojil kytky venku a potreboval bych se ho zbavit... takze tak, uz ho tam ale nedam. A nato pH jsi teda koupim urco neco... a ta stranka od toho plagronu se mi nechce zobrazit (Pri zpracovani stranky se vyskytla chyba. Chybny barevny prostor)

Jinak dik moc

Old Post 31-10-2010 v 19:28 PM
kamion
Stálý Člen

Karma uživatele kamion - 92% PěstitelskáKarma uživatele kamion - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

máš to pěkné

když už tak už !

Old Post 05-11-2010 v 22:46 PM
kamion je offline   Profil uživatele kamion   Find more posts by kamion   Foto galerie člena kamion   Click here to Send kamion a Private Message   Add kamion to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Warlock*
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

Po tydnu jsem tady opet z aktualizaci: Zjistil jsem ze holkam bud chybi a nebo maji prilis dusiku, zalil jsem je v nedeli Alga Bloom(em) 4ml/l (komplet zalivku tvoril COCOS A+B + Grow + Terra pH/KH minus, dnes to je tyden od hnojeni, rostlinky jsem si vytahl z boxu a podival se na jejich celkovy stav, ve spodni casti zacali opadavat a zloutnout listy...!!! Ty co byli cele zlute tak jsem ostrihal a nebo mi zustali v ruce... co myslite maji prilis a nebo trpi nedostatkem? Ja bych rekl ze nedostatkem. Kolik ml dat do zalivky toho Alga Bloom(u) a popripade koupit Plagron PK 13/14??? Diky za rady...!!!

Old Post 07-11-2010 v 11:58 AM
Warlock*
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

10. den 12/12
Vyska: 70, 65, 64, 61 a 55 cm... podle me celkem solidne rostou.

Tady je foto listu...

Naposledy upravil Warlock* 07-11-2010 v 14:59 PM

Old Post 07-11-2010 v 12:05 PM
Warlock*
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

16. den 12/12
Teplota: 22.5°C - 27.5°C den / 21°C - 22°C noc
Vlhkost: 50 - 60% den / 63% noc
Zálivka: 9:50, teplota 20°C, odstata pH ??? + Tetra pH/KH minus (2,5ml/l)
Hnojeno: Alga Bloom 4ml/l ve středu

Old Post 13-11-2010 v 08:59 AM
Warlock*
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

uz to zacina nakvetat

Old Post 13-11-2010 v 11:31 AM
Warlock*
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

Holky mi delaji cim dal tim vetsi radost, uz jsou na 23.dnu kvetu
12/12
Teplota: 25°C - 27.5°C den / 23°C - 24.5°C noc
Vlhkost: 52% - 60% den / 60% noc :-/
Zálivka: 09:50, teplota 21°C, odstata pH ??? + Tetra pH/KH minus (2,5ml/l)
Hnojeno: nehnojeno

Donucen koupit odvlhčovač vzduchu...

Naposledy upravil Warlock* 20-11-2010 v 17:19 PM

Old Post 20-11-2010 v 08:46 AM
Warlock*
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

poradite nekdo co to muze byt??? (Svilusky, trasnenky, padli) ??? Diky mooc

Old Post 21-11-2010 v 19:44 PM
Warlock*
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Old Post 21-11-2010 v 19:51 PM
pogomann
Stálý Člen

Karma uživatele pogomann - 75% PěstitelskáKarma uživatele pogomann - 75% PěstitelskáKarma uživatele pogomann - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

[účet odstraněn]

Old Post 22-11-2010 v 14:47 PM
pogomann je offline   Profil uživatele pogomann   Find more posts by pogomann   Foto galerie člena pogomann   Click here to Send pogomann a Private Message   Add pogomann to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganja-steve
Stálý Člen

Karma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

mne tyhle fleky delala moc vapenita voda... voda se odpari a na listu zbydou usazeniny.

400w California Indica

Outdoor 2012

Old Post 22-11-2010 v 16:25 PM
ganja-steve je offline   Profil uživatele ganja-steve   Find more posts by ganja-steve   Foto galerie člena ganja-steve   Click here to Send ganja-steve a Private Message   Add ganja-steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Darkness
Stálý Člen

Karma uživatele Darkness - 84% PěstitelskáKarma uživatele Darkness - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

citace:
Původní příspěvek od ganja-steve
mne tyhle fleky delala moc vapenita voda... voda se odpari a na listu zbydou usazeniny.

Měl jsem asi stejný problém, pořád jsem bádal čím to může být a nakonec jsem taky měl nějvětší podezření na vodu, nebo možná špatná nádrž na zálivku asi se z ní uvolňují nějaký srač..y. Není celá ze stejnýho plastu a ten hrubej, jakoby broušenej díl asi dělal to peklo. Měl jsem na konci listy úplně jako zasněžené... Jestli to není teda že už sněží i venku a blížej se ty Vánoce

Pomocí do budoucna může být 10" uhlíkový filtr na přívod studené vody do baterie. Měl by snížit EC holé vody a pohltit chlor a jiné konzervační látky.

1st round: https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=906246#post906246

2nd round: https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52762

3th round: https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=967009#post967009

Old Post 25-11-2010 v 10:00 AM
Darkness je offline   Profil uživatele Darkness   Find more posts by Darkness   Foto galerie člena Darkness   Click here to Send Darkness a Private Message   Add Darkness to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás