Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
RACEJ NERISKUJ ZATO MOHOL BY SI TO LUTOVAT STACI TI TO HNOJIT RAZ ZA 5 DNI MEDZI TYM TO POLIEVAT ALE ZASE ABY SI TO NEPRELIAL A TO PH SI ZISTI JE TO DVOLEZITE
2GADZO: NEŘVI TADY NA NÁS A POUŽÍVEJ KLÁVESNICI JAKO ČLOVĚK!!!!
2warlock: čest, nějak nechápu ten tvůj systém hnojení, proč tam cpeš ten cocos a+b? Tady máš tabulku od plagronu a jeď podle ní http://plagron.nl/Downloads/bio_schedule.pdf . Když tam píšou že jednou týdně tak to znamená že to biohnojivo jim stačí na tu dobu a máš to zalévat mezi těmi intervaly čistou vodou s upraveným ph. Pokud to tam budeš lít 3xtýdně tak tu hlínu zbytečně zasereš hnojkama a je to jako by jsi to lil do kanálu. Vybral jsi si bio tak mi tam právě nehraje proč tam cpeš tp a+b cocos úplně k ničemu, není to o tom že čím víc hnojek tím větší rajče Na to ph si skoč do hobymarketu kde maj rybičky nebo do akvaristiky a kup si tohle http://www.nakupunas.cz/ben-test-pro-ph-4-7-7-4-20ml/
2masterblaster: zdarec, ten COCOS A+B jsem tam nalil za celou dobu jenom 2x protoze jsem s nim hnojil kytky venku a potreboval bych se ho zbavit... takze tak, uz ho tam ale nedam. A nato pH jsi teda koupim urco neco... a ta stranka od toho plagronu se mi nechce zobrazit (Pri zpracovani stranky se vyskytla chyba. Chybny barevny prostor)
Po tydnu jsem tady opet z aktualizaci: Zjistil jsem ze holkam bud chybi a nebo maji prilis dusiku, zalil jsem je v nedeli Alga Bloom(em) 4ml/l (komplet zalivku tvoril COCOS A+B + Grow + Terra pH/KH minus, dnes to je tyden od hnojeni, rostlinky jsem si vytahl z boxu a podival se na jejich celkovy stav, ve spodni casti zacali opadavat a zloutnout listy...!!! Ty co byli cele zlute tak jsem ostrihal a nebo mi zustali v ruce... co myslite maji prilis a nebo trpi nedostatkem? Ja bych rekl ze nedostatkem. Kolik ml dat do zalivky toho Alga Bloom(u) a popripade koupit Plagron PK 13/14??? Diky za rady...!!!
Holky mi delaji cim dal tim vetsi radost, uz jsou na 23.dnu kvetu
12/12
Teplota: 25°C - 27.5°C den / 23°C - 24.5°C noc
Vlhkost: 52% - 60% den / 60% noc :-/
Zálivka: 09:50, teplota 21°C, odstata pH ??? + Tetra pH/KH minus (2,5ml/l)
Hnojeno: nehnojeno
Původní příspěvek od ganja-steve mne tyhle fleky delala moc vapenita voda... voda se odpari a na listu zbydou usazeniny.
Měl jsem asi stejný problém, pořád jsem bádal čím to může být a nakonec jsem taky měl nějvětší podezření na vodu, nebo možná špatná nádrž na zálivku asi se z ní uvolňují nějaký srač..y. Není celá ze stejnýho plastu a ten hrubej, jakoby broušenej díl asi dělal to peklo. Měl jsem na konci listy úplně jako zasněžené... Jestli to není teda že už sněží i venku a blížej se ty Vánoce
Pomocí do budoucna může být 10" uhlíkový filtr na přívod studené vody do baterie. Měl by snížit EC holé vody a pohltit chlor a jiné konzervační látky.