Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Houby, haluciogeny a činnosti v intoxikacích
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

citace:
Původní příspěvek od Bandita
ziadne "ciste" pohlady,to len vyvola paniku a stiny....

?

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 09-09-2010 v 09:43 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cernobyl
Stálý Člen

Karma uživatele cernobyl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

zdar, ja mel hubky asi 3x a 1x tripa . po 1. sem jich mel malo takze stavy nebyly zadny jenom sem nemohl usnout. po 2 jich bylo akorat a to byl nejlepsi stav jakej sem kdy mel a to sem byl v hospode.dali sme si s dobrym kamosem a potom sme se spolu nejak psichycky propojili a oba dva sme vedeli co chce ten druhej rict, ostatni v knajpe nam nerozumeli , hospodu sme si rozdelily na ruzny sektory atd. no a po3 prijel kamos ze ma caj z lysohlavek a ze prej jich tam dal 60. tak sme to ve trech vypily a pak nam rek ze jich tam bylo 120. pro me to byl az na par chvil horor a to je asi naposled co sem si na dlouhou dobu kdy dal. + par kamosi mi rikali ze by mel bejt vzdycky sudej pocet lidi ,protoze kdyby sme byly treba 3 a 2 se spolu bavily tak ten treti by byl s toho asi v prdeli.

Old Post 09-09-2010 v 10:37 AM
cernobyl je offline   Profil uživatele cernobyl   Find more posts by cernobyl   Foto galerie člena cernobyl   Click here to Send cernobyl a Private Message   Add cernobyl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od Dude

?

vysvetlím
ked sme boli na hubach ,neskor sme sa odobrali do baru,mysleli sme ze to bude dobry napad ...nebol.Opovrhovali sme ludmi...a ked sa s nami niekto zacal bavit,mali sme vsetci z toho zvlastne pocity,akoby nepatril do naseho sveta.
Nedaj boze sa vtedy s niekym zoznamit,kto za stolom na teba cely cas pozera..to je na zblaznenie...

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 09-09-2010 v 17:02 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

citace:
Původní příspěvek od Bandita

vysvetlím
ked sme boli na hubach ,neskor sme sa odobrali do baru,mysleli sme ze to bude dobry napad ...nebol.Opovrhovali sme ludmi...a ked sa s nami niekto zacal bavit,mali sme vsetci z toho zvlastne pocity,akoby nepatril do naseho sveta.
Nedaj boze sa vtedy s niekym zoznamit,kto za stolom na teba cely cas pozera..to je na zblaznenie...

ona ta interakce s neintoxikovanyma lidma je takova komplikovana - hlavne ze zacatku, kdy jsem zacinali, to bylo peklo - jak rikas, clovek ma pocit, ze sou ostatni zasekli ve svych mrzkych zivotech, hnani jenom prizemnimi pudy, nechapou komplexnost byti, zivota a tak vubec...

ono s tim chce pracovat, nejak mne to s vekem a zkusenostmi preslo, nedela mi problem si na tripu povidat s delnikem z Kolbenky o proradnosti ozubenejch hrideli a jeho problemech s jeho tlustou zenou...

ty psychedelika (v beznejch davkach ) jsou uzasnej nastroj na davani si veci do souvislosti; souvislosti se objevujou tam, kde predtim byly oddelene skutecnosti, kdyz potom pozorujes lidi vic z blizka, tak je to kolikrat poucnejsi nez special national geographic nebo dva semestry terenni antropologie :-D

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 10-09-2010 v 09:59 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

citace:
Původní příspěvek od Dude

ona ta interakce s neintoxikovanyma lidma je takova komplikovana - hlavne ze zacatku, kdy jsem zacinali, to bylo peklo - jak rikas, clovek ma pocit, ze sou ostatni zasekli ve svych mrzkych zivotech, hnani jenom prizemnimi pudy, nechapou komplexnost byti, zivota a tak vubec...

ono s tim chce pracovat, nejak mne to s vekem a zkusenostmi preslo, nedela mi problem si na tripu povidat s delnikem z Kolbenky o proradnosti ozubenejch hrideli a jeho problemech s jeho tlustou zenou...

ty psychedelika (v beznejch davkach ) jsou uzasnej nastroj na davani si veci do souvislosti; souvislosti se objevujou tam, kde predtim byly oddelene skutecnosti, kdyz potom pozorujes lidi vic z blizka, tak je to kolikrat poucnejsi nez special national geographic nebo dva semestry terenni antropologie :-D

Mozem suhlasit,ja toho uz tiez co-to mam za sebou,ale neviem si zvyknut na cudzich ludi ,ked som v "akcii"
preto vyhladavame s kamosmi odlahle miesta(les,luka,hora) na nase.
Takze som uz pouceny,ze ziaden telefon..ziadne necakane odchody,prichody zachody....a bude dobre jak nebolo

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 10-09-2010 v 10:54 AM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matata
Stálý Člen

Karma uživatele matata - 51% PěstitelskáKarma uživatele matata - 51% PěstitelskáKarma uživatele matata - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

vim ze smeruju touhle otazkou tema trochu jinam a taky se za to rovnou omlouvam ale neznate nejaky provereny lokality (nechci konkretni mista ) pobliz, do 100 kilasku vzdusnou carou kolem pardubicka ? znam jen mista na bohemiky,proto mám zájem vědět neco na kopinatky...nebojte se ,ze kdyz mi pomuzete ze tam najede banda 30 lidi co louku zvoraji...jezdim sam.a moc jich nespotrebuju...kdyztak PM prosim ...diky

Proč pít organický rozpouštědlo když mohu jíst kyselinu ?

Old Post 28-09-2010 v 19:24 PM
matata je offline   Profil uživatele matata   Find more posts by matata   Foto galerie člena matata   Click here to Send matata a Private Message   Add matata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Příspěvek č. 39

citace:
Původní příspěvek od matata
vim ze smeruju touhle otazkou tema trochu jinam a taky se za to rovnou omlouvam ale neznate nejaky provereny lokality (nechci konkretni mista ) pobliz, do 100 kilasku vzdusnou carou kolem pardubicka ? znam jen mista na bohemiky,proto mám zájem vědět neco na kopinatky...nebojte se ,ze kdyz mi pomuzete ze tam najede banda 30 lidi co louku zvoraji...jezdim sam.a moc jich nespotrebuju...kdyztak PM prosim ...diky

spise sem
https://grower.cz/forum/showthread....50&pagenumber=6
https://grower.cz/forum/showthread....0&pagenumber=13

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 29-09-2010 v 18:27 PM
Stoned_r41d3r
Utter rude infantile pillock

Karma uživatele Stoned_r41d3r - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Nejraději pod vlivem halucinogenů čumím do moře. Což znamená značnej logistickej problém, ale takhle proflákanej den mne fakt nabije.

Rybičky, lodičky, majáky za smrákání, osvícený přístavy odrážející se od vodní hladiny, šumění moře a řev ptáků....

Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.

Old Post 29-09-2010 v 20:20 PM
Stoned_r41d3r je offline   Profil uživatele Stoned_r41d3r   Find more posts by Stoned_r41d3r   Foto galerie člena Stoned_r41d3r   Click here to Send Stoned_r41d3r a Private Message   Add Stoned_r41d3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Příspěvek č. 41

kamarade a teprv takovy potapeni - to je narez

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 30-09-2010 v 12:17 PM
mladejzahradnik
Stálý Člen

Karma uživatele mladejzahradnik - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

nejvíc mě baví poslouchat někajou dobrou muziku na tripu, naposled jsem poslouchal frank kvitta techno.. normálně techno skoro neposloucham ale na tripu to bylo nejvííc nebo nějakej jungle.. pak když du z akce tak ještě mi to v hlavě zní pěkně do rytmu to se pak de pěkně domů maximální zážitek byly ale 2 tripy doma.. naběhlo to do půl hodky, než sem stačil předmotat špeky.. viděl sem všechny možný energie jak proudí, vzduch,krása všude.. stěny se mi roztejkali barvama.. no nejlepší je ale ta změna vědomí jak člověk začne chápat svět jinak, teď jsem četl knihu 4 dohody od nevimkoho, ale známá kniha, doporučuju sehnat si jí jako audioknihu, no a tam to popisujou jak toho dosáhnout bez lsd

A co vy? kdo z vás tripuje, kam chodíte, kolik toho žerete?

Old Post 23-10-2010 v 19:47 PM
mladejzahradnik je offline   Profil uživatele mladejzahradnik   Find more posts by mladejzahradnik   Foto galerie člena mladejzahradnik   Click here to Send mladejzahradnik a Private Message   Add mladejzahradnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

jízda autem a kochání se za rytmu tekna tuhle jsme byli na jedný vyhlídce u Kozákova a ty exploze ze sopek to byla paráda všude moc blikátek... měl jsem celkem asi patnáct sušenejch hlav asi po pěti letech, do hub moc nehulim, pak se to hůř kočíruje

Old Post 24-10-2010 v 13:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 44

...co takhle buben a jinačí zvukotvořivý nástroje...včera sem našel hezký bohemiky , jo to zas bude
tedka venku kouzelný to čas celkem na houbách , prostě lysopad

Old Post 24-10-2010 v 16:53 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frenlik
Nový Člen

Karma uživatele frenlik - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

RespectFlowers: Jojo, buben a didge.. Už mě ty nástroje na tripu dvakrát vytáhly ze šlamastyky :-) Jsou mocný!!! :-)
Taky se chystám na výlet :-)

Old Post 24-10-2010 v 19:55 PM
frenlik je offline   Profil uživatele frenlik   Find more posts by frenlik   Foto galerie člena frenlik   Click here to Send frenlik a Private Message   Add frenlik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás