Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar, ja mel hubky asi 3x a 1x tripa . po 1. sem jich mel malo takze stavy nebyly zadny jenom sem nemohl usnout. po 2 jich bylo akorat a to byl nejlepsi stav jakej sem kdy mel a to sem byl v hospode.dali sme si s dobrym kamosem a potom sme se spolu nejak psichycky propojili a oba dva sme vedeli co chce ten druhej rict, ostatni v knajpe nam nerozumeli , hospodu sme si rozdelily na ruzny sektory atd. no a po3 prijel kamos ze ma caj z lysohlavek a ze prej jich tam dal 60. tak sme to ve trech vypily a pak nam rek ze jich tam bylo 120. pro me to byl az na par chvil horor a to je asi naposled co sem si na dlouhou dobu kdy dal. + par kamosi mi rikali ze by mel bejt vzdycky sudej pocet lidi ,protoze kdyby sme byly treba 3 a 2 se spolu bavily tak ten treti by byl s toho asi v prdeli.
vysvetlím
ked sme boli na hubach ,neskor sme sa odobrali do baru,mysleli sme ze to bude dobry napad ...nebol.Opovrhovali sme ludmi...a ked sa s nami niekto zacal bavit,mali sme vsetci z toho zvlastne pocity,akoby nepatril do naseho sveta.
Nedaj boze sa vtedy s niekym zoznamit,kto za stolom na teba cely cas pozera..to je na zblaznenie...
Původní příspěvek od Bandita
vysvetlím
ked sme boli na hubach ,neskor sme sa odobrali do baru,mysleli sme ze to bude dobry napad ...nebol.Opovrhovali sme ludmi...a ked sa s nami niekto zacal bavit,mali sme vsetci z toho zvlastne pocity,akoby nepatril do naseho sveta.
Nedaj boze sa vtedy s niekym zoznamit,kto za stolom na teba cely cas pozera..to je na zblaznenie...
ona ta interakce s neintoxikovanyma lidma je takova komplikovana - hlavne ze zacatku, kdy jsem zacinali, to bylo peklo - jak rikas, clovek ma pocit, ze sou ostatni zasekli ve svych mrzkych zivotech, hnani jenom prizemnimi pudy, nechapou komplexnost byti, zivota a tak vubec...
ono s tim chce pracovat, nejak mne to s vekem a zkusenostmi preslo, nedela mi problem si na tripu povidat s delnikem z Kolbenky o proradnosti ozubenejch hrideli a jeho problemech s jeho tlustou zenou...
ty psychedelika (v beznejch davkach ) jsou uzasnej nastroj na davani si veci do souvislosti; souvislosti se objevujou tam, kde predtim byly oddelene skutecnosti, kdyz potom pozorujes lidi vic z blizka, tak je to kolikrat poucnejsi nez special national geographic nebo dva semestry terenni antropologie :-D
ona ta interakce s neintoxikovanyma lidma je takova komplikovana - hlavne ze zacatku, kdy jsem zacinali, to bylo peklo - jak rikas, clovek ma pocit, ze sou ostatni zasekli ve svych mrzkych zivotech, hnani jenom prizemnimi pudy, nechapou komplexnost byti, zivota a tak vubec...
ono s tim chce pracovat, nejak mne to s vekem a zkusenostmi preslo, nedela mi problem si na tripu povidat s delnikem z Kolbenky o proradnosti ozubenejch hrideli a jeho problemech s jeho tlustou zenou...
ty psychedelika (v beznejch davkach ) jsou uzasnej nastroj na davani si veci do souvislosti; souvislosti se objevujou tam, kde predtim byly oddelene skutecnosti, kdyz potom pozorujes lidi vic z blizka, tak je to kolikrat poucnejsi nez special national geographic nebo dva semestry terenni antropologie :-D
Mozem suhlasit,ja toho uz tiez co-to mam za sebou,ale neviem si zvyknut na cudzich ludi ,ked som v "akcii"
preto vyhladavame s kamosmi odlahle miesta(les,luka,hora) na nase.
Takze som uz pouceny,ze ziaden telefon..ziadne necakane odchody,prichody zachody....a bude dobre jak nebolo
vim ze smeruju touhle otazkou tema trochu jinam a taky se za to rovnou omlouvam ale neznate nejaky provereny lokality (nechci konkretni mista ) pobliz, do 100 kilasku vzdusnou carou kolem pardubicka ? znam jen mista na bohemiky,proto mám zájem vědět neco na kopinatky...nebojte se ,ze kdyz mi pomuzete ze tam najede banda 30 lidi co louku zvoraji...jezdim sam.a moc jich nespotrebuju...kdyztak PM prosim ...diky
Proč pít organický rozpouštědlo když mohu jíst kyselinu ?
Původní příspěvek od matata vim ze smeruju touhle otazkou tema trochu jinam a taky se za to rovnou omlouvam ale neznate nejaky provereny lokality (nechci konkretni mista ) pobliz, do 100 kilasku vzdusnou carou kolem pardubicka ? znam jen mista na bohemiky,proto mám zájem vědět neco na kopinatky...nebojte se ,ze kdyz mi pomuzete ze tam najede banda 30 lidi co louku zvoraji...jezdim sam.a moc jich nespotrebuju...kdyztak PM prosim ...diky
nejvíc mě baví poslouchat někajou dobrou muziku na tripu, naposled jsem poslouchal frank kvitta techno.. normálně techno skoro neposloucham ale na tripu to bylo nejvííc nebo nějakej jungle.. pak když du z akce tak ještě mi to v hlavě zní pěkně do rytmu to se pak de pěkně domů maximální zážitek byly ale 2 tripy doma.. naběhlo to do půl hodky, než sem stačil předmotat špeky.. viděl sem všechny možný energie jak proudí, vzduch,krása všude.. stěny se mi roztejkali barvama.. no nejlepší je ale ta změna vědomí jak člověk začne chápat svět jinak, teď jsem četl knihu 4 dohody od nevimkoho, ale známá kniha, doporučuju sehnat si jí jako audioknihu, no a tam to popisujou jak toho dosáhnout bez lsd
A co vy? kdo z vás tripuje, kam chodíte, kolik toho žerete?
jízda autem a kochání se za rytmu tekna tuhle jsme byli na jedný vyhlídce u Kozákova a ty exploze ze sopek to byla paráda všude moc blikátek... měl jsem celkem asi patnáct sušenejch hlav asi po pěti letech, do hub moc nehulim, pak se to hůř kočíruje
...co takhle buben a jinačí zvukotvořivý nástroje...včera sem našel hezký bohemiky , jo to zas bude
tedka venku kouzelný to čas celkem na houbách , prostě lysopad