Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Pestoval jsem a nechal jsem to... anebo jako to dopadlo...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
satori
Stálý Člen

Karma uživatele satori - 42% Pěstitelská

OUT alebo IN ? Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od prophet
...všechno konopí rostlo venku po sluníčkem než nějakej chytrák zavřel kytku do skříně/do vězení
indoory jsou bonsaje proti venkovním kráskám/i ve výnosu

Áno, slniečko a čerstvý vietor v listoch je krásna vec. Odkedy ale znameho fízli nakamerovali vonku pri zbere OUT, pozerám sa na to inak. Všetkým sa nám páčia prirodzené podmienky, no žiaľ musíme byť v undergrounde, pekne potme hlboko v podzemí rozžiariť svoje tajné svetlá a mimo dosah kamier zozjasniť náš život. Až raz bude vládnuť sloboda...

Old Post 10-07-2003 v 12:18 PM
satori je offline   Profil uživatele satori   Find more posts by satori   Foto galerie člena satori   Click here to Send satori a Private Message   Add satori to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

to satori Příspěvek č. 18

Mluvil jsem l Indoorech. Opravdu tam těch sraček zas až tolik necpu... Jo a k původní myšlence. Máš samozřejmě pravdu. Přirozenost je krásná věc, ale připomínka nad touhle má taky něco do sebe.

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 10-07-2003 v 12:22 PM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Souhlas, ale taky jsou jak bych tak řekl hodnotnější (co do tý práce s tim) a vlastně je to určitě tak trochu věda vyšlechtit něco "nad"přírodního. Mě na tom bere právě ta nutnost mít dost informací. A proto je to dobrý

Old Post 11-07-2003 v 06:55 AM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Pohodička to B3tl Příspěvek č. 20

Máš pravdu, samozřejmě že tady omílají všichni pořád něco dokola. Proto jsem taky nejzábavnějším shledal thready o prasatech, husách a podobně. Nutno dodat, že mi ani tak nevadí (přestože jsem tady novej) odpovídat stále na ty samý dotazy. Když ty lidi nemaj dost rozumu aby si to našli, tak ať se zeptaj, proto to tady přece je i když je to tady fakticky dost zaplácaný neustálým opakováním indoorově-samozřejmých faktů....

Old Post 11-07-2003 v 09:09 AM
prophet
Stálý Člen

Karma uživatele prophet - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

2 slik:máš to nějak duplicitní
chlapy naučte se pěstovat konopí venku,pak vám nepřijde indoor jako věda
myslíš že v zemích s konopnou tradicí pěstujou divoké konopí?
za ty tisíce let ho pěkně vyšlechtili
pouliční psy se neroděj někde v divočině,ale zprcávaj se na ulicích/žádný šlechtění

Old Post 13-07-2003 v 08:36 AM
prophet je offline   Profil uživatele prophet   Find more posts by prophet   Foto galerie člena prophet   Click here to Send prophet a Private Message   Add prophet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prophet
Stálý Člen

Karma uživatele prophet - 47% Pěstitelská

Obecné Indoory?já radši indický hárdkory:) Příspěvek č. 22

2Weedof:sodíkové lampy se snaží napodobit sluneční světlo
Cápci co potřebujou příručky si nevypěstujou ani rajčata na balkóně
2"slechti se prevazne indoor" -já jsem si přivezl z holandska semínka OUTDOORů např.Early skunk,sensi skunk,ruderalis indica,mexican sativa,shaman,Voodoo apod.
a nejlepší jsou samosery indické/Cannabis indica/varieta konopí šlechtěná nadivoko v přírodě tisíce let

Old Post 13-07-2003 v 23:29 PM
prophet je offline   Profil uživatele prophet   Find more posts by prophet   Foto galerie člena prophet   Click here to Send prophet a Private Message   Add prophet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Nápad k in a out DOORůM Příspěvek č. 23

Stejně je v tom podstatnej rozdíl. Něco jako s těma rajčatama

Old Post 14-07-2003 v 05:31 AM
Shaka
Stálý Člen

Karma uživatele Shaka - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Co to plácáš, tady je úplně všechno, akorát nesmíš být líný a najít trochu té lásky ke kyti.

Shaka

Old Post 24-07-2003 v 11:35 AM
Shaka je offline   Profil uživatele Shaka   Find more posts by Shaka   Foto galerie člena Shaka   Click here to Send Shaka a Private Message   Add Shaka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Kdo co plácá? Tohle nějak nechápu... Neplácáš náhodou ty? četls to pořádně?

Old Post 24-07-2003 v 11:39 AM
kcb
Stálý Člen

Karma uživatele kcb - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

to Maxik : nevim o co ti jde. Podivej se do galerie na moje fotky, pripada ti to jako pestirna s profesionalnim pristupem ? Jedïne co potrebuje je prostor, svetlo, hlinu, semena a trochu prace na zacatek. Ja se priznam, jsem dost flink na nektere veci a diky tomu jsem poznal, ze nase kytky vydrzi v podstate vsechno.

Jeste k tomu tvemu hledani : moc si asi nehledal, jeste existuje Overgrow, coz je v podstate trochu jine kafe, nez tady / bez urazky, jen konstatovani /, na ruskych strankach bych to opravdu nehledal, ale ty jsi asi nehledal ani na groweru, protoze jsem nejak nepochopil, proc bys musel zalivat 2x denne ? K tem semenum a dobirce - zase vymluva, kdyz si zajdes do kterekoliv banky a seedbance nechas poslat sek v obalce i s objednavkou, tak se ti tam nemuze nic ztratit a semena mas za cca 2-3 tydny doma v CD, ale to se tady taky uz rozebiralo a rozebira snad neustale.
Porad tady omilas nejaky profes. pristup, ale kdyby jsi pouzil aspon chut neco hledat a zkouset, ale jak tak pozoruji ty by jsi potreboval nejspise kupovat instantni ganju - vecer zalit a rano po probuzeni sklizet, ale to nejde ani u tech rajcat.
Na co kupovat knizky o pestovani rajcat - moje babka, to nikdy nemusela delat, staci ji k tomu na jare okopat hlinu, nasadit, podeprit nejakym klackem, zalivat kdyz je sucho a sklizi podle vzhledu melouny a nemyslim si ze by pouzivala nejaky profesionalni pristup.

Old Post 24-07-2003 v 12:05 PM
kcb je offline   Profil uživatele kcb   Find more posts by kcb   Foto galerie člena kcb   Click here to Send kcb a Private Message   Add kcb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shaka
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od rela
Kdo co plácá? Tohle nějak nechápu... Neplácáš náhodou ty? četls to pořádně?

to nebylo na Tebe ale na zakladatele sorry že se Tě to dotklo

Shaka

Old Post 24-07-2003 v 17:50 PM
Shaka je offline   Profil uživatele Shaka   Find more posts by Shaka   Foto galerie člena Shaka   Click here to Send Shaka a Private Message   Add Shaka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxik
Stálý Člen

Karma uživatele Maxik - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

No a co zakladatel byl zmatenej kdyz to psal...ot doby co jsem ten prispevek zalozil mam hodne procteneho a jedu znovu... Prave mam 3ti den rizku v kostkach... Snad budou a i fotky kdyz sezenu fotacek...

Maxik

Old Post 24-07-2003 v 17:57 PM
Maxik je offline   Profil uživatele Maxik   Find more posts by Maxik   Foto galerie člena Maxik   Click here to Send Maxik a Private Message   Add Maxik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shaka
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

nic jiného než přání více vytrvalosti než v předešlém kole, trpělivost růže přináší Ať se daří

Shaka

Old Post 24-07-2003 v 18:12 PM
Maxik
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

diky.... Jsem prave dneska se dozvedel o tom ze kostky museji by vlhke ale nemuseji stat ve vode, voda otsata, stale zastrikavam a hreje na ne 400w sodik 24/0...Üvidi se kdyz budou prvni koreni...

Maxik

Old Post 24-07-2003 v 18:16 PM
Maxik je offline   Profil uživatele Maxik   Find more posts by Maxik   Foto galerie člena Maxik   Click here to Send Maxik a Private Message   Add Maxik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shaka
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od Maxik
diky.... Jsem prave dneska se dozvedel o tom ze kostky museji by vlhke ale nemuseji stat ve vode, voda otsata, stale zastrikavam a hreje na ne 400w sodik 24/0...Üvidi se kdyz budou prvni koreni...

hele nevím, řízky kupuju a ani jsem se tado po tom nepídil, ale není těch 24/0 blbost? Kdy budou odpočívat? já bych log. dal aspoň 20/4

Shaka

Old Post 25-07-2003 v 07:44 AM
Maxik
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Myslim ze neni... Prave se to popisovalo v prispevku jak se delaji rizky(v indoor pestovani na zacatku)... A taky mam to jako radu od cloveka co za svuj zivot udelal asi 500 rizku...

Maxik

Old Post 25-07-2003 v 08:27 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás