Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od prophet ...všechno konopí rostlo venku po sluníčkem než nějakej chytrák zavřel kytku do skříně/do vězení
indoory jsou bonsaje proti venkovním kráskám/i ve výnosu
Áno, slniečko a čerstvý vietor v listoch je krásna vec. Odkedy ale znameho fízli nakamerovali vonku pri zbere OUT, pozerám sa na to inak. Všetkým sa nám páčia prirodzené podmienky, no žiaľ musíme byť v undergrounde, pekne potme hlboko v podzemí rozžiariť svoje tajné svetlá a mimo dosah kamier zozjasniť náš život. Až raz bude vládnuť sloboda...
Mluvil jsem l Indoorech. Opravdu tam těch sraček zas až tolik necpu... Jo a k původní myšlence. Máš samozřejmě pravdu. Přirozenost je krásná věc, ale připomínka nad touhle má taky něco do sebe.
Souhlas, ale taky jsou jak bych tak řekl hodnotnější (co do tý práce s tim) a vlastně je to určitě tak trochu věda vyšlechtit něco "nad"přírodního. Mě na tom bere právě ta nutnost mít dost informací. A proto je to dobrý
Máš pravdu, samozřejmě že tady omílají všichni pořád něco dokola. Proto jsem taky nejzábavnějším shledal thready o prasatech, husách a podobně. Nutno dodat, že mi ani tak nevadí (přestože jsem tady novej) odpovídat stále na ty samý dotazy. Když ty lidi nemaj dost rozumu aby si to našli, tak ať se zeptaj, proto to tady přece je i když je to tady fakticky dost zaplácaný neustálým opakováním indoorově-samozřejmých faktů....
2 slik:máš to nějak duplicitní
chlapy naučte se pěstovat konopí venku,pak vám nepřijde indoor jako věda
myslíš že v zemích s konopnou tradicí pěstujou divoké konopí?
za ty tisíce let ho pěkně vyšlechtili
pouliční psy se neroděj někde v divočině,ale zprcávaj se na ulicích/žádný šlechtění
2Weedof:sodíkové lampy se snaží napodobit sluneční světlo
Cápci co potřebujou příručky si nevypěstujou ani rajčata na balkóně
2"slechti se prevazne indoor" -já jsem si přivezl z holandska semínka OUTDOORů např.Early skunk,sensi skunk,ruderalis indica,mexican sativa,shaman,Voodoo apod.
a nejlepší jsou samosery indické/Cannabis indica/varieta konopí šlechtěná nadivoko v přírodě tisíce let
to Maxik : nevim o co ti jde. Podivej se do galerie na moje fotky, pripada ti to jako pestirna s profesionalnim pristupem ? Jedïne co potrebuje je prostor, svetlo, hlinu, semena a trochu prace na zacatek. Ja se priznam, jsem dost flink na nektere veci a diky tomu jsem poznal, ze nase kytky vydrzi v podstate vsechno.
Jeste k tomu tvemu hledani : moc si asi nehledal, jeste existuje Overgrow, coz je v podstate trochu jine kafe, nez tady / bez urazky, jen konstatovani /, na ruskych strankach bych to opravdu nehledal, ale ty jsi asi nehledal ani na groweru, protoze jsem nejak nepochopil, proc bys musel zalivat 2x denne ? K tem semenum a dobirce - zase vymluva, kdyz si zajdes do kterekoliv banky a seedbance nechas poslat sek v obalce i s objednavkou, tak se ti tam nemuze nic ztratit a semena mas za cca 2-3 tydny doma v CD, ale to se tady taky uz rozebiralo a rozebira snad neustale.
Porad tady omilas nejaky profes. pristup, ale kdyby jsi pouzil aspon chut neco hledat a zkouset, ale jak tak pozoruji ty by jsi potreboval nejspise kupovat instantni ganju - vecer zalit a rano po probuzeni sklizet, ale to nejde ani u tech rajcat.
Na co kupovat knizky o pestovani rajcat - moje babka, to nikdy nemusela delat, staci ji k tomu na jare okopat hlinu, nasadit, podeprit nejakym klackem, zalivat kdyz je sucho a sklizi podle vzhledu melouny a nemyslim si ze by pouzivala nejaky profesionalni pristup.
No a co zakladatel byl zmatenej kdyz to psal...ot doby co jsem ten prispevek zalozil mam hodne procteneho a jedu znovu... Prave mam 3ti den rizku v kostkach... Snad budou a i fotky kdyz sezenu fotacek...
diky.... Jsem prave dneska se dozvedel o tom ze kostky museji by vlhke ale nemuseji stat ve vode, voda otsata, stale zastrikavam a hreje na ne 400w sodik 24/0...Üvidi se kdyz budou prvni koreni...
Původní příspěvek od Maxik diky.... Jsem prave dneska se dozvedel o tom ze kostky museji by vlhke ale nemuseji stat ve vode, voda otsata, stale zastrikavam a hreje na ne 400w sodik 24/0...Üvidi se kdyz budou prvni koreni...
hele nevím, řízky kupuju a ani jsem se tado po tom nepídil, ale není těch 24/0 blbost? Kdy budou odpočívat? já bych log. dal aspoň 20/4
Myslim ze neni... Prave se to popisovalo v prispevku jak se delaji rizky(v indoor pestovani na zacatku)... A taky mam to jako radu od cloveka co za svuj zivot udelal asi 500 rizku...