Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Out pěstile
jsem uplnej začátečník, letos jsem si koupil 5 fem semen Passion #1 od dutch passion.Z 5ti mi vyklíčily 4 a už jsou z toho pěkný 7 cm kytičky.Chci je dát do mnou specialně vyrobenýho pařníku kterej bude mít boční okna jako větračku a strop nechám otevřenej uplně aby na ně svítilo pěkně sluníčko.Nevíte někdo jak vysoko můžou tak vyrůst?Aby to nebylo moc vidět.
Původní příspěvek od hosip1918 Zdravím Out pěstile
jsem uplnej začátečník, letos jsem si koupil 5 fem semen Passion #1 od dutch passion.Z 5ti mi vyklíčily 4 a už jsou z toho pěkný 7 cm kytičky.Chci je dát do mnou specialně vyrobenýho pařníku kterej bude mít boční okna jako větračku a strop nechám otevřenej uplně aby na ně svítilo pěkně sluníčko.Nevíte někdo jak vysoko můžou tak vyrůst?Aby to nebylo moc vidět.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
wdovu bych se do skleniku celkem obaval, nakvetala malinko dele a dost nachylna na plisen, ale palice mely velice dobrou stavbu..
mazar ve skleniku - obrovskej high,nadherna vune,palky ridke,male mnozstvi
Letos zkusim ve skleniku Power plant (dp) a durban poison(dp) jeste premyslim o euforii, nebo o big bud.chystam se tam rizky hodit, az kolem 10 cervna,neni to moc pozde?pred rokem sem to tam hodil 20 dubna a musel sem tak4x serezavat(moc to rostlo,diky fzh
chlast nic nevyresi , ale to mineralka taky ne :p smotej
Může někdo doporučit na balkón (jih dost slunka)
nějaké kiti (víc sativa než indika)
do 5-10L květináče a velikosti vzrůstu do 1 metru(případně s přistřižením) s dobrým výnosem(i na bočních větvích)
hledal jsem nějaké tipy ale bohužel nikdo se zatím nechválil co je nej na balkon.
Že by třeba The Pure Skunk #1 ?
dík za doporučení :-)
já letos jedu
Hollands Hope - velký růstový potenciál a dobře se větví
Blueberry - roste docela pomalu,větví se docela dobře
Jack Herrer - mám keříčky,rostou opravdu pomalinku,ale výhodu beru tu že dnes začali kvést
a do budoucna plánuju:
Belladona - vypadá jako skvělej model i na out ale není tady o ní ani zmínka
Dutch Dragon - taky hodně oslavovaná ale zde jsem o ní viděl jenom zmínku jestli ji někdo už jel..
tak jestli by jste veděli něco z vlastní zkušenost k belladoně nebo dragonovi tak sem pisněte
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.
K té Belladonně. Jel jsem ju venku a dobrá kytka. Sklízel jsem asi v polovině října, fungovala skvěle. Výnos byl taky dobrý. Ale má sklony k plesnivění, tak to chce hlídat.
Já koukal na Belladonu v galerii outdoor odrůd a vypadala dobře.
Jinak už jsem se tady ptal a nikdo nic, tak to zkusím ještě tady, co Apollo 13, má někdo zkušenost s tímto modelem venku?
velmi dobrá odrůda na OUT je Master Kush, každý rok mi doroste hodně přes 2 metry, dobře se větví a stihne dozrát. GreatWhiteShark už má hodně nakveteno, řekl bych i více než Master Kush, takže taky dobrá na OUT, pozdější bude White Widow(o té už jsem to tu někde četl že je problém s dozráváním, tak potvrzuji).
Super skunk.......mensi vzrust ,ale za to poradne kosata rostlina.....sklizen zacatek rijna...silene uzasna chut....a efekt vysoce povzbuzujici....tohle koureni se da v pohode pokourit neni to brutalni jako white widow nebo amnesia ze jsem z gramovyho brka nepouzitelnej a zralej na reset
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
Chcel by som sa spýtať akú odrodu by ste my doporučili na Out 2011 .
Rozmíšlal som nad (Hollands Hope, Orange Bud, Euforia) ale môžte poradiť aj dake iné !
Chcem si spraviť matku tak preto to zhánam takto skoro !
neviem cisom taky rozbity ale thread s presne rovnakym nazvon tu zu je https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
edit: k otazke
pokial chces robit matku a tvoj vybe je od DP dobru sjusenost mam s
indica mazat
sativa power plant
obe dojdu trochu neskor ale vysledok stoji za to!