Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
RaScaL
Stálý Člen

Karma uživatele RaScaL - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Tak Early Girl (NIRVANA)
Perfektna na OuT Vyrasla mi cca 2 metroch sisky ma trosku meksie ale cca 7%THC. Ale rast am rýchli.

A SHaman

Old Post 16-05-2010 v 11:12 AM
RaScaL je offline   Profil uživatele RaScaL   Find more posts by RaScaL   Foto galerie člena RaScaL   Click here to Send RaScaL a Private Message   Add RaScaL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hosip1918
Stálý Člen

Karma uživatele hosip1918 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

Zdravím Out pěstile
jsem uplnej začátečník, letos jsem si koupil 5 fem semen Passion #1 od dutch passion.Z 5ti mi vyklíčily 4 a už jsou z toho pěkný 7 cm kytičky.Chci je dát do mnou specialně vyrobenýho pařníku kterej bude mít boční okna jako větračku a strop nechám otevřenej uplně aby na ně svítilo pěkně sluníčko.Nevíte někdo jak vysoko můžou tak vyrůst?Aby to nebylo moc vidět.

Old Post 16-05-2010 v 15:16 PM
hosip1918 je offline   Profil uživatele hosip1918   Find more posts by hosip1918   Foto galerie člena hosip1918   Click here to Send hosip1918 a Private Message   Add hosip1918 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

citace:
Původní příspěvek od hosip1918
Zdravím Out pěstile
jsem uplnej začátečník, letos jsem si koupil 5 fem semen Passion #1 od dutch passion.Z 5ti mi vyklíčily 4 a už jsou z toho pěkný 7 cm kytičky.Chci je dát do mnou specialně vyrobenýho pařníku kterej bude mít boční okna jako větračku a strop nechám otevřenej uplně aby na ně svítilo pěkně sluníčko.Nevíte někdo jak vysoko můžou tak vyrůst?Aby to nebylo moc vidět.

Taky zdravim-můžou mít až 2.8metru.http://www.greenhome.cz/katalog/1111

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Old Post 16-05-2010 v 15:32 PM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hosip1918
Stálý Člen

Příspěvek č. 212

Díky za odpověd a odkaz
Budu to mít v 20 L květináčích tak to snad tak vysoký nebude.Pařník mám jen 2,5 m.

Old Post 16-05-2010 v 15:58 PM
hosip1918 je offline   Profil uživatele hosip1918   Find more posts by hosip1918   Foto galerie člena hosip1918   Click here to Send hosip1918 a Private Message   Add hosip1918 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hosip1918
Stálý Člen

Příspěvek č. 213

Ještě jsem se chtěl zeptat těch co pěstovali Passion #1 od dutch passion jaka byla zpokojenost.Hlavně se sklizní z jedne kytky.

Old Post 17-05-2010 v 21:01 PM
Filipzzhk
Nový Člen

Karma uživatele Filipzzhk - 82% PěstitelskáKarma uživatele Filipzzhk - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

wdovu bych se do skleniku celkem obaval, nakvetala malinko dele a dost nachylna na plisen, ale palice mely velice dobrou stavbu..

mazar ve skleniku - obrovskej high,nadherna vune,palky ridke,male mnozstvi

Letos zkusim ve skleniku Power plant (dp) a durban poison(dp) jeste premyslim o euforii, nebo o big bud.chystam se tam rizky hodit, az kolem 10 cervna,neni to moc pozde?pred rokem sem to tam hodil 20 dubna a musel sem tak4x serezavat(moc to rostlo,diky fzh

chlast nic nevyresi , ale to mineralka taky ne :p smotej

Old Post 23-05-2010 v 15:05 PM
Filipzzhk je offline   Profil uživatele Filipzzhk   Find more posts by Filipzzhk   Foto galerie člena Filipzzhk   Click here to Send Filipzzhk a Private Message   Add Filipzzhk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 215

Může někdo doporučit na balkón (jih dost slunka)
nějaké kiti (víc sativa než indika)
do 5-10L květináče a velikosti vzrůstu do 1 metru(případně s přistřižením) s dobrým výnosem(i na bočních větvích)
hledal jsem nějaké tipy ale bohužel nikdo se zatím nechválil co je nej na balkon.
Že by třeba The Pure Skunk #1 ?
dík za doporučení :-)

Old Post 18-07-2010 v 11:07 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

tak já letos poskytnu informace o keřovité Four Way...tak uvidíme,zatim si de hezky

Old Post 20-07-2010 v 12:44 PM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaguar
Stálý Člen

Karma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% PěstitelskáKarma uživatele Jaguar - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

já letos jedu
Hollands Hope - velký růstový potenciál a dobře se větví
Blueberry - roste docela pomalu,větví se docela dobře
Jack Herrer - mám keříčky,rostou opravdu pomalinku,ale výhodu beru tu že dnes začali kvést

a do budoucna plánuju:
Belladona - vypadá jako skvělej model i na out ale není tady o ní ani zmínka
Dutch Dragon - taky hodně oslavovaná ale zde jsem o ní viděl jenom zmínku jestli ji někdo už jel..

tak jestli by jste veděli něco z vlastní zkušenost k belladoně nebo dragonovi tak sem pisněte

Automatická závlaha konečně profesionálně a srozumitelně

Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!

" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.

" Pravdu můžete zpomalit, nikoliv zničit "

Old Post 27-07-2010 v 22:44 PM
Jaguar je offline   Profil uživatele Jaguar   Find more posts by Jaguar   Foto galerie člena Jaguar   Click here to Send Jaguar a Private Message   Add Jaguar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

K té Belladonně. Jel jsem ju venku a dobrá kytka. Sklízel jsem asi v polovině října, fungovala skvěle. Výnos byl taky dobrý. Ale má sklony k plesnivění, tak to chce hlídat.

Old Post 07-08-2010 v 12:47 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

mě Belladona začala kvést koncem října........možná špatné pheno,asi jak kterej kousek no.....nebylo z ní ani na mlíko

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 09-08-2010 v 10:05 AM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 220

Já koukal na Belladonu v galerii outdoor odrůd a vypadala dobře.
Jinak už jsem se tady ptal a nikdo nic, tak to zkusím ještě tady, co Apollo 13, má někdo zkušenost s tímto modelem venku?

Old Post 09-08-2010 v 11:55 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Squirrel
Stálý Člen

Karma uživatele Squirrel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Squirrel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Squirrel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Squirrel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Squirrel - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

velmi dobrá odrůda na OUT je Master Kush, každý rok mi doroste hodně přes 2 metry, dobře se větví a stihne dozrát. GreatWhiteShark už má hodně nakveteno, řekl bych i více než Master Kush, takže taky dobrá na OUT, pozdější bude White Widow(o té už jsem to tu někde četl že je problém s dozráváním, tak potvrzuji).

Squirrel 2010
Squirrel 2009
Squirrel 2008
Squirrel 2007
...every day is happy day...

Old Post 08-09-2010 v 06:42 AM
Squirrel je offline   Profil uživatele Squirrel   Find more posts by Squirrel   Foto galerie člena Squirrel   Click here to Send Squirrel a Private Message   Add Squirrel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
@jdam
Stálý Člen

Karma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

Super skunk.......mensi vzrust ,ale za to poradne kosata rostlina.....sklizen zacatek rijna...silene uzasna chut....a efekt vysoce povzbuzujici....tohle koureni se da v pohode pokourit neni to brutalni jako white widow nebo amnesia ze jsem z gramovyho brka nepouzitelnej a zralej na reset

Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace

Old Post 08-09-2010 v 08:28 AM
@jdam je offline   Profil uživatele @jdam   Find more posts by @jdam   Foto galerie člena @jdam   Click here to Send @jdam a Private Message   Add @jdam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele @jdam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mark330
Stálý Člen

Karma uživatele mark330 - 67% Pěstitelská

Out 2011 Příspěvek č. 223

Chcel by som sa spýtať akú odrodu by ste my doporučili na Out 2011 .
Rozmíšlal som nad (Hollands Hope, Orange Bud, Euforia) ale môžte poradiť aj dake iné !

Chcem si spraviť matku tak preto to zhánam takto skoro !

Vopred ďakujem za dobrú a dosť dôležitú radu

Old Post 11-09-2010 v 23:16 PM
mark330 je offline   Profil uživatele mark330   Find more posts by mark330   Foto galerie člena mark330   Click here to Send mark330 a Private Message   Add mark330 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D..
Stálý Člen

Karma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 224

neviem cisom taky rozbity ale thread s presne rovnakym nazvon tu zu je
https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
edit: k otazke
pokial chces robit matku a tvoj vybe je od DP dobru sjusenost mam s
indica mazat
sativa power plant
obe dojdu trochu neskor ale vysledok stoji za to!

Old Post 12-09-2010 v 01:22 AM
D.. je offline   Profil uživatele D..   Find more posts by D..   Foto galerie člena D..   Click here to Send D.. a Private Message   Add D.. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás