Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejlepší jídla
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 193

hnus? vec nazoru.......
maso je pro cloveka rozhodne moc dulezity. velkej obsah energie. syrovy je i vyborne stravitelny. miluju maso ve vsech podobach, kdyz to bude nutny budu z nutricnich duvodu jist i lidsky. rozhodne je to lepsi vize nez bejt do smrti na korinkach a zelenine. clovek je predator jeho moralni povinosti je lovit a jist vse co je kolem nej.

Old Post 17-08-2006 v 12:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shlukmaster
Stálý Člen

Karma uživatele Shlukmaster - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

Milujem vela veci nemusim moc zeleninu ale naj jedlo ktore by som mohol mesiac zrat na ranajky obed aj veceru a aj tak by sa mi nezhnusilo je slovenske narodne jedlo Bryndzove halusky!!!!!MNAM

idem spracovat rodicovsku bunku nech ich spravi lebo som si sam spravil strasne chutky tak ich musim ukojit, ale aby som ja stal za sporakom 2 a pol hodiny to ne:-)...Bryndzaky forever

Old Post 17-08-2006 v 12:13 PM
Shlukmaster je offline   Profil uživatele Shlukmaster   Find more posts by Shlukmaster   Foto galerie člena Shlukmaster   Click here to Send Shlukmaster a Private Message   Add Shlukmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 195

těstoviny (špagety, torteliny, cokoliv), červené pesto (hotové koupené), trochu "parmezánu" navrch... zas jsem se nechutně přežral

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 17-08-2006 v 13:18 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 196

italsky jidla mam taky moc rad. zvlaste pak noky se slaninou a spenatem.

Old Post 17-08-2006 v 13:27 PM
DooMer
vesnický pěstitel

Karma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 197

Tak ja mam rad veprovy, cinu, sopsky salat, cibulacku, cockovou...nemam rad zverinu jako srnce, divocaky ..miluji dobre natoceny hrnec

Old Post 23-08-2006 v 19:44 PM
DooMer je offline   Profil uživatele DooMer   Find more posts by DooMer   Foto galerie člena DooMer   Click here to Send DooMer a Private Message   Add DooMer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 198

citace:
Původní příspěvek od Mad Lion
hnus? vec nazoru.......
maso je pro cloveka rozhodne moc dulezity. velkej obsah energie. syrovy je i vyborne stravitelny. miluju maso ve vsech podobach, kdyz to bude nutny budu z nutricnich duvodu jist i lidsky. rozhodne je to lepsi vize nez bejt do smrti na korinkach a zelenine. clovek je predator jeho moralni povinosti je lovit a jist vse co je kolem nej.

Taky bych bez masa nemohl žít, odříci si steak ze svíčkový by pro mě bylo něco jako čumět na orosenej půllitr plzeňskýho a napít se vody
Jen je mi nepříjemné to konzumní zabíjení ve velkém, pěstování živých tvorů pro gigantickou populaci. Když si to proberu, tak to humus je. Opovrhovat masem je každého věc, ale nepřipadá mi zdravé žít bez něho. Z osobní zkušenosti znám pár vegetariánů a dokonce vegánů, nevím, ale nepřipadá mi že vypadají nějak zdravě.

btw. Kuřecí mi moc nejede, je dost suchý, radějí hovězí, nebo prasátko. Ryby miluju, nejraději pstroužka, mňam. Českejch jídel bych se užral smrti.

Old Post 23-08-2006 v 22:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 199

TAK já rozhodně šokoládu nejraději tu velkou k tomu si dam pivo.....pa vše co ma mdoma ..a pak si dam dalšího špeka..vošem pak už radši nejim....nedokážu si dojít ani do lednice xD

Old Post 19-05-2010 v 20:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 200

Mozzarela, rajčata, bazalka, sůl, trochu pepře, olivovej olej, a opečenej chléb. Jednoduchý, rychlý, extrémně chutný a snad i zdravý.

Old Post 19-05-2010 v 21:43 PM
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 201

Nakládanej hermelín a budvar 12ka ... nic lepšího neni

Komár neni mucha pyčo

Old Post 19-05-2010 v 23:03 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 202

citace:
Původní příspěvek od Pflusik
Nakládanej hermelín a budvar 12ka ... nic lepšího neni

Grillovanej hermelín a Plzeň 12°, těžká konkurence v oboru

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 21-05-2010 v 07:08 AM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 203

posledni dobou ujizdim na tacos ... kukuricky, chilly papricky, spousta korenenyho mletyho masa, listek zeli .. mnam
jinak miluju bakalao ... jenom skoda, ze se v Cechach tak spatne shani ta spravna ryba na pripravu tohohle bezkonkurencniho jidla

Old Post 21-05-2010 v 08:47 AM
josip222
Stálý Člen

Karma uživatele josip222 - 57% PěstitelskáKarma uživatele josip222 - 57% PěstitelskáKarma uživatele josip222 - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 204

v poslednom čase kebap je to riadna pecka
a samozrejme Šariš 12°

Power [▂▃▅▆] 100%
Energy [▂▃▅▆] 100%
Parfumy
RQS Special Queen 014
Prečo ludia pijú a Soferujú. Ked môžu huliť a lietať?

Old Post 21-05-2010 v 10:54 AM
josip222 je offline   Profil uživatele josip222   Find more posts by josip222   Foto galerie člena josip222   Click here to Send josip222 a Private Message   Add josip222 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 205

veprova krkovicka, zelicko, mix knedlicku (bramborovy, houskovy a karlovarsky) a 3 plzinky...

je krasny nebejt zid nebo muslim...

Old Post 21-05-2010 v 11:10 AM
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 206

citace:
Původní příspěvek od Mad Lion
veprova krkovicka, zelicko, mix knedlicku (bramborovy, houskovy a karlovarsky) a 3 plzinky...

je krasny nebejt zid nebo muslim...

ty vole, víš, že jsem ani nečekal jinou žravku od tebe

u mě steaky na všecky způsoby

cosa nostra

Old Post 21-05-2010 v 15:27 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 207

Španělskej ptáček! :-)

Old Post 21-05-2010 v 16:58 PM
Host
Host

Příspěvek č. 208

dobrá svíčková pěkně den(minimálně) před naložená a správně prošpíčkovaná se vším co má být (šlehačka brusinky) a domácí žluťoučký houskový knedle, na to nic nemá všechno jsou krátkodobý úlety,ale tahle klasika je na celej život a k tomu jasně plzničku

Old Post 21-05-2010 v 17:22 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:09 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás