Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hnus? vec nazoru.......
maso je pro cloveka rozhodne moc dulezity. velkej obsah energie. syrovy je i vyborne stravitelny. miluju maso ve vsech podobach, kdyz to bude nutny budu z nutricnich duvodu jist i lidsky. rozhodne je to lepsi vize nez bejt do smrti na korinkach a zelenine. clovek je predator jeho moralni povinosti je lovit a jist vse co je kolem nej.
Milujem vela veci nemusim moc zeleninu ale naj jedlo ktore by som mohol mesiac zrat na ranajky obed aj veceru a aj tak by sa mi nezhnusilo je slovenske narodne jedlo Bryndzove halusky!!!!!MNAM
idem spracovat rodicovsku bunku nech ich spravi lebo som si sam spravil strasne chutky tak ich musim ukojit, ale aby som ja stal za sporakom 2 a pol hodiny to ne:-)...Bryndzaky forever
těstoviny (špagety, torteliny, cokoliv), červené pesto (hotové koupené), trochu "parmezánu" navrch... zas jsem se nechutně přežral
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Původní příspěvek od Mad Lion hnus? vec nazoru.......
maso je pro cloveka rozhodne moc dulezity. velkej obsah energie. syrovy je i vyborne stravitelny. miluju maso ve vsech podobach, kdyz to bude nutny budu z nutricnich duvodu jist i lidsky. rozhodne je to lepsi vize nez bejt do smrti na korinkach a zelenine. clovek je predator jeho moralni povinosti je lovit a jist vse co je kolem nej.
Taky bych bez masa nemohl žít, odříci si steak ze svíčkový by pro mě bylo něco jako čumět na orosenej půllitr plzeňskýho a napít se vody
Jen je mi nepříjemné to konzumní zabíjení ve velkém, pěstování živých tvorů pro gigantickou populaci. Když si to proberu, tak to humus je. Opovrhovat masem je každého věc, ale nepřipadá mi zdravé žít bez něho. Z osobní zkušenosti znám pár vegetariánů a dokonce vegánů, nevím, ale nepřipadá mi že vypadají nějak zdravě.
btw. Kuřecí mi moc nejede, je dost suchý, radějí hovězí, nebo prasátko. Ryby miluju, nejraději pstroužka, mňam. Českejch jídel bych se užral smrti.
TAK já rozhodně šokoládu nejraději tu velkou k tomu si dam pivo.....pa vše co ma mdoma ..a pak si dam dalšího špeka..vošem pak už radši nejim....nedokážu si dojít ani do lednice xD
Původní příspěvek od Pflusik Nakládanej hermelín a budvar 12ka ... nic lepšího neni
Grillovanej hermelín a Plzeň 12°, těžká konkurence v oboru
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
posledni dobou ujizdim na tacos ... kukuricky, chilly papricky, spousta korenenyho mletyho masa, listek zeli .. mnam
jinak miluju bakalao ... jenom skoda, ze se v Cechach tak spatne shani ta spravna ryba na pripravu tohohle bezkonkurencniho jidla
dobrá svíčková pěkně den(minimálně) před naložená a správně prošpíčkovaná se vším co má být (šlehačka brusinky) a domácí žluťoučký houskový knedle, na to nic nemá všechno jsou krátkodobý úlety,ale tahle klasika je na celej život a k tomu jasně plzničku