Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Špeky s tabákem VS čistá travka , vadí vám tabák v jointech ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Vadím vám tabák v jointech?
Ano
Ne
Špeky s tabákem jsou humus a znesvědcení Ganji
Jedině s tabákem
Jak kdy a jak kterou trávu
Ředím něčím jiným/ne-cigaretovým tabákem
Jedině čistý
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Toxikoman
Stálý Člen

Karma uživatele Toxikoman - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

nevadi ked je v nom primerane mnozstvo tabaku...inak ja som nefajciar, a cigy mi neprekazaju...obcas si bafnem aj ja ,,,takzee...

Old Post 31-10-2006 v 21:50 PM
Toxikoman je offline   Profil uživatele Toxikoman   Find more posts by Toxikoman   Foto galerie člena Toxikoman   Click here to Send Toxikoman a Private Message   Add Toxikoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 130

No ja speky s tabakem mit musim. Sice sem nekurak cigaret ,ale spek bez tabaku to neni pro me osobne ono.

Old Post 31-10-2006 v 22:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 131

vadííí

Old Post 01-11-2006 v 06:42 AM
Proyx
Stálý Člen

Karma uživatele Proyx - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

Speky s tabákem nejsou vůbec špatný..ale nesmí se to s ním přehnet, spiš jen tak na chuť..

Old Post 02-11-2006 v 09:12 AM
Proyx je offline   Profil uživatele Proyx   Find more posts by Proyx   Foto galerie člena Proyx   Click here to Send Proyx a Private Message   Add Proyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpra
Nový Člen

Karma uživatele jumpra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

ja osobne davam tabak k jointu jen kdyz chci usetrit a kdyz mam hofo kyticek tak jen bez tabacku

život bez smíchu neni život!!!

Old Post 02-11-2006 v 11:49 AM
jumpra je offline   Profil uživatele jumpra   Find more posts by jumpra   Foto galerie člena jumpra   Click here to Send jumpra a Private Message   Add jumpra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lude1
Nový Člen

Karma uživatele lude1 - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

Cíga nekouřim,ale tabáček do špeka si přidávám.Víc mi to takhle chutná.

Old Post 02-11-2006 v 12:03 PM
lude1 je offline   Profil uživatele lude1   Find more posts by lude1   Foto galerie člena lude1   Click here to Send lude1 a Private Message   Add lude1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnysss
Stálý Člen

Karma uživatele Johnysss - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

kourim, a tabak do brka dam vzdy...zda se me potom lepsi chut

Co se to deje??

Old Post 02-11-2006 v 16:33 PM
Johnysss je offline   Profil uživatele Johnysss   Find more posts by Johnysss   Foto galerie člena Johnysss   Click here to Send Johnysss a Private Message   Add Johnysss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan Muškát
Stálý Člen

Karma uživatele pan Muškát - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

Já taky nekouřim (přestal sem už před 2 rokama), ale tabák v jointech si dopřávám.
No abych se přiznal...tak mi to kouření částečně i nahrazuje.

Až budu veliký, bude ze mě dědek kořenář!

Old Post 02-11-2006 v 21:04 PM
pan Muškát je offline   Profil uživatele pan Muškát   Find more posts by pan Muškát   Foto galerie člena pan Muškát   Click here to Send pan Muškát a Private Message   Add pan Muškát to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pan Muškát! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evildoer
Mladý clen

Karma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

Tak za 1. Kdyz date do speka vic tabaku ma to vo dost sedativnejsi ucinek
a za 2.zlepsuje to chut a tolik to neskrabe (kdyz to neni enonuno matrosh)

Old Post 02-11-2006 v 21:50 PM
Evildoer je offline   Profil uživatele Evildoer   Find more posts by Evildoer   Foto galerie člena Evildoer   Click here to Send Evildoer a Private Message   Add Evildoer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Pohodička Špeky s tabákem VS čistá travka Příspěvek č. 138

Jen mě tak zajímá váš postoj k tomuto propíranému tématu, protože nemůžu vystát lidi co si myslí že bez tabáku se to ani hulit nedá a že je to příliš silné apod.
Přitom pro mě, jako nekuřáka jsou špeky s tabákem nezadechnutelné.

Naposledy upravil H.U.L. 20-04-2010 v 17:08 PM

Old Post 20-04-2010 v 16:59 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 139

Co to je "nezadechnutelné"? To jsem teda ještě neslyšel takový výraz. Píšeš, že jsi nekuřák, ale nemůžeš vystát lidi, co si myslí, že bez tabáku se to ani nedá hulit? Tak na co se teda ptáš? Vůbec, ale vůbec ti nerozumím.

PS: Příště až něco vygeneruješ, tak si to nejmíň desetkrát přečti a pokud možno nezhulenej!

Old Post 20-04-2010 v 17:40 PM
Čtveroo
Nový Člen

Karma uživatele Čtveroo - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

Kouřím normálně cigára, ale špeka s tabákem, za to bych zabil...asi tak...

Komu se nelení, tomu se

Old Post 20-04-2010 v 17:41 PM
Čtveroo je offline   Profil uživatele Čtveroo   Find more posts by Čtveroo   Foto galerie člena Čtveroo   Click here to Send Čtveroo a Private Message   Add Čtveroo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 141

citace:
Původní příspěvek od Čtveroo
Kouřím normálně cigára, ale špeka s tabákem, za to bych zabil...asi tak...

Zabil? Dobrý psycho...

Old Post 20-04-2010 v 17:44 PM
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

Chlapi notak přece se tu najde pár čistokrvnejch rastamanů...
Proti tabáku v podstatě nic nemám ale ty radioaktivní rakovinotvorný srance co se cpou do cigár se nedaj. Taky vím že většina lidí si dává s tabosem protže chce prostě víc a častěji kouřit. Talže třeba přemýšlejte i tak že byste měli nezhulitelný monžství trávy, ikdyž je mě jasný že plno zvás by si to tam šoupli i tak.
Takže to rozhodně nechci nikomu rozmlouvat, protože vím že návyk na tabák je věc které se nedá jen tak zbavit...

Old Post 20-04-2010 v 17:47 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Čtveroo
Nový Člen

Karma uživatele Čtveroo - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

to Pantagruel:

Proč psycho? Když chci kouřit cigára, tak si dám cigára, když si chci dát špeka, tak si dám špeka. Pouvažuj trošku...a není mi 15 a ani 20...

Komu se nelení, tomu se

Old Post 20-04-2010 v 17:49 PM
Čtveroo je offline   Profil uživatele Čtveroo   Find more posts by Čtveroo   Foto galerie člena Čtveroo   Click here to Send Čtveroo a Private Message   Add Čtveroo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 144

citace:
Původní příspěvek od Čtveroo
to Pantagruel:

Proč psycho? Když chci kouřit cigára, tak si dám cigára, když si chci dát špeka, tak si dám špeka. Pouvažuj trošku...a není mi 15 a ani 20...

No, že chceš zabíjet někoho kvůli tomu, že si přidává tabák do jointa, to mi přijde těžce ujetý. Ale asi je to projev čistokrevnýho rastamanství

Old Post 20-04-2010 v 17:53 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:33 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás