Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jen mě tak zajímá váš postoj k tomuto propíranému tématu, protože nemůžu vystát lidi co si myslí že bez tabáku se to ani hulit nedá a že je to příliš silné apod.
Přitom pro mě, jako nekuřáka jsou špeky s tabákem nezadechnutelné.
Co to je "nezadechnutelné"? To jsem teda ještě neslyšel takový výraz. Píšeš, že jsi nekuřák, ale nemůžeš vystát lidi, co si myslí, že bez tabáku se to ani nedá hulit? Tak na co se teda ptáš? Vůbec, ale vůbec ti nerozumím.
PS: Příště až něco vygeneruješ, tak si to nejmíň desetkrát přečti a pokud možno nezhulenej!
Chlapi notak přece se tu najde pár čistokrvnejch rastamanů...
Proti tabáku v podstatě nic nemám ale ty radioaktivní rakovinotvorný srance co se cpou do cigár se nedaj. Taky vím že většina lidí si dává s tabosem protže chce prostě víc a častěji kouřit. Talže třeba přemýšlejte i tak že byste měli nezhulitelný monžství trávy, ikdyž je mě jasný že plno zvás by si to tam šoupli i tak.
Takže to rozhodně nechci nikomu rozmlouvat, protože vím že návyk na tabák je věc které se nedá jen tak zbavit...