Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Verohodnost - Hodnoceni seedbank
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
Host
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 177

Rakúsko

http://www.hemcy.at/oscommerce/index.php?cPath=1
100% spolahlivost...

Old Post 19-04-2009 v 21:03 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
current93
Stálý Člen

Karma uživatele current93 - 92% PěstitelskáKarma uživatele current93 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

J.J.: od Aliena jsem nemel nikdy problem, snad fakt udelali jen chybu

letos out primo z Dutch Passion - za 4 dny od prevodu doma, krasna seminka a klicovost 100%

jinak jeste dobre zkusenosti s nirvanou...
GHS je velmi rozporuplne - 4krat na in church a velka spokojenost, ale out stal totalne za nic a rikam nikdy vice

Old Post 19-04-2009 v 21:27 PM
current93 je offline   Profil uživatele current93   Find more posts by current93   Foto galerie člena current93   Click here to Send current93 a Private Message   Add current93 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 179

Nazdar chlapáci,asi mám pech.Posílal jsem 4.2 prachy jako cenné psaní do hemcy a Dutch pasion,z hemcy už mám kyti 10cm vysoké,Datch mi dnes odpověděl že prachy ještě nedostal,zítra mě čeká pošta-reklamace

Old Post 01-03-2010 v 21:08 PM
jahaha
Stálý Člen

Karma uživatele jahaha - 94% PěstitelskáKarma uživatele jahaha - 94% PěstitelskáKarma uživatele jahaha - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

http://www.novygrowshop.cz/katalog/semena/regular
?
ma nekdo zkusenost?

Jahuv out 09
Jahahuv out 2010

Old Post 04-03-2010 v 21:32 PM
jahaha je offline   Profil uživatele jahaha   Find more posts by jahaha   Foto galerie člena jahaha   Click here to Send jahaha a Private Message   Add jahaha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

Ja mam velice, ale velice spatnou zkusenost s High Quality seeds... Bral jsem minulej rok od nich Durban Poison * Skunk 1 a z 11ti semen ani jedno, tak jsem jim to poslal zpatky, poslali mi novy. A opetne ani JEDNO. Tzm klicivost 0/22 fakt smutny.

Jinak mam velice dobrou zkusenost s Alien growshopem... Bral jsem od nich papayu a spolu s NLX sklidila uspech.

Mate nekdo zkusenost s http://www.zenseeds.com/ ??? thx

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Naposledy upravil Mašťák 05-03-2010 v 22:09 PM

Old Post 05-03-2010 v 21:56 PM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

citace:
Původní příspěvek od jahaha
http://www.novygrowshop.cz/katalog/semena/regular
?
ma nekdo zkusenost?

jako kamenej obchod je docela pěknej, ceny tam maj ucházející vzhledem ke growshopu. je plus, že ty semena tam maj teďka čerstvě a nehrozí, že by ležela někde v šuplíku tři roky, ale ta cena v korunách se mi nelíbí. v eurech to vypadá mnohem líp a nemáte pocit, že utrácíte sakra velký prachy.

pokuď to máš blízko, zajeď si tam jinak s poštou netušim jak to maj. jo a působí solidně...

2009-Pozdní pole náhod Shutdown kámo, nebo prostě touchdown zlato.
2010-Brzká pole náhod Slepotou raněn je tento svět a jen málokdo prohlédne.
2011-Review 2011

Old Post 06-03-2010 v 22:43 PM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nesss
Stálý Člen

Karma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

citace:
Původní příspěvek od TheGreenwave
Rakúsko

http://www.hemcy.at/oscommerce/index.php?cPath=1
100% spolahlivost...

100% souhlas:

letos: neděle objednávka - pondělí platba - čtvrtek semena doma
takhle to podle mě má bejt...

další dobrou zkušenost mám s www.eastseeds.com
jen trosku dejlší dodání cca. 14 dní ale bez problémů

Nesss

" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff

Hash Berry, KC36, Durban, Widow Skunk aka out 07
KC 36, Purple Widow, Widow Skunk, Durban x Shaman aka out 08
Purple Widow, T.N.R., Monasteria, PPP, Early Bud, KC36, Jock Horror aka out 09
WhiteWidow,Blueberry,MasterKush, Fruit Spirit, TOP44 aka OUT2010

Old Post 11-03-2010 v 19:46 PM
Nesss je offline   Profil uživatele Nesss   Find more posts by Nesss   Foto galerie člena Nesss   Click here to Send Nesss a Private Message   Add Nesss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jebal
Stálý Člen

Karma uživatele Jebal - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

Zdarec,,tak já mohu vřele doporučit tyhle seedbanky: Mandalaseeds, Seedboutique, Growshopalien, Hempdepot,Sensiseeds, DNA genetics, Homegrownfantaseeds a samozřejmě mistra Shantibabu (Mr.nice).
U všech žádnej problém, vždy mi semena dorazily.
Posílám jenom cash v obálce doporučeně a zatím žádný problém.
Včera jsem poslal cash Femaleseeds , tak jsem zvědav kdy to dorazí

Jebal

Old Post 11-03-2010 v 20:31 PM
Jebal je offline   Profil uživatele Jebal   Find more posts by Jebal   Foto galerie člena Jebal   Click here to Send Jebal a Private Message   Add Jebal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šlajs
Stálý Člen

Karma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

[účet odstraněn]

Old Post 11-03-2010 v 21:12 PM
Šlajs je offline   Profil uživatele Šlajs   Find more posts by Šlajs   Foto galerie člena Šlajs   Click here to Send Šlajs a Private Message   Add Šlajs to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Šlajs! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 186

citace:
Původní příspěvek od Šlajs
Potvrzuji plus ohledně Hempdepot.ca . Kupoval jsem C99cDeep Chunk. Jakmile dorazila hotovost, měli ji out of stock a měli tu slušnost napsat, že příjde za 3 týdny a s omluvou nabídli alternativy. Za 4 týdny po mailu byla semena doma.

Jojo u hempdepot je to kdo dřív přijde...
Proto doporučují k objednávce připsat alternativní fazole nebo požádat o zaslání peněz zpět.

Old Post 11-03-2010 v 21:16 PM
n.daneworth
Nový Člen

Karma uživatele n.daneworth - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

Zdar,

dnes mi prisli semena z GrowshopAlien. Objednaval som 2xGanesh, 1xSatori a 1xMandala Nr.1 od Mandaly. V pondelok 15.3 zaplatene kreditkou, prislo potvrdenie objednavky, odoslané v utorok 16.3. Piatok 19.3 okolo 11:00 prisli semena riadnou postou doporucene (na podpis). Na obalke ziadna spatna adresa, ziadne nalepky, len adresa prijmatela a ciarovy kod. Semena zabalene v orig. obale, tieto boli zatočené v plastovej skumavke na moč ??? Toto vsetko zabalene v 1 harku kancelarskeho papiera+v baliacom papieri a cele to bolo v bublinkovej obalke. Ziadny bonus.
Takze 100percentna spokojnost z mojej strany, ci uz sa tyka diskretnosti alebo rychlosti dodania.
No uvidime, ako to bude rast.

Old Post 19-03-2010 v 11:04 AM
n.daneworth je offline   Profil uživatele n.daneworth   Find more posts by n.daneworth   Foto galerie člena n.daneworth   Click here to Send n.daneworth a Private Message   Add n.daneworth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jebal
Stálý Člen

Karma uživatele Jebal - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 188

zdarec,

Tak před malou chvílí mě pošťáček přinesl bublinovou obálku. Rozbalím a v ní krásný semínka od Femaleseeds. Trvalo to trochu dýl s doručením ale je to tu.
Objednával jsem si od nich modely: Black Widow, Pure AK a ICE . Vše po 5 semenech.
Jako bonus mi poslaly 5 semen Extreme Indica.

Takže další Seedbanka , kterou můžu doporučit všem,teda co se alespon týče objednávky. Snad to bude oukej i s klíčením atd.

Jebal

Old Post 29-03-2010 v 09:49 AM
Jebal je offline   Profil uživatele Jebal   Find more posts by Jebal   Foto galerie člena Jebal   Click here to Send Jebal a Private Message   Add Jebal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LemonJelly
Stálý Člen

Karma uživatele LemonJelly - 51% PěstitelskáKarma uživatele LemonJelly - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

Ja odporucam CH9 seeds http://www.ch9femaleseeds.com/index.php?main_page=index
Obalka do tyzdna doma + bonus + na maily promptne odpovedaju.
Genetika tiez hoodne do pohody ( ja skusenost len OUT ).
Platba len vlastnou kreditkou.

Dalej velmi dobra skusenost s DopeSeeds http://www.dope-seeds.com/
Semena prisli tiez do tyzdna, pridavaju aj bonusy.

Good luck.
LJ

Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!

Old Post 29-03-2010 v 10:05 AM
LemonJelly je offline   Profil uživatele LemonJelly   Find more posts by LemonJelly   Foto galerie člena LemonJelly   Click here to Send LemonJelly a Private Message   Add LemonJelly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

Čau, má tady někdo zkušenosti s ADVANCED SEEDS?
Jinak věřím Dutch Passion a Paradise Seeds-obě mají u mě 10/10
Nirvana-podle mě kolísající ne příliž důvěryhodná seedbanka. Soudím podle toho co o ní píšete (jeden je spokojenej druhej nasranej) a taky jsem měl z bílé vdovy fialový keřík, velký podíl samců a kamarád měl feminizovaný PPP kde byli samci...

Old Post 29-03-2010 v 17:57 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

Nejlepší by bylo, kdyby to tady fungovalo sytlem ankety a každej by ohodnotil seedbanku se kterými má dobré zkušenosti.
Bohužel nemůžu udělat jejich seznam protože ty co tu píšete slyším většinou poprvé...

Old Post 30-03-2010 v 18:35 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

Green House seeds:
jako darek k narozkam jsem dostal 5 feminizovanejch semen White Widow , kliceni probehlo na mokrych zinkach a zatimco Afghan Haze x Afghan Skunk od mr.nice z 18 semen 16 vylezlo, tak od GHE z 5ti semen ani jedno,i kdyz jsem je pak hodil po nekolika dnech do vody. Na to, ze stoji 29e tak velka slabota.

Jinak u bank- Paradise seeds(belladonna), Dutch passion(orange bud), Growi seeds (skunk1), Subcool(agent orange),Alien GS(sour jack).....byla spokojenost.

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Naposledy upravil mrakoplas 19-05-2010 v 21:36 PM

Old Post 19-05-2010 v 21:25 PM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás