Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
J.J.: od Aliena jsem nemel nikdy problem, snad fakt udelali jen chybu
letos out primo z Dutch Passion - za 4 dny od prevodu doma, krasna seminka a klicovost 100%
jinak jeste dobre zkusenosti s nirvanou...
GHS je velmi rozporuplne - 4krat na in church a velka spokojenost, ale out stal totalne za nic a rikam nikdy vice
Nazdar chlapáci,asi mám pech.Posílal jsem 4.2 prachy jako cenné psaní do hemcy a Dutch pasion,z hemcy už mám kyti 10cm vysoké,Datch mi dnes odpověděl že prachy ještě nedostal,zítra mě čeká pošta-reklamace
Ja mam velice, ale velice spatnou zkusenost s High Quality seeds... Bral jsem minulej rok od nich Durban Poison * Skunk 1 a z 11ti semen ani jedno, tak jsem jim to poslal zpatky, poslali mi novy. A opetne ani JEDNO. Tzm klicivost 0/22 fakt smutny.
Jinak mam velice dobrou zkusenost s Alien growshopem... Bral jsem od nich papayu a spolu s NLX sklidila uspech.
jako kamenej obchod je docela pěknej, ceny tam maj ucházející vzhledem ke growshopu. je plus, že ty semena tam maj teďka čerstvě a nehrozí, že by ležela někde v šuplíku tři roky, ale ta cena v korunách se mi nelíbí. v eurech to vypadá mnohem líp a nemáte pocit, že utrácíte sakra velký prachy.
pokuď to máš blízko, zajeď si tam jinak s poštou netušim jak to maj. jo a působí solidně...
Zdarec,,tak já mohu vřele doporučit tyhle seedbanky: Mandalaseeds, Seedboutique, Growshopalien, Hempdepot,Sensiseeds, DNA genetics, Homegrownfantaseeds a samozřejmě mistra Shantibabu (Mr.nice).
U všech žádnej problém, vždy mi semena dorazily.
Posílám jenom cash v obálce doporučeně a zatím žádný problém.
Včera jsem poslal cash Femaleseeds , tak jsem zvědav kdy to dorazí
Původní příspěvek od Šlajs Potvrzuji plus ohledně Hempdepot.ca . Kupoval jsem C99cDeep Chunk. Jakmile dorazila hotovost, měli ji out of stock a měli tu slušnost napsat, že příjde za 3 týdny a s omluvou nabídli alternativy. Za 4 týdny po mailu byla semena doma.
Jojo u hempdepot je to kdo dřív přijde...
Proto doporučují k objednávce připsat alternativní fazole nebo požádat o zaslání peněz zpět.
dnes mi prisli semena z GrowshopAlien. Objednaval som 2xGanesh, 1xSatori a 1xMandala Nr.1 od Mandaly. V pondelok 15.3 zaplatene kreditkou, prislo potvrdenie objednavky, odoslané v utorok 16.3. Piatok 19.3 okolo 11:00 prisli semena riadnou postou doporucene (na podpis). Na obalke ziadna spatna adresa, ziadne nalepky, len adresa prijmatela a ciarovy kod. Semena zabalene v orig. obale, tieto boli zatočené v plastovej skumavke na moč ??? Toto vsetko zabalene v 1 harku kancelarskeho papiera+v baliacom papieri a cele to bolo v bublinkovej obalke. Ziadny bonus.
Takze 100percentna spokojnost z mojej strany, ci uz sa tyka diskretnosti alebo rychlosti dodania.
No uvidime, ako to bude rast.
Tak před malou chvílí mě pošťáček přinesl bublinovou obálku. Rozbalím a v ní krásný semínka od Femaleseeds. Trvalo to trochu dýl s doručením ale je to tu.
Objednával jsem si od nich modely: Black Widow, Pure AK a ICE . Vše po 5 semenech.
Jako bonus mi poslaly 5 semen Extreme Indica.
Takže další Seedbanka , kterou můžu doporučit všem,teda co se alespon týče objednávky. Snad to bude oukej i s klíčením atd.
Ja odporucam CH9 seeds http://www.ch9femaleseeds.com/index.php?main_page=index
Obalka do tyzdna doma + bonus + na maily promptne odpovedaju.
Genetika tiez hoodne do pohody ( ja skusenost len OUT ).
Platba len vlastnou kreditkou.
Dalej velmi dobra skusenost s DopeSeeds http://www.dope-seeds.com/
Semena prisli tiez do tyzdna, pridavaju aj bonusy.
Good luck.
LJ
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Čau, má tady někdo zkušenosti s ADVANCED SEEDS?
Jinak věřím Dutch Passion a Paradise Seeds-obě mají u mě 10/10
Nirvana-podle mě kolísající ne příliž důvěryhodná seedbanka. Soudím podle toho co o ní píšete (jeden je spokojenej druhej nasranej) a taky jsem měl z bílé vdovy fialový keřík, velký podíl samců a kamarád měl feminizovaný PPP kde byli samci...
Nejlepší by bylo, kdyby to tady fungovalo sytlem ankety a každej by ohodnotil seedbanku se kterými má dobré zkušenosti.
Bohužel nemůžu udělat jejich seznam protože ty co tu píšete slyším většinou poprvé...
Green House seeds:
jako darek k narozkam jsem dostal 5 feminizovanejch semen White Widow , kliceni probehlo na mokrych zinkach a zatimco Afghan Haze x Afghan Skunk od mr.nice z 18 semen 16 vylezlo, tak od GHE z 5ti semen ani jedno,i kdyz jsem je pak hodil po nekolika dnech do vody. Na to, ze stoji 29e tak velka slabota.
Jinak u bank- Paradise seeds(belladonna), Dutch passion(orange bud), Growi seeds (skunk1), Subcool(agent orange),Alien GS(sour jack).....byla spokojenost.