Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konec prudam, aneb jak hulime my holciny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11
Autor
Téma 
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

cau ludia, vyserte sa uz na to skatulkovanie podla tvaru, veku koze a farby pohlavia, alebo niecoho ineho. Poznam vela ludi, ktori hulia, aj ktori rozhodne nehulia. Niektori su po huleni ukecani, niektori mlkvi, niektori ako kedy, zavisisi aj od modelu. Niektori su paranoidni, niektori az blaznivo odvazni, niektori ako kedy.
Ved je to uplne jedno, pre mna je hulenie hlavne o pohode. Mal som tu cest zazit vela exkluzivnych zazitkov a akcii, a nevypozoroval som, ze by to s zenskymi bolo horsie alebo lepsie nez s chlapmi. (ano, tiez pouzivam lokalne vyrazy pre muzov/zeny; ale kunda nebudem hovorit nikomu, pokial k tomu naozaj nemam dovod ) Dolezite je, ake su vzajomne vztahy medzi ludmi, ktori spolu hulia, ci si rozumeju, aky je set a setting, aky je model a podobne...

Na zaver mozno mala rada: ked sa necitite dobre v spolocnosti, v ktorej hulite, pravdepodobne hulite v nespravnej spolocnosti ...

Piss!

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Naposledy upravil inf3cti 27-10-2005 v 13:36 PM

Old Post 30-05-2005 v 13:46 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
veraaaa
Nový Člen

Karma uživatele veraaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

No já osobně mám asi jednu kamarádku se kterou chodím tak na nejvíš 2x za tyden někam sednout,takže jsem každej den jenom se samýma chlapama a říkám,že není nic lepšího než být s nima,protože kdybych si měla představit,že bych měla vysedávat někde vypáplá s nějakýma holkama tak tam asi usnu nebo se ukoušu nudou :-) nemyslím to nějak zle ale prostě už za tolik let jsem si na to zvykla že mám pořád kolem sebe nějaký mužský,že bych nevyměnila si zahulit pěkně s kámošema místo nějakých slepiček který se budou potom 2,5 hodiny bavit např.jak pudr v make-upu je šupa--a to jsem vážně zažila a spostu podobných věcí tak díky ale už nikdy víc!!!!No a pěstovat se mi jakž takž daří docela fajnově :-))

Old Post 31-05-2005 v 21:21 PM
veraaaa je offline   Profil uživatele veraaaa   Find more posts by veraaaa   Foto galerie člena veraaaa   Click here to Send veraaaa a Private Message   Add veraaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

to Ja.miCHI: ZRNEC

ja musim priznat, ze taky moc hulicich holek neznam. A vetsina z tech co hulilo uz ted nehuli. Ale kdyz mam prilezitost zahulit s holkama, tak nevaham, protoze mi prijde, ze je s nima vetsi sranda nez se zhulenyma tipkama. Jsou pak takove zivejsi, akcnejsi, mozna taky tak trochu blaznivejsi Je to proste o necem jinem

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 04-06-2005 v 13:19 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Pohodička oh yes... Příspěvek č. 164

no..moje zkusenosti..
jelikoz bydlim na vesnici kde huli fakt 80% mladych lidi a mezi nima je asi 30% rostenek tak v tom nevidim problem..spis bych rekl ze jde oto jak jsou holky zvykli.jedni jsou radsi zhuleni jen se svym pritelem a povidaji si pohadky tak nekteri se zhuli a jdou treba do hospy na pivko nebo na fotbalek ci na hakys.
spise bych rekl ze v tomto ohledu hodne zalezi na zkusenosti holek s hulenim..a to samo plati i unas "pekelniků" ...kdyz uz nekdo huli dyl tak uz vi co a jak..co bude..co by mohlo byt atd..proste uz je v tom prostredi jako doma a nic ji neprekvapi a dokaze i vymyslet vlastni temata do diskuzi (coz je nekdy fakt narocne ..)..tot muj nazor
a jinak pozdravuji vsechny pekelne rostenky...

...elektropunxx

!!rikam ti nedavej do toho speka ten tabak!!

Old Post 04-06-2005 v 14:46 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 165

Tywe tak to teda nevim ale já ve svým okolí ani ve svých marihuanových kroužcích boužel žádné huličky neznám....a to je myslím škoda...

Old Post 04-06-2005 v 19:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bloss
Nový Člen

Karma uživatele bloss - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

No pozor,znám pár holek,které když zahulí,tak jsou fakt zamlklý..jedna prostě celou dobu drží hubu...ale tak nějak já jsem čím dál víc ukecanější...a hlučnější..no masakr

save your live,save your future

Old Post 22-12-2005 v 10:42 AM
bloss je offline   Profil uživatele bloss   Find more posts by bloss   Foto galerie člena bloss   Click here to Send bloss a Private Message   Add bloss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny Von Kris
Stálý Člen

Karma uživatele Johnny Von Kris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

ked se s ni zhulis, nema cenu si povidat, ale jit dal....

:]===╝

Old Post 22-12-2005 v 22:55 PM
Johnny Von Kris je offline   Profil uživatele Johnny Von Kris   Find more posts by Johnny Von Kris   Foto galerie člena Johnny Von Kris   Click here to Send Johnny Von Kris a Private Message   Add Johnny Von Kris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

Musim uznat, že se mi líp hulí s holkama. Možná to ale bude tím, že s výjimkou jednoho kluka známvšechn kluky takový, který se po hulení neuměj odvázat a dělat prdel...mám třeba kámošku, se kterou se strašně dobř hulí, páč ta zábava je jistá. Třeba včéra jsme byli jezdit na sněhu na igelitkách a dost jsme se vyř¨ádili, což se mi s klukama málokdy stává. Já jsem člověk, kterej se nebojí odvázat a udělat si prdel i třeba sám ze sebe - jenže kluci co znám většinou na každou narážku startujou a hend to berou osobně, akorát se urazej a vůbec, před nima stačí říct "jdem pekáčovat" a reakce zní: "Seš normální, nebudu se tady ztrapńovat..."

Viva México!

Old Post 23-12-2005 v 00:47 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

Taky me prijde ze ze slecnama je takova spontalnejsi zabava, jako treba to jezdeni na snehu. A mnohem lepe se s nimi povida. Pokud huli v parte tak mam pocit ze obtizneji prosazuji a jejich napady se netesi vseobecnemu zajmu. Kdyz hulim s nejakou slecnou tak nejradejiv co nejmensich skupinkach...

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 23-12-2005 v 07:08 AM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

erixon: a v tom je možná právě ta chyba. proč by ses měl nějak ovládat? máš bejt takovej jakej si normálně. přede mnou se nikdo "ovládat" nemusí. sama dělam takový věci taky(šílenosti). a baví mě to.

jinak patřim mezi ty ukecanější typy

my first time

Old Post 23-12-2005 v 19:49 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

Erixon: To už pak asi záleží na tom, jaký lidí znáš. Většina mých známých - kluků, jsou bručouni, který by nejradši jenom seděli u televize a čuměli jak tělo bez duše, maj jakejkoliv odpor třeba k tomu, co mě + nej kámošku baví - zhulit se a pak cajdat do X do rána po okolí...Někdy ujdem za noc i 30 km...

Viva México!

Old Post 24-12-2005 v 11:22 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lutemnik
Stálý Člen

Karma uživatele lutemnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

Helow,je celkem škoda,že znám jen jednu standartně bafajicí holku a víc těch,co říkají jak to můžou a nakonec to dopadne tak,že nemůžou(nic proti tomu).Komunu huliček nevyhledávám,v tomhle zapadákově ji ani nenajdu,ale někdy se podaří,že se přidá nějaká kamoshova přítelkyně,co vyjímečně čadí a skočí do toho rovnýma nohama hlava nehlava a atmosféra je hned pohodovější a kořenější,než když se pět kluků například tlemí půl hodiny do píva v high stavu.No,doufám,že se situace zde u nás zlepší a nějaká čadička přibude------>

Old Post 30-12-2005 v 00:23 AM
lutemnik je offline   Profil uživatele lutemnik   Find more posts by lutemnik   Foto galerie člena lutemnik   Click here to Send lutemnik a Private Message   Add lutemnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 173

Vyškrábl sem tady jeden starší, ale dobrej dred.

Jinak k tématu, podle mě nemá cenu snad ani rozlišovat jestli hulím s típkem či holčinou, aspoň ty co znám, tak mi nesedí tady na ty typy co se píše (zamlklý, takový a makový), padne laufík a hned je se ženskejma pohoda!

Spíš mě zajímají nějaký příspěvky od místních growerek, jak už je v názvu ,,... aneb jak hulíme my holčiny'' co?

Old Post 29-01-2010 v 17:24 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás