Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau ludia, vyserte sa uz na to skatulkovanie podla tvaru, veku koze a farby pohlavia, alebo niecoho ineho. Poznam vela ludi, ktori hulia, aj ktori rozhodne nehulia. Niektori su po huleni ukecani, niektori mlkvi, niektori ako kedy, zavisisi aj od modelu. Niektori su paranoidni, niektori az blaznivo odvazni, niektori ako kedy.
Ved je to uplne jedno, pre mna je hulenie hlavne o pohode. Mal som tu cest zazit vela exkluzivnych zazitkov a akcii, a nevypozoroval som, ze by to s zenskymi bolo horsie alebo lepsie nez s chlapmi. (ano, tiez pouzivam lokalne vyrazy pre muzov/zeny; ale kunda nebudem hovorit nikomu, pokial k tomu naozaj nemam dovod ) Dolezite je, ake su vzajomne vztahy medzi ludmi, ktori spolu hulia, ci si rozumeju, aky je set a setting, aky je model a podobne...
Na zaver mozno mala rada: ked sa necitite dobre v spolocnosti, v ktorej hulite, pravdepodobne hulite v nespravnej spolocnosti ...
No já osobně mám asi jednu kamarádku se kterou chodím tak na nejvíš 2x za tyden někam sednout,takže jsem každej den jenom se samýma chlapama a říkám,že není nic lepšího než být s nima,protože kdybych si měla představit,že bych měla vysedávat někde vypáplá s nějakýma holkama tak tam asi usnu nebo se ukoušu nudou :-) nemyslím to nějak zle ale prostě už za tolik let jsem si na to zvykla že mám pořád kolem sebe nějaký mužský,že bych nevyměnila si zahulit pěkně s kámošema místo nějakých slepiček který se budou potom 2,5 hodiny bavit např.jak pudr v make-upu je šupa--a to jsem vážně zažila a spostu podobných věcí tak díky ale už nikdy víc!!!!No a pěstovat se mi jakž takž daří docela fajnově :-))
ja musim priznat, ze taky moc hulicich holek neznam. A vetsina z tech co hulilo uz ted nehuli. Ale kdyz mam prilezitost zahulit s holkama, tak nevaham, protoze mi prijde, ze je s nima vetsi sranda nez se zhulenyma tipkama. Jsou pak takove zivejsi, akcnejsi, mozna taky tak trochu blaznivejsi Je to proste o necem jinem
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
no..moje zkusenosti..
jelikoz bydlim na vesnici kde huli fakt 80% mladych lidi a mezi nima je asi 30% rostenek tak v tom nevidim problem..spis bych rekl ze jde oto jak jsou holky zvykli.jedni jsou radsi zhuleni jen se svym pritelem a povidaji si pohadky tak nekteri se zhuli a jdou treba do hospy na pivko nebo na fotbalek ci na hakys.
spise bych rekl ze v tomto ohledu hodne zalezi na zkusenosti holek s hulenim..a to samo plati i unas "pekelniků" ...kdyz uz nekdo huli dyl tak uz vi co a jak..co bude..co by mohlo byt atd..proste uz je v tom prostredi jako doma a nic ji neprekvapi a dokaze i vymyslet vlastni temata do diskuzi (coz je nekdy fakt narocne ..)..tot muj nazor
a jinak pozdravuji vsechny pekelne rostenky...
No pozor,znám pár holek,které když zahulí,tak jsou fakt zamlklý..jedna prostě celou dobu drží hubu...ale tak nějak já jsem čím dál víc ukecanější...a hlučnější..no masakr
Musim uznat, že se mi líp hulí s holkama. Možná to ale bude tím, že s výjimkou jednoho kluka známvšechn kluky takový, který se po hulení neuměj odvázat a dělat prdel...mám třeba kámošku, se kterou se strašně dobř hulí, páč ta zábava je jistá. Třeba včéra jsme byli jezdit na sněhu na igelitkách a dost jsme se vyř¨ádili, což se mi s klukama málokdy stává. Já jsem člověk, kterej se nebojí odvázat a udělat si prdel i třeba sám ze sebe - jenže kluci co znám většinou na každou narážku startujou a hend to berou osobně, akorát se urazej a vůbec, před nima stačí říct "jdem pekáčovat" a reakce zní: "Seš normální, nebudu se tady ztrapńovat..."
Taky me prijde ze ze slecnama je takova spontalnejsi zabava, jako treba to jezdeni na snehu. A mnohem lepe se s nimi povida. Pokud huli v parte tak mam pocit ze obtizneji prosazuji a jejich napady se netesi vseobecnemu zajmu. Kdyz hulim s nejakou slecnou tak nejradejiv co nejmensich skupinkach...
erixon: a v tom je možná právě ta chyba. proč by ses měl nějak ovládat? máš bejt takovej jakej si normálně. přede mnou se nikdo "ovládat" nemusí. sama dělam takový věci taky(šílenosti). a baví mě to.
Erixon: To už pak asi záleží na tom, jaký lidí znáš. Většina mých známých - kluků, jsou bručouni, který by nejradši jenom seděli u televize a čuměli jak tělo bez duše, maj jakejkoliv odpor třeba k tomu, co mě + nej kámošku baví - zhulit se a pak cajdat do X do rána po okolí...Někdy ujdem za noc i 30 km...
Helow,je celkem škoda,že znám jen jednu standartně bafajicí holku a víc těch,co říkají jak to můžou a nakonec to dopadne tak,že nemůžou(nic proti tomu).Komunu huliček nevyhledávám,v tomhle zapadákově ji ani nenajdu,ale někdy se podaří,že se přidá nějaká kamoshova přítelkyně,co vyjímečně čadí a skočí do toho rovnýma nohama hlava nehlava a atmosféra je hned pohodovější a kořenější,než když se pět kluků například tlemí půl hodiny do píva v high stavu.No,doufám,že se situace zde u nás zlepší a nějaká čadička přibude------>
Jinak k tématu, podle mě nemá cenu snad ani rozlišovat jestli hulím s típkem či holčinou, aspoň ty co znám, tak mi nesedí tady na ty typy co se píše (zamlklý, takový a makový), padne laufík a hned je se ženskejma pohoda!
Spíš mě zajímají nějaký příspěvky od místních growerek, jak už je v názvu ,,... aneb jak hulíme my holčiny'' co?
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.