Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtel bych vam ukazat muj prvni grow.o me holky se staram uz 49 dnu z toho na kvetu 12/12 25 dnu.mam je zasazene v grow mix a krmim je plagronem bloom,PK sviti na ne 600wFlower spectre Xtreme GIB LIGHTING,teplota v boxu je asi 31 stupnu.no snad se vam budou libitpestu zdar
foto 1 :MJ
foto 2 :MJ
foto 3 :EB
foto 4 :BG
1 BG mi zacala zloutnout ale uz ji zalivam cistou vodou a zacina dychat
2 vetraky,ale nejdou videt bo jsou vis.Je to dobra genetika,doporucuji jinak dalsi foto dam az sezenu fotak ,ale BG uz mi zraje obevuji se mi na nem zlute listky.a best kyti ED je perlicka mezi paldama .Dekuji vsem za K+ pestu zdar
Takze se blizi konec a holky maji 40 dnu a ja nevim co bych mel ted udelat za nej zpusob+nechci nic podelat.Mam uz prestat hnojit a davat tam jen final?mam uz nejak vystresovat kytky?(nariznout stonek nebo tak neco)?sikla by se rada.Peace
Roste to pekne,ale nechce se mi verit ze na to lijes 3,5l 2x denne,nevytopis sousedy? No a tech 10ml je na litr?To doufam ze ne,asi na tech 3,5l ne? Sory za jen jsem zvědavý,ale máš to báječné. V hline se dela flush 10dni (teda aspon ja ho tak delam a matros je v poho).Pokud mas WR tak ten sklizim kolem 55-60dnem,podle toho jak se mi holky zdaji tak bych kolem 47dne teprve delal flush,ale tvoje kyti a tvoje rozhodnuti...
přiklánim se k sony1extra, pokud jseš na 40.dnu tak máš ještě dostatek času, nechal bycj je tak do 45-50.dne a pak spustil flush, kolem 55-60.dne bych sekal, možná i později o 2-3 dny co budou ve tmě
re sonny: no uz jim davam 2x denne 4L vody(rano jim dam 4L a k vecru maji hlinu suchou+kvetinace jsou lehke) s hnojkama bloom,bb a PK vse na max davkovani,ale myslim si ze je zbytecne davat moc hnojek co jsme tak zjistil.A mam dotaz jeste jsme o tom neslysel a ted budu asi za hloupeho,ale co je ten flush?nikde jsem to nejak necetl,ale je pravda ze jsem se zapomel informovat o dozravani atd.Chci je seknout az budou mit chlupy karamelovou barvu,tak mi to aspon bylo receno.Dik za rady a zitra foto
klobouk dolů na první grow to je slušný, chci se jen zeptat, jedeš po celou dobu pěstu jenom plagron bloom a PK(nevím co to je, dík za objasnění)? Žádný mikro ani grow? dík za odpověď jinak K+ ta první fotka je nádherná ;-)
hoj.No tak na zacatku jsem daval start up a po prepnuti jsem pockal tak +- 3 dny a zacal s Bloom od plagronu po tydnu na kvetu jsem pridal PK(http://www.growshop-headshop.cz/Esh...ctCategoryId=61)no a v pulce kvetu tam pridavam bloombastic.Uz jen cekam na final.EE tohle je muj prvni grow ze zacatku mi s tim pomohl hodne kamarad(ohybani prohazovani strihani atd staci jen dodrzovat navod a jde to samo,ale myslim si ze zaklad hezke kytky je genetika(ta je od jednoho glena G) a ohybani do poradneho kraku.Vsem dik za rady a K+