Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 600w 7xBG,MJ,EB
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
V1k1
Stálý Člen

Karma uživatele V1k1 - 75% Pěstitelská

Obecné 600w 7xBG,MJ,EB-prvni indoor Příspěvek č. 1

Ahoj lidi.

chtel bych vam ukazat muj prvni grow.o me holky se staram uz 49 dnu z toho na kvetu 12/12 25 dnu.mam je zasazene v grow mix a krmim je plagronem bloom,PK sviti na ne 600wFlower spectre Xtreme GIB LIGHTING,teplota v boxu je asi 31 stupnu.no snad se vam budou libitpestu zdar

foto 1 :MJ

foto 2 :MJ

foto 3 :EB

foto 4 :BG

1 BG mi zacala zloutnout ale uz ji zalivam cistou vodou a zacina dychat

Naposledy upravil V1k1 19-10-2009 v 14:17 PM

Old Post 17-10-2009 v 20:41 PM
V1k1 je offline   Profil uživatele V1k1   Find more posts by V1k1   Foto galerie člena V1k1   Click here to Send V1k1 a Private Message   Add V1k1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shiimii
Stálý Člen

Karma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

cau zeno muzes s etrochu rozepsat o tom jak je velky box,kvetinace ,zalivka,kolik hojek a td? pekne kytky ty si je nijakohybal? no pestu zdar

Old Post 18-10-2009 v 11:46 AM
shiimii je offline   Profil uživatele shiimii   Find more posts by shiimii   Foto galerie člena shiimii   Click here to Send shiimii a Private Message   Add shiimii to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V1k1
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

box : 180x120x100

kvetinace: 6,5 L

zalivka: 2x dnne 3.5l

hnojky: tak do kazde zalivky dam 10ml bloom od plagronu a 8ml PK

PS:no s ohybanim mi pomohl kamos takze je to trosku jeho zasluha ohybal jsem ty vetve provazkama,myslim si ze to je nej zpusob jak tu kytku rozvetvit.

Old Post 18-10-2009 v 14:14 PM
V1k1 je offline   Profil uživatele V1k1   Find more posts by V1k1   Foto galerie člena V1k1   Click here to Send V1k1 a Private Message   Add V1k1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lucasmizera
Stálý Člen

Karma uživatele lucasmizera - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

600w hmm, nejsi žádnej troškař, vypadá to pěkně. Máš tam něco na zvlhčení vzduchu a nějakou ventilačku? No ať rostou do krásy chlape.

ganja je lék a ne ,že ne

Old Post 28-10-2009 v 19:26 PM
lucasmizera je offline   Profil uživatele lucasmizera   Find more posts by lucasmizera   Foto galerie člena lucasmizera   Click here to Send lucasmizera a Private Message   Add lucasmizera to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V1k1
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

2 vetraky,ale nejdou videt bo jsou vis.Je to dobra genetika,doporucuji jinak dalsi foto dam az sezenu fotak ,ale BG uz mi zraje obevuji se mi na nem zlute listky.a best kyti ED je perlicka mezi paldama .Dekuji vsem za K+ pestu zdar

Old Post 29-10-2009 v 19:17 PM
coolioo
Stálý Člen

Karma uživatele coolioo - 96% PěstitelskáKarma uživatele coolioo - 96% PěstitelskáKarma uživatele coolioo - 96% PěstitelskáKarma uživatele coolioo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Zdravim, po Tve rade jsem kouknul na ty Tve "nazloutle kytky" a musim rict, ze mit tohle tak si piskam!!! Nadhera.....

Old Post 31-10-2009 v 15:14 PM
coolioo je offline   Profil uživatele coolioo   Find more posts by coolioo   Foto galerie člena coolioo   Click here to Send coolioo a Private Message   Add coolioo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V1k1
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Takze se blizi konec a holky maji 40 dnu a ja nevim co bych mel ted udelat za nej zpusob+nechci nic podelat.Mam uz prestat hnojit a davat tam jen final?mam uz nejak vystresovat kytky?(nariznout stonek nebo tak neco)?sikla by se rada.Peace

PS: foto dam pozdeji bo nemuzu sehnat fotak

Old Post 02-11-2009 v 18:28 PM
Host
Host

Příspěvek č. 8

Roste to pekne,ale nechce se mi verit ze na to lijes 3,5l 2x denne,nevytopis sousedy? No a tech 10ml je na litr?To doufam ze ne,asi na tech 3,5l ne? Sory za jen jsem zvědavý,ale máš to báječné. V hline se dela flush 10dni (teda aspon ja ho tak delam a matros je v poho).Pokud mas WR tak ten sklizim kolem 55-60dnem,podle toho jak se mi holky zdaji tak bych kolem 47dne teprve delal flush,ale tvoje kyti a tvoje rozhodnuti...

opět sory za to

Old Post 02-11-2009 v 20:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plechh
Stálý Člen

Karma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

přiklánim se k sony1extra, pokud jseš na 40.dnu tak máš ještě dostatek času, nechal bycj je tak do 45-50.dne a pak spustil flush, kolem 55-60.dne bych sekal, možná i později o 2-3 dny co budou ve tmě

Plechh

Balkon2009-sklizeno

Prvni indoor 250w/400W-sklizeno

Druhy indoor 400W-sklizeno

Treti indoor 400W/600W-sklizeno

Old Post 02-11-2009 v 20:26 PM
Plechh je offline   Profil uživatele Plechh   Find more posts by Plechh   Foto galerie člena Plechh   Click here to Send Plechh a Private Message   Add Plechh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V1k1
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

re sonny: no uz jim davam 2x denne 4L vody(rano jim dam 4L a k vecru maji hlinu suchou+kvetinace jsou lehke) s hnojkama bloom,bb a PK vse na max davkovani,ale myslim si ze je zbytecne davat moc hnojek co jsme tak zjistil.A mam dotaz jeste jsme o tom neslysel a ted budu asi za hloupeho,ale co je ten flush?nikde jsem to nejak necetl,ale je pravda ze jsem se zapomel informovat o dozravani atd.Chci je seknout az budou mit chlupy karamelovou barvu,tak mi to aspon bylo receno.Dik za rady a zitra foto

Old Post 02-11-2009 v 20:41 PM
Plechh
Stálý Člen

Karma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

hele chlupy mužou mít karamel barvu už teď , nejlepší je pořídit lupu a mrknout jestli hnědnou i krystalky THC,

jinak flush = prolití kytek vodou s upraveným pH (pouze vodou bez chemek a hnojiv)

Plechh

Balkon2009-sklizeno

Prvni indoor 250w/400W-sklizeno

Druhy indoor 400W-sklizeno

Treti indoor 400W/600W-sklizeno

Old Post 02-11-2009 v 20:47 PM
Plechh je offline   Profil uživatele Plechh   Find more posts by Plechh   Foto galerie člena Plechh   Click here to Send Plechh a Private Message   Add Plechh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
woytishek
Stálý Člen

Karma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

klobouk dolů na první grow to je slušný, chci se jen zeptat, jedeš po celou dobu pěstu jenom plagron bloom a PK(nevím co to je, dík za objasnění)? Žádný mikro ani grow? dík za odpověď jinak K+ ta první fotka je nádherná ;-)

Old Post 02-11-2009 v 23:36 PM
woytishek je offline   Profil uživatele woytishek   Find more posts by woytishek   Foto galerie člena woytishek   Click here to Send woytishek a Private Message   Add woytishek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele woytishek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V1k1
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

hoj.No tak na zacatku jsem daval start up a po prepnuti jsem pockal tak +- 3 dny a zacal s Bloom od plagronu po tydnu na kvetu jsem pridal PK(http://www.growshop-headshop.cz/Esh...ctCategoryId=61)no a v pulce kvetu tam pridavam bloombastic.Uz jen cekam na final.EE tohle je muj prvni grow ze zacatku mi s tim pomohl hodne kamarad(ohybani prohazovani strihani atd staci jen dodrzovat navod a jde to samo,ale myslim si ze zaklad hezke kytky je genetika(ta je od jednoho glena G) a ohybani do poradneho kraku.Vsem dik za rady a K+

Old Post 03-11-2009 v 04:59 AM
V1k1
Stálý Člen

41 dnu Příspěvek č. 14

predem se omlouvam za kvalitu fotek,ale nesehnal jsem fotak.

foto 1: MJ

foto 2: bublegum

foto 3:ED

foto 4: bublegum

foto 5:bublegum

Naposledy upravil V1k1 03-11-2009 v 15:36 PM

Old Post 03-11-2009 v 15:26 PM
lucasmizera
Stálý Člen

Karma uživatele lucasmizera - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

n1

ganja je lék a ne ,že ne

Old Post 03-11-2009 v 19:23 PM
lucasmizera je offline   Profil uživatele lucasmizera   Find more posts by lucasmizera   Foto galerie člena lucasmizera   Click here to Send lucasmizera a Private Message   Add lucasmizera to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás