Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Zabezpečení proti požáru a zkratu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
m3power
Nový Člen

Karma uživatele m3power - 0% Pěstitelská

Zabezpečení proti požáru a zkratu Příspěvek č. 1

Chtěl bych se zeptat na Vaše zabezpečení proti požáru a zkratu. Co nejbezpečnější zapojení lamp a ventilátorů atd. Moc díky za rady

Old Post 27-10-2009 v 14:07 PM
m3power je offline   Profil uživatele m3power   Find more posts by m3power   Foto galerie člena m3power   Click here to Send m3power a Private Message   Add m3power to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

no spíš bych řešil nehořlavý boxpokud máš vše zapojeno jak má být na dostačujícím kabelu nesmí to shořet

Old Post 27-10-2009 v 14:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m3power
Nový Člen

Příspěvek č. 3

Nějaké tipy na nehořlavej box? A co nějaký pojistky (normální, tepelný) na zapojení atd

Old Post 27-10-2009 v 14:10 PM
m3power je offline   Profil uživatele m3power   Find more posts by m3power   Foto galerie člena m3power   Click here to Send m3power a Private Message   Add m3power to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sved
Stálý Člen

Karma uživatele Sved - 85% PěstitelskáKarma uživatele Sved - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

tak asi zapojit odborníkem a ze svých zkušeností vím, že je třeba oddělat kryt zásuvky a dotáhnout všechno

Já vím ,že chci !!!

Old Post 27-10-2009 v 14:11 PM
Sved je offline   Profil uživatele Sved   Find more posts by Sved   Foto galerie člena Sved   Click here to Send Sved a Private Message   Add Sved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

citace:
Původní příspěvek od m3power
Nějaké tipy na nehořlavej box? A co nějaký pojistky (normální, tepelný) na zapojení atd

já mám třeba box postavenej z profilu na sádrokarton+ sádrokatron.co by asi shořelo nejrychlej je folie...takže buď natřít/vymalovat a nebo diamantovku-ta mě příjde jako chvilku odolná většímu teplu

Old Post 27-10-2009 v 14:32 PM
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Všechny folie jsou nehořlavé. Max se ti hodně zcvrknou.
Zažil jsem s bíločernou folii neopatrností jsem to dal na 100W žárovku, jen se to přismažilo. A to to tam bylo dost dlouho.

Řekl bych že když nebudeš blbý, ohně se bát nemusíš. Pochopitelně náhoda je blbec.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 27-10-2009 v 14:50 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m3power
Nový Člen

Příspěvek č. 7

box mám home made z pe folie a uvnitř potaženo diamantovou ale spíš mě zajímalo co máte za jističe, pojistky na el zapojeních

Old Post 27-10-2009 v 15:13 PM
Host
Host

Příspěvek č. 8

no já normálka do zásuvky a na jističi tuším16A

Old Post 27-10-2009 v 15:47 PM
Antitalent
Stálý Člen

Karma uživatele Antitalent - 81% PěstitelskáKarma uživatele Antitalent - 81% PěstitelskáKarma uživatele Antitalent - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od m3power
box mám home made z pe folie a uvnitř potaženo diamantovou ale spíš mě zajímalo co máte za jističe, pojistky na el zapojeních

Mal by si napisat odber aky planujes mat, potom ti lahsie niekto poradi.

Inak radšej istič než poistku, ten nemusis menit ked prerusi obvod. Bud charakteristiky B a dostatocne naddimenzovany, ale charakterisky C a dimenzovany tesnejsie.

Old Post 27-10-2009 v 16:00 PM
Antitalent je offline   Profil uživatele Antitalent   Find more posts by Antitalent   Foto galerie člena Antitalent   Click here to Send Antitalent a Private Message   Add Antitalent to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m3power
Nový Člen

Příspěvek č. 10

Odběr plánuju tak 2 x 600W a k tomu větrák do 100W

Zajímalo by mě jestli je nečemu tohle?
http://growshop.cz/katalog/detail/1...zvadec-2-1-kl00

Old Post 27-10-2009 v 17:08 PM
jufik
Stálý Člen

Karma uživatele jufik - 30% PěstitelskáKarma uživatele jufik - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

https://grower.cz/forum/showthread.p...%2Bbezpe%E8nost
https://grower.cz/forum/showthread.p...%2Bbezpe%E8nost
https://grower.cz/forum/showthread.p...7019#post177019
https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=601457

Zvláště ten poslední si pročti
Je tady toho samozřejmě více, stačí chvíli hledat a ne jen se ptát

Old Post 27-10-2009 v 18:23 PM
jufik je offline   Profil uživatele jufik   Find more posts by jufik   Foto galerie člena jufik   Click here to Send jufik a Private Message   Add jufik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sved
Stálý Člen

Karma uživatele Sved - 85% PěstitelskáKarma uživatele Sved - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

asi takhle to mám já

Já vím ,že chci !!!

Old Post 27-10-2009 v 19:01 PM
Sved je offline   Profil uživatele Sved   Find more posts by Sved   Foto galerie člena Sved   Click here to Send Sved a Private Message   Add Sved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás