Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od m3power Nějaké tipy na nehořlavej box? A co nějaký pojistky (normální, tepelný) na zapojení atd
já mám třeba box postavenej z profilu na sádrokarton+ sádrokatron.co by asi shořelo nejrychlej je folie...takže buď natřít/vymalovat a nebo diamantovku-ta mě příjde jako chvilku odolná většímu teplu
Všechny folie jsou nehořlavé. Max se ti hodně zcvrknou.
Zažil jsem s bíločernou folii neopatrností jsem to dal na 100W žárovku, jen se to přismažilo. A to to tam bylo dost dlouho.
Řekl bych že když nebudeš blbý, ohně se bát nemusíš. Pochopitelně náhoda je blbec.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od m3power box mám home made z pe folie a uvnitř potaženo diamantovou ale spíš mě zajímalo co máte za jističe, pojistky na el zapojeních
Mal by si napisat odber aky planujes mat, potom ti lahsie niekto poradi.
Inak radšej istič než poistku, ten nemusis menit ked prerusi obvod. Bud charakteristiky B a dostatocne naddimenzovany, ale charakterisky C a dimenzovany tesnejsie.