Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak konečně fotky za tmy, je to teda pořádnej randál, smrdí celý skleník, po ránu to je krása, ráno jsem byl fotit a otřel sem se o palice při vstupu a celý den to ze mě bylo cítit, nakonec jsem musel odložit svetr palice rostou jak granáty, už se těším jak malý kluk, snad z toho pár géček bude..
1. Do skleníku
2. Ze skleníku na výšku
3. Ze skleníku na délku
4. Větve
tak fotky mé Last Lady, 20. den květu, už se jí utvořila docela pěkná cola, ale oproti greenhousu je to jen jako jedna větev a to sem greenhouse neplánoval, ale až teď sem poznal jeho skutečnou sílu..
No zápasit musím..protože pavouci mi omotávají palice, myslím takový ten váček na mladé, a taky by to urcitě čaplo hned plíseň..a teď fotky mé dámy za oknem, je na 23. dni květu, tu makro fotku doporučují v plném rozlišení, už se pěkně klube pryskyřice..a ještě jeden ten můj soupeř ze skleníku..
Tak opět moje osamělá samice za oknem, i když už tam má jednoho prcka, je to 25. den květu, ta poslední fotka jsem zkoušel jakou klíčivost mají semena automatiky od medvěda, docela fajně roste, ale nevím jak to bude přes chladnější období ,je to auto takže asi 3 měsíce, tak netuší někdo, jestli by se z toho něco nevidolovalo??? díky
Tak a Teď už zase sativka ze skleníku, zatím žádné špatné známky..akorát to počasí tady u nás na severu čech není nejlepší, poslední týden je zataženo, už to asi lepší nebude..
Tak Last Lady za oknem, vyvíjí se moc pěkně, pryskyřička už je všude, šišky větší než u prvního pěstu..27. den květu, moc nehnojeno, asi 3x pouze..fotky doporučuji v HI-RES
1. Vrchní jeba
2. Celá cola
3,4. Boční šištice
5. Míza
Ještě bych potřeboval heplnout, tadyta kytička, má tak 10 cm a už má blizničky, je to tím, že už je podzim a kytky už kvetou? je to autoflower, takže nevím, zkoušel jsem jen jakou mají klíčivost, myslíte že vykvete takhle malá?? nebo ne?
Pokud vylezaji blizny,tak by mela byt schopna kvetu. Vysledek ti uz ale nikdo nezaruci...kazdopadne by byl nesmysl ji ted skosit. Proste ji nech rust a uvidis sam
Určitě jí nechám, jen mě zajímalo jestli když je to autoflower, tak ještě poroste, nebo už hodí rovnou květ jako ostatní kytky, že když je to bez ohledu na světelnou periodu, jestli to nejde až do zimy jako..budu nadále informovat o růstu, zde jsou fotky z pozaoknovky, 28. den květu, už začíná pěkně vonět..
Tak po lady za oknem je tu lady ve skleníku, a po dlouhé době denní fotky, strávil jsem tam celé dopoledne, šišky pořád nechtěj houstnout, tak jsem to pořádně prostříhal, ty malý větvičky okolo kmenu, tak 30 cm poloměr od kmenu, kde byli větvičky slabé, ve stínu, a zbyli jen ty konečné větvě které čumí ven, tak snad do toho dá ještě ňákou sílu a nafoukne se.. foto 3 je marko..