Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak aktualizace automatiky, z toho zkušebního klíčení už roste "špek", je to autolower který pojedu pojedu přístí rok ve skleníku, LR2 X Auto.AK47..bude to asi dost srandovní kytička, včera tam byli 4 blizny a dneska už jich vyrazilo mnohem víc..takže autoflower přes zimu néé..
Ráno jsem byl navštívit skleník, a udělal pár fotek, květ je přibližně 42-46 dní, chloupky už začínají pěkně červenat..foto č. 5 je makro..Jak jsem ten horní koš větví stahoval dolů, protože byl na stropě, tak teď musím stahovat nahoru protože větve padaj dolů
Tak a dnešní fotky bezejmené dámy za oknem, i když by si ho zasloužila, fotky jsou perfektní, nemám co dodat každopádně doporučuji plné rozlišení, zvlášť u poslední fotky, 38. den květu
Jsem tu s čerstvými foty ze skleníku, už mě to začíná pěkně štvát, je toho strašně moc a nechce to houstnout, tak snad to bude aspoň taková nouzovka..přístí rok jedu ve skleníku autokvět, aby se nestalo toto..
Tak fotečky poslední dámy za oknem, asi jsem blázen, ale pěst se pro mě stal prvotním koníčkem, a to jedu no name, přístí rok už čeká blueberry, mazar, chronic..to bude teprv pokoukání, je to zkrátka vášeň...40. den květu
Tak jsem tady a už je tu opět "kytička" ze skleníku, prošla řádným pročesaním dolních větví, které už byli hnědé, tak 3-4 velké větve jsou pryč, vršky ještě moc nehnědnou, také jsem musel ten stromeček svázat, protože ty větvě mají třeba 1,5 metru a už dou k zemi,
Dnes ráno jsem nestihl nafotit skleník, tak dávám dnes fotky pouze poslední dámy, skleník hodím zítra, je to 47. den květu, všechny blizny již zhnědly, už je to jen otázkou času, vidím to na víkend..
Tak a jsem tady z večerními fotkami mé krásky bezejmenné, 48. den květu, nafotil jsem pryskyřici, tady na tý poslední to zrovna neni vidět, ale u malé části jsem zakalení pozoroval, chci ji o víkendu skosit..