Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ukazka jak si grower dokaže dojebať grow...To bol supeeeer napad ošklbať to. A ešte jedna rada. nech tam dozrat jednoho samce a pak snim toč nad hlavou ať maš dosť zrni na new sezonu
PS. Zapamatuj si každy list dobry list.Nemaš listy nejsou kvety.
jo kamo na zacatku si psal ze pestujes 7mYm rokem a nikdy z toho nebylo nic moc a tento rok to bude to same. se podívej sou to samé vytáhliny a kdyz to jeste oskubes jak kuřata tak kytce akorat ublizis. kdybysi tam hodil 4 rezy na zacatku kvetna tak tam mas poradne stromy a minimalne 2.5 kila sucheho.takze priste jinak a ten 8 rok uz snad bude líp.peae
Původní příspěvek od Username jo kamo na zacatku si psal ze pestujes 7mYm rokem a nikdy z toho nebylo nic moc a tento rok to bude to same. se podívej sou to samé vytáhliny a kdyz to jeste oskubes jak kuřata tak kytce akorat ublizis. kdybysi tam hodil 4 rezy na zacatku kvetna tak tam mas poradne stromy a minimalne 2.5 kila sucheho.takze priste jinak a ten 8 rok uz snad bude líp.peae
Zdar kámo,
možná, že máš pravdu, že z toho nebudou zrovna 2 kila suché trávy... Ovšem, pár paliček to je... A na tu zimu, nebo minimálně na podzim, to stačit bude... Mám to na domácí pohul... A příští rok plánuju sehnat už nějakou tu genetiku... Je jasný že fóliák zimu přežije bez úhony, takže pak na něj natáhnu novou fólii, a bude to zas cajk... A je jasný, že z řezů se udělaj jabloně jako kráva, no a taky dost uvažuju o koupi feminizovaných semínek...
Nicméně je tady ještě pár fotek... A vím že to sou košťata, a voškubaný slepice, a ředkvičky a kdovícoještě... Ale já je mám rád...
Pár semínek se tam udělalo, ale počítám s tím, že jich bude ze všeho dohromady jako sirek v krabičce... A to snad ještě není zrní na zimu.... A tak doufám že příští rok to fakt bude jen a jen lepší...
Mnoho zdaru i všem co to tady čtou...
PEACE
Naposledy upravil Manillapeace 01-09-2009 v 12:22 PM