Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » FOILHOUSE 2009 - Oh mighty kali...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

přimo jak slepice ..... si to docela zajebal ted

Old Post 14-08-2009 v 01:04 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Date1
Stálý Člen

Karma uživatele Date1 - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

ukazka jak si grower dokaže dojebať grow...To bol supeeeer napad ošklbať to. A ešte jedna rada. nech tam dozrat jednoho samce a pak snim toč nad hlavou ať maš dosť zrni na new sezonu

PS. Zapamatuj si každy list dobry list.Nemaš listy nejsou kvety.

Old Post 14-08-2009 v 08:34 AM
Date1 je offline   Profil uživatele Date1   Find more posts by Date1   Foto galerie člena Date1   Click here to Send Date1 a Private Message   Add Date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Karma uživatele Manillapeace - 89% PěstitelskáKarma uživatele Manillapeace - 89% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 51

Tady máte další fotky...

Domnívám se, že jsem nic neskazil...

Kytky jdou krásně do palic, a listy u palic se začínají zvětšovat...

A to znamená, ŽE TO PROSPERUJE !!!

Ještě jsem to trochu provázal, na drát se nakonec nedostalo...

Rozhodne je vsechno v pohode, akorat to K+ mi stale nechodi...

PEACE LIDI... A mějte rádi Ganju, protože ona má ráda vás....

Manillapeace

Naposledy upravil Manillapeace 16-08-2009 v 13:45 PM

Old Post 16-08-2009 v 10:34 AM
Manillapeace je offline   Profil uživatele Manillapeace   Find more posts by Manillapeace   Foto galerie člena Manillapeace   Click here to Send Manillapeace a Private Message   Add Manillapeace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Manillapeace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bulb
Stálý Člen

Karma uživatele Bulb - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Takovej peknej foliak a ty z toho udelas kostata jako krava... skoda mno... chybama se clovek uci, snad se poucis do pristi sezony...

Old Post 16-08-2009 v 11:08 AM
Bulb je offline   Profil uživatele Bulb   Find more posts by Bulb   Foto galerie člena Bulb   Click here to Send Bulb a Private Message   Add Bulb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Karma uživatele Manillapeace - 89% PěstitelskáKarma uživatele Manillapeace - 89% Pěstitelská

Obecné BALONKY Příspěvek č. 53

Tak Tady sou.....

Květiny mého kamaráda...

Zima bude dlouhá....

Manillapeace

Old Post 29-08-2009 v 09:54 AM
Manillapeace je offline   Profil uživatele Manillapeace   Find more posts by Manillapeace   Foto galerie člena Manillapeace   Click here to Send Manillapeace a Private Message   Add Manillapeace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Manillapeace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

A zde je moje osazenstvo...

Manillapeace

Old Post 29-08-2009 v 10:07 AM
Username
Stálý Člen

Karma uživatele Username - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

jo kamo na zacatku si psal ze pestujes 7mYm rokem a nikdy z toho nebylo nic moc a tento rok to bude to same. se podívej sou to samé vytáhliny a kdyz to jeste oskubes jak kuřata tak kytce akorat ublizis. kdybysi tam hodil 4 rezy na zacatku kvetna tak tam mas poradne stromy a minimalne 2.5 kila sucheho.takze priste jinak a ten 8 rok uz snad bude líp.peae

3-TEK 4- ALL

Old Post 29-08-2009 v 10:16 AM
Username je offline   Profil uživatele Username   Find more posts by Username   Foto galerie člena Username   Click here to Send Username a Private Message   Add Username to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

citace:
Původní příspěvek od Username
jo kamo na zacatku si psal ze pestujes 7mYm rokem a nikdy z toho nebylo nic moc a tento rok to bude to same. se podívej sou to samé vytáhliny a kdyz to jeste oskubes jak kuřata tak kytce akorat ublizis. kdybysi tam hodil 4 rezy na zacatku kvetna tak tam mas poradne stromy a minimalne 2.5 kila sucheho.takze priste jinak a ten 8 rok uz snad bude líp.peae

Zdar kámo,
možná, že máš pravdu, že z toho nebudou zrovna 2 kila suché trávy... Ovšem, pár paliček to je... A na tu zimu, nebo minimálně na podzim, to stačit bude... Mám to na domácí pohul... A příští rok plánuju sehnat už nějakou tu genetiku... Je jasný že fóliák zimu přežije bez úhony, takže pak na něj natáhnu novou fólii, a bude to zas cajk... A je jasný, že z řezů se udělaj jabloně jako kráva, no a taky dost uvažuju o koupi feminizovaných semínek...

Nicméně je tady ještě pár fotek... A vím že to sou košťata, a voškubaný slepice, a ředkvičky a kdovícoještě... Ale já je mám rád...

Pár semínek se tam udělalo, ale počítám s tím, že jich bude ze všeho dohromady jako sirek v krabičce... A to snad ještě není zrní na zimu.... A tak doufám že příští rok to fakt bude jen a jen lepší...

Mnoho zdaru i všem co to tady čtou...

PEACE

Naposledy upravil Manillapeace 01-09-2009 v 12:22 PM

Old Post 30-08-2009 v 10:17 AM
Manillapeace
Stálý Člen

Obecné SKLIZEŇ Příspěvek č. 57

Z celkového počtu 26 rostlin jsem sklidil 26 rostlin...

První várku, t.j. 19 rostlin jsem sklidil 14.září 2009 a můžete je vidět na fotografii č.1

Druhou várku t.j. 7 rostlin jsem sklidil 21.září 2009 a lze je vidět ja fotce č.2

Suchý materiál z prvních 19-ti rostlin vidíte na fotografii č.3

Manillapeace

Old Post 28-09-2009 v 11:21 AM
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

Tohle je pěkná rostlina že?

Manillapeace

Old Post 28-09-2009 v 11:25 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás