Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Hawkeruv prvni out, terasa 2009
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
method7
Nový Člen

Karma uživatele method7 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

máš je pěkný ale taky si myslím že už by jsi je mohl začít hnojit bloomem já už to dělám týden a třetí den zatemnuji a pomalu je vidět jak se kytka zbláznila začíná nakvítat opravdu moc času to nezabere ji schovat azase ráno vindat je to opravdu učiný no je to na tobě jinak je máš dobře rozvětvený jsem zvědavej co na nich budeš mít za bambule pěstu zdar method

Old Post 20-08-2009 v 16:49 PM
method7 je offline   Profil uživatele method7   Find more posts by method7   Foto galerie člena method7   Click here to Send method7 a Private Message   Add method7 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Karma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Ahoj lidicky,
chci vam vsem moc podekovat za karmu co mi sem doted priletela a moc si toho vazim! Diky kuci!
Jinak uz je na ceste alga bloom tak od zitra zacnu hnojit timto, jsem zvedavej jestli to bude mit nejakej efekt Jo a cetl jsem ruzne na foru, ze nekdo ostrihava maly vetvicky aby sla vsechna energie do tech vetsich a silnejsich, co si o tom myslite? Ma to smysl? Neublizim tem kytkam?

Podobny dilema jsem mel i listama, ale tam jsem se rozhod, ze budu otrhavat jenom zluty a nemocny listy...prece jenom tim kytka dycha, ze jo... V sobotu sem hodim fota napadenejch listu, nejako jsem neprisel na to, co by to mohlo byt tak doufam, ze nekdo z vas mel nekdy stejnej problem a poradi jak dal
Mejte se a slunce v dusi

Naposledy upravil hawker 20-08-2009 v 23:01 PM

Old Post 20-08-2009 v 22:55 PM
hawker je offline   Profil uživatele hawker   Find more posts by hawker   Foto galerie člena hawker   Click here to Send hawker a Private Message   Add hawker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Karma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

podotykam, ze jsem se snazil najit na kytkach puvodce, ale kde nic, tu nic...

Old Post 21-08-2009 v 12:15 PM
hawker je offline   Profil uživatele hawker   Find more posts by hawker   Foto galerie člena hawker   Click here to Send hawker a Private Message   Add hawker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

citace:
Původní příspěvek od hawker
podotykam, ze jsem se snazil najit na kytkach puvodce, ale kde nic, tu nic...

Nejaky housenky nejspíš,ale to není žadná tragedie-vyžrany cestičky v listech na vitalitu kytky mít vliv nebudou.

Kytky máš pekny tak no stres

Old Post 21-08-2009 v 12:23 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

Tipoval jsem to na housenky, ale nechapu, ze jsem ani jednu nenasel kazdopadne dikec

Old Post 21-08-2009 v 13:07 PM
.:INDI:.
Stálý Člen

Karma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

prečo si žiadne nenašiel?skus sa nato pozret v noci a uvidiš že niečo najdeš ...maj sa

Hlavne si veriť

Old Post 21-08-2009 v 13:28 PM
.:INDI:. je offline   Profil uživatele .:INDI:.   Find more posts by .:INDI:.   Foto galerie člena .:INDI:.   Click here to Send .:INDI:. a Private Message   Add .:INDI:. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
method7
Nový Člen

Karma uživatele method7 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Čau já bych ti poradil nestříhat malé větvičky je to nesmysl zbytečně se připravíš o pár šišek spíš jim kup na přihnojování green sensation jim to dodá cukry a speciální živiny přímo do palic a tudíž ma kytka dost energie i na vrůst větví a listů jo a taky stříham jenom žluté listy nebo ty co hodně stíní ale je to na tobě takhle to dělám já a je to good ale každý má na to jiny recept ale zjistil jsem že ta investice s green sensation se opravdu vyplatila 250ml za 990kč je to sice dražší ale fakt bomba co to dělá s palicema tak slunce v duši a dej vědět co s nima provedeš ale nestříhal bych

Old Post 23-08-2009 v 21:41 PM
method7 je offline   Profil uživatele method7   Find more posts by method7   Foto galerie člena method7   Click here to Send method7 a Private Message   Add method7 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

method7: verim, ze je to urcite pochoutka, ale zase se mi do toho tolik penez davat nechce...nejspis zustanu jenom u alga bloom myslim, ze to holkam bude stacit...
jinac ty vetvicky asi taky strihat nejako moc nebudu, nejspis jenom usmiknu takovy maly zmetky co rostou dole u stonku a slunko jim pres vsechny ty listy skoro nezasviti..uvidime... a listu jsem dneska uskubal dve hrsti, samozrejme zlutejch a par listu co vylozene stinily bocnim vetvickam

Jeste zacinam zvazovat, ze jim jeste budu muset nejako zredukovat vysku. Uz se zacinaji blizit kraji zdi ktera je kryje.. Nejspis ty nejvyssi vrcholky akorat pritahnu jeste vic k zemi. Doufam, ze jim to nebude nijak vadit

A nakonec takova otazka, ktera mi vrta uz nejakej patek hlavou. Jak mam ty kytky u zdi tak slunko na ne sviti treba jenom na pulku kytky(pulka na primym svetle a zbytek stin). Ma to nejakej vliv na vynos? Bude na stinne pulce mensi vynos nebo si kytka ten slunecni svit nejako dopravi po celym "tele"? Bohuzel je nemuzu dat tak daleko od zdi, aby byly komplet na primym slunku Mozna je to pitomost, ale jestli s timhle mate nekdo zkusenosti byl bych rad, kdyby jste se se mnou o ne podelili Diky

Old Post 24-08-2009 v 13:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 57

v rustu je to pohoda kde je slunicko,ale pak potrebujes co nejvic slunce na palice,a to je podstatne jinde nez tet.

Old Post 24-08-2009 v 13:53 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

Hola tak dneska jsem poprve pohnojil hnojivem na kvet. Uvidime jestli se konecne holky rozjedou...Momentalne jsem nemocnej tak az se uzdravim, hodim sem nejaky fota...Zatim pestu zdar
!

Old Post 26-08-2009 v 17:59 PM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

Zdravim!
Dneska mi uz trochu otrnulo tak jsem vyfotil par obrazku. Zda se mi, ze uz zacinaji kvest(zase ) tak doufam, ze mi to nekdo potvrdi Takyzacinaji cim dal tim vic zloutnou listy naspod kytky, ale to je nejspis v pohode..No, myslim, ze netreba vic dodavat Kdyby nekoho neco zajimalo staci napsat zatim

Old Post 27-08-2009 v 17:08 PM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

a jeste celkovy pohledy..

Old Post 27-08-2009 v 17:12 PM
YagoMan
Stálý Člen

Karma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

zdar,
jo přesně tak potvrzuji ti začátek květu
a ty spodní žloutnoucí listy je naprosto normální jev kytky, která přešla do květu...

Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec.
Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení.
H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited

Old Post 27-08-2009 v 19:13 PM
YagoMan je offline   Profil uživatele YagoMan   Find more posts by YagoMan   Foto galerie člena YagoMan   Click here to Send YagoMan a Private Message   Add YagoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J@m@L
Stálý Člen

Karma uživatele J@m@L - 76% PěstitelskáKarma uživatele J@m@L - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Nejaká aktualizácia?

Old Post 30-08-2009 v 13:27 PM
J@m@L je offline   Profil uživatele J@m@L   Find more posts by J@m@L   Foto galerie člena J@m@L   Click here to Send J@m@L a Private Message   Add J@m@L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

No nevim co bych sem psal Palicky jsou zatim malinky, ne o moc vetsi nez na poslednich fotkach takze fota by byly asi zbytecny...a psat, ze jsem otrhal hafo zloutnoucich listu taky nikoho asi nezajima..kdyby te neco zajimalo tak staci rict

Old Post 31-08-2009 v 11:49 AM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

Ahoj, je tu dalsi fotoupdate Holky vypadaj celkem v poradku, akorat se mizda ze mi je zase cosi zere...uvidime jestli se to bude rozlejzat ci ne...
Jinac holky se uz zretelne zbavujou listu a venujou se kvetu dostavaji alga bloom jednou za tri dny v prumeru, kdyz bylo velky teplo tak potrebovali jeste vodu navic... Palicky uz jsou o poznani vetsi nez na minulych fotkach coz je dobre
Co me, ale trochu znepokojuje je ten fakt, ze nejako moc nevoni...cekal jsem,ze to bude horsi a zatim ony nic...zacinam se bat jestli je to opravdu WR(je rozdil v intenzite vune noname vs. kvalitni model?)

Old Post 04-09-2009 v 15:10 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás