Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
máš je pěkný ale taky si myslím že už by jsi je mohl začít hnojit bloomem já už to dělám týden a třetí den zatemnuji a pomalu je vidět jak se kytka zbláznila začíná nakvítat opravdu moc času to nezabere ji schovat azase ráno vindat je to opravdu učiný no je to na tobě jinak je máš dobře rozvětvený jsem zvědavej co na nich budeš mít za bambule pěstu zdar method
Ahoj lidicky,
chci vam vsem moc podekovat za karmu co mi sem doted priletela a moc si toho vazim! Diky kuci!
Jinak uz je na ceste alga bloom tak od zitra zacnu hnojit timto, jsem zvedavej jestli to bude mit nejakej efekt Jo a cetl jsem ruzne na foru, ze nekdo ostrihava maly vetvicky aby sla vsechna energie do tech vetsich a silnejsich, co si o tom myslite? Ma to smysl? Neublizim tem kytkam?
Podobny dilema jsem mel i listama, ale tam jsem se rozhod, ze budu otrhavat jenom zluty a nemocny listy...prece jenom tim kytka dycha, ze jo... V sobotu sem hodim fota napadenejch listu, nejako jsem neprisel na to, co by to mohlo byt tak doufam, ze nekdo z vas mel nekdy stejnej problem a poradi jak dal
Mejte se a slunce v dusi
Čau já bych ti poradil nestříhat malé větvičky je to nesmysl zbytečně se připravíš o pár šišek spíš jim kup na přihnojování green sensation jim to dodá cukry a speciální živiny přímo do palic a tudíž ma kytka dost energie i na vrůst větví a listů jo a taky stříham jenom žluté listy nebo ty co hodně stíní ale je to na tobě takhle to dělám já a je to good ale každý má na to jiny recept ale zjistil jsem že ta investice s green sensation se opravdu vyplatila 250ml za 990kč je to sice dražší ale fakt bomba co to dělá s palicema tak slunce v duši a dej vědět co s nima provedeš ale nestříhal bych
method7: verim, ze je to urcite pochoutka, ale zase se mi do toho tolik penez davat nechce...nejspis zustanu jenom u alga bloom myslim, ze to holkam bude stacit...
jinac ty vetvicky asi taky strihat nejako moc nebudu, nejspis jenom usmiknu takovy maly zmetky co rostou dole u stonku a slunko jim pres vsechny ty listy skoro nezasviti..uvidime... a listu jsem dneska uskubal dve hrsti, samozrejme zlutejch a par listu co vylozene stinily bocnim vetvickam
Jeste zacinam zvazovat, ze jim jeste budu muset nejako zredukovat vysku. Uz se zacinaji blizit kraji zdi ktera je kryje.. Nejspis ty nejvyssi vrcholky akorat pritahnu jeste vic k zemi. Doufam, ze jim to nebude nijak vadit
A nakonec takova otazka, ktera mi vrta uz nejakej patek hlavou. Jak mam ty kytky u zdi tak slunko na ne sviti treba jenom na pulku kytky(pulka na primym svetle a zbytek stin). Ma to nejakej vliv na vynos? Bude na stinne pulce mensi vynos nebo si kytka ten slunecni svit nejako dopravi po celym "tele"? Bohuzel je nemuzu dat tak daleko od zdi, aby byly komplet na primym slunku Mozna je to pitomost, ale jestli s timhle mate nekdo zkusenosti byl bych rad, kdyby jste se se mnou o ne podelili Diky
Hola tak dneska jsem poprve pohnojil hnojivem na kvet. Uvidime jestli se konecne holky rozjedou...Momentalne jsem nemocnej tak az se uzdravim, hodim sem nejaky fota...Zatim pestu zdar
!
Zdravim!
Dneska mi uz trochu otrnulo tak jsem vyfotil par obrazku. Zda se mi, ze uz zacinaji kvest(zase ) tak doufam, ze mi to nekdo potvrdi Takyzacinaji cim dal tim vic zloutnou listy naspod kytky, ale to je nejspis v pohode..No, myslim, ze netreba vic dodavat Kdyby nekoho neco zajimalo staci napsat zatim
zdar,
jo přesně tak potvrzuji ti začátek květu
a ty spodní žloutnoucí listy je naprosto normální jev kytky, která přešla do květu...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
No nevim co bych sem psal Palicky jsou zatim malinky, ne o moc vetsi nez na poslednich fotkach takze fota by byly asi zbytecny...a psat, ze jsem otrhal hafo zloutnoucich listu taky nikoho asi nezajima..kdyby te neco zajimalo tak staci rict
Ahoj, je tu dalsi fotoupdate Holky vypadaj celkem v poradku, akorat se mizda ze mi je zase cosi zere...uvidime jestli se to bude rozlejzat ci ne...
Jinac holky se uz zretelne zbavujou listu a venujou se kvetu dostavaji alga bloom jednou za tri dny v prumeru, kdyz bylo velky teplo tak potrebovali jeste vodu navic... Palicky uz jsou o poznani vetsi nez na minulych fotkach coz je dobre
Co me, ale trochu znepokojuje je ten fakt, ze nejako moc nevoni...cekal jsem,ze to bude horsi a zatim ony nic...zacinam se bat jestli je to opravdu WR(je rozdil v intenzite vune noname vs. kvalitni model?)