Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli to bylo přelití, tak je dobrý vzít třeba hajzlpapír nebo něco, co saje a pokusit se tu přebytečnou vlhkost zhora odsát, měl jsem podobný problém.
Ale zrovna takhle vypadají i kytky, který maj žízeň-těžko říci, na přehnojení to nevypadá...
Taky je důležitý jestli, roste v tom květníku od začátku nebo byla přesazená a jestli je ze semínka nebo klon...
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Tak dnes tu máme jedno úmrtí, kytička se nevzpamatovala, přestože půda už byla zcela suchá, takže nevím jestli to bylo tím přelitím, byl to přesně týden po přesazení, ale co, jede se dál, už jen se třemi kytkami, tak snad z toho ty dvě samice budou, jedna vypadá na samce, ale ty dvě vypadají nadějně...
Tak nějaké fotečky opět, kytka foto 2, je úplně jiná než ostatní, první pěst byli taky takovéhle kytky, ale tahle je nízká, s malými rozestupy, krásná stavba, pěkné široké listy, tak snad mě nezklame kdyby někdo měl poznámky k té změně v růstu, budu rád.
Tak je tu další prekérka, ty dvě nejmenší kytky, co jsem předpokládal že budou samice, tak jsou samci, u té nejhezčí kytky to nevím ještě jistě, ale nejspíše ano a z té největší, z které jsem myslel že bude samec, tak bude asi samice docela divný..odpoledne hodim foto ze skleníku, a že je na co koukat
Tak update ze skleníku, máti dělala konopnou mast, takže ušmikla vršek a z větví se rozjeli další větve, docela brutus a už zo pěkně kvete, tak jsem zvědavej co z toho bude..
Tak update, konečně vím pohlaví, prolezl jsem pořádně tu největší kytkui a našel jsem první bliznu vůbec neplatilo pravidlo že samec je rychlejší a má větší rozestupy, ale naopak, ze tří kytek byli dvě malé, pěkně stavěné, a byli to samci, a ta 2x větší je samice. Divný
tak ňák je to mrtvý, Nemáte někdo zkušenosti s obchodováním se členem MedvedBrtnik ???? měl mi poslat semena a už se týden neozval..nechci věřit že by poděl.. a fotky..moje jediná samička..
Jo už je to v pohodě, semena už dorazily, byl na dovolený
Dnešní update, kytka ve skleníku je pěkný monstrum, hlavně nevím jestli to zvládne něco udělat, protože z každé větve jedou větve, je toho opravdu hodně, Co myslíte???? Dotáhne to???
takhle je tam hodně světla, udělám fotky v noci..aby to prokouklo..k ránu jsou tu..
1. Celek..
2. větívka
3. větívka
4. květ
5. jediná samička za oknem za chvílí jde kvést..
Čus máš to výborný, ale nemyslíš že budeš mít řídké šišky na tom monstru ve foliaku? Mám podobnou kytku a většina těch bílých vláken už zhnědla, mám obavu že to bude řídký. Jinak K+plus.