Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konec hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14 15 »

Chcete přestat hulit nebo to aspoň omezit???
This poll is closed.
Ano 107 45.34%
Ne 86 36.44%
Nevím,nechci se nějakrozhodovat 43 18.22%
Total: 236 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
palma
Stálý Člen

Karma uživatele palma - 100% PěstitelskáKarma uživatele palma - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 193

ted to omezuju ptze musim a chcu ....sknoncit nehodlam ptze zase takovy hulic nejsu aby mi z toho jebalo ze ano

Nebuď sám sebou....buď lepší, než jsi

Old Post 19-05-2009 v 10:56 AM
palma je offline   Profil uživatele palma   Find more posts by palma   Foto galerie člena palma   Click here to Send palma a Private Message   Add palma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papajamargot
Stálý Člen

Karma uživatele Papajamargot - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

Ja kourim marijanku uz par let v kuse ale zhruba pred mesicem jsem to omezil abych si pak na konci sezony poradne vychutnal muj prvni out:-)(jestli se podari)

Ten avatar je original delal jsme ho po prvnim jointu
Hip Hop (Hodně impotentnich pičusu hopsá okolo podia)
inda balkon 2009

Old Post 19-05-2009 v 11:10 AM
Papajamargot je offline   Profil uživatele Papajamargot   Find more posts by Papajamargot   Foto galerie člena Papajamargot   Click here to Send Papajamargot a Private Message   Add Papajamargot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
golgotha
Stálý Člen

Karma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 195

Moje sóre: osm měsíců bez brka, před tim denně 2+ ani nevim kolik let ... už mě to dost omezovalo ... Stačí mít silnou vůli a nějaký smysluplný cíl

Kafe bylo málo sladký!

Old Post 19-05-2009 v 16:25 PM
golgotha je offline   Profil uživatele golgotha   Find more posts by golgotha   Foto galerie člena golgotha   Click here to Send golgotha a Private Message   Add golgotha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BLABLA
Nový Člen

Karma uživatele BLABLA - 60% Pěstitelská

mazec.. Příspěvek č. 196

citace:
Původní příspěvek od Zedy
Snažím se naučit nepřehulovat se a můžu říct, že sem se sebou docela spokojenej. Nebaví mě zbytečně se přepalovat a přepatlávat stav za stavem, kdy už je pak zábavná jen ta 20ti minutovka po jointu a nic z toho. O to víc si dokážu užít to užitečný málo co zkouřím a hned na to mám jinej pohled a nejde o nic nesmyslnýho. Prostě tím vším chci naznačit, že je pro mě důležitý umět si to užít tím způsobem, že toho nezneužívám hromadou spálených gramů, ale jen vychutnávám, toť vše.

teda už jsem to přečetl potřetí, a když jsem ti dával karmici, protože je to naprostá pravda, a já teď dal pul brka po třech týdnech a chvíli jsem vůbec nechápal co se děje, jsem to ani nedopsal, tu karmici, pro nechápavé
no masakr a ja zas čučim na monitor and don't know what will follow, jako zpousta jinejch příspěvků, který jsem ale četl jen já
-nebojte tehnhle nesmažu nej. přínos v historii G no nic už to píšu fakt moooc dlouho, zatím

edit: tak mě jěště napadlo když čučim na hotovou práci že mě spíš sere to gigáro co držím v ruce 365 x 78 = 28470 Kč :lol:

Naposledy upravil BLABLA 19-05-2009 v 19:33 PM

Old Post 19-05-2009 v 19:27 PM
BLABLA je offline   Profil uživatele BLABLA   Find more posts by BLABLA   Foto galerie člena BLABLA   Click here to Send BLABLA a Private Message   Add BLABLA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toiler
Nový Člen

Karma uživatele toiler - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 197

Pro můj detox je vždy nejlepší správný přístup partnerky. Když jsem se zabouchnul poprvý, přestal jsem na dva roky, začlo to tím, že nevěřila tomu, že bych dokázal přestat. Tak jsem si po prohuleným tejdnu řekl dost a dva roky nehulil, je pravda že jsem se tolik nescházel s kámošema, co hulí. Po dvou letech bylo výborný zkouření.
Potom jsem byl občas na něco pozván, a když jsem dostal semínka, tak jsem si vyspětoval i něco za oknem, tím jsem se zas rozjel. Minulej rok prohulil, s dvou mesíční pauzou na zkoušky. Ty skončili dobře takže jsem teď pár měsíců slavil, další zkoušky přede mnou takže už jedu 5 dní zase bez thc, jsem míň unavenej, a nejsem tak línej. Hulit budu, nechci se omezovat tím, že bych nehulil, ale všeho s mírou. Miluju ten relax, někde v přírodě při špeku...
Mám kámoše, co hulí kolem 5 špeků denně a nechápou, jak dokážu z 5 za den přejít v pohodě na 0 za den, prej že by to nedokázali. Je to jen o vůli a přežít první dva dny, potom už se to dá v pohodě.

PS:I když nehulim, tak musím mít doma někde schováno alespoň na jointa, kdyby přišlo na nejhorší a já se potřeboval kvůli nečemu uklidnit. Už se mi to párkrát vyplatilo(před poslední zkouškou:matika...)

Old Post 24-05-2009 v 12:50 PM
toiler je offline   Profil uživatele toiler   Find more posts by toiler   Foto galerie člena toiler   Click here to Send toiler a Private Message   Add toiler to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meso
Stálý Člen

Karma uživatele meso - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 198

od rána fonečká. neviem to zastaviť.

Old Post 28-05-2009 v 20:15 PM
meso je offline   Profil uživatele meso   Find more posts by meso   Foto galerie člena meso   Click here to Send meso a Private Message   Add meso to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pa3xko
Nový Člen

Karma uživatele Pa3xko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 199

ja som si povedal ze nebudem hulit a nehulim..ide o pevnu volu a o to slovicko ,,NE,, .Pomaly 7 esiacov som bez ganji a planujem byt este dlho..Kazdy den poctivo cvicim v posilke plus ziadny alkohol.Berte si zo mna priklad ludia,haha

Old Post 22-06-2009 v 20:11 PM
Pa3xko je offline   Profil uživatele Pa3xko   Find more posts by Pa3xko   Foto galerie člena Pa3xko   Click here to Send Pa3xko a Private Message   Add Pa3xko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 200

Poslední dobou se dost omezuju, hulení už mě nebaví a taky mě to po psychický stránce 2x neprospívá. Řekl bych, že mám teď už mnohem rači pěstování než samotný hulení

Komár neni mucha pyčo

Old Post 22-06-2009 v 22:20 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 201

ja to reknu asi tak po necelych 3 rokach huleni uz mi to neprijde takove jako treba pred pul rokem jeste.uprime skoro muzu rict ze me to nebavi, az se mi zacinaji hlavou honit myslenky o jine droze. jinak zkusenosti nemam s nicim jinim nes zelim a ani nechcu mit.a bohuzel jsem poznal i par smazek triparu atd a prijdou mi v poho, ale na jejich vlnu me nedostanou!! jo prestat hulit to em taky parkrat napadlo, ato bych musel zmenit celej zivotni styl... vydrzel jsem to maximalne tyden jinak muzu rict ze GANJA JE PRESTUPNI DROGA. neni to sice muj pripad ale lidi kole me co palil o dost driv, uz taky jen nepali...

Old Post 23-06-2009 v 15:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 202

ne, gajnja neni prestupni dorga, zalezi vzdycky na lidech.
to ze se skrz ganju muzes dostat do "spatneho kolektivu" a vemes si i neco jineho je jen tvoje volba.

flow,grow,glow

Old Post 23-06-2009 v 16:03 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 203

nejde jen o kolektvi nekdy zrobi hodne i kamosi a tim myslim dobri kamosi.. ano zalezi na lidech , ale je v tom daleko vic faktoru at uz je to vek atd. .

Old Post 23-06-2009 v 16:19 PM
MadEGG
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGG - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 204

Neni nejak obtizny prestat hulit. Akorad si k tomu kazdej musi najit dostatecne silnej duvod. Ja prestal z psychyckych duvodu.. deprese a uzkosti. Ted hulim uz jen jednou za cas. Obcas to nedam a koupim si gramek neceho dobryho Ale po jeho zkoureni si vzdycky zase uvedomim, ze se citim lip, kdyz tolik nehulim..

Ale zase mam vetsi slabost pro alkohol.. sice uz tez nepiji tak casto, ale parkrat do tejdne to je stejne.. ale nvm, asi to bude tou slovanskou krvi

Old Post 24-06-2009 v 13:31 PM
MadEGG je offline   Profil uživatele MadEGG   Find more posts by MadEGG   Foto galerie člena MadEGG   Click here to Send MadEGG a Private Message   Add MadEGG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 205

Pipere-ganja je přestupní droga, akorát tak když je někdo znuděnej kokot. Ve smyslu že by tě závislost na ganje a absťáky z ganji dohnaly si něco šlehnout, aby ti jako nebylo špatně, tak to fakt nee.

Old Post 24-06-2009 v 21:48 PM
mladejzahradnik
Stálý Člen

Karma uživatele mladejzahradnik - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 206

Co děláte ten den když nechcete hulit a máte volno?

Old Post 25-06-2009 v 00:01 AM
mladejzahradnik je offline   Profil uživatele mladejzahradnik   Find more posts by mladejzahradnik   Foto galerie člena mladejzahradnik   Click here to Send mladejzahradnik a Private Message   Add mladejzahradnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 207

mladejzahradnik: No tak prostě nehulím a užívám si volna ... jdu se vyvalit k rybníku a číst si tam, projet se na kole ... je na tom něco tak těžkýho?

Old Post 25-06-2009 v 00:50 AM
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 208

citace:
Původní příspěvek od mladejzahradnik
Co děláte ten den když nechcete hulit a máte volno?

ten,kdo si myslí, že by neměl bez hulení co dělat, by měl zkusit přestat tuplem......

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 25-06-2009 v 07:40 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14 15 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás