Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja kourim marijanku uz par let v kuse ale zhruba pred mesicem jsem to omezil abych si pak na konci sezony poradne vychutnal muj prvni out:-)(jestli se podari)
Ten avatar je original delal jsme ho po prvnim jointu
Hip Hop (Hodně impotentnich pičusu hopsá okolo podia) inda balkon 2009
Původní příspěvek od Zedy Snažím se naučit nepřehulovat se a můžu říct, že sem se sebou docela spokojenej. Nebaví mě zbytečně se přepalovat a přepatlávat stav za stavem, kdy už je pak zábavná jen ta 20ti minutovka po jointu a nic z toho. O to víc si dokážu užít to užitečný málo co zkouřím a hned na to mám jinej pohled a nejde o nic nesmyslnýho. Prostě tím vším chci naznačit, že je pro mě důležitý umět si to užít tím způsobem, že toho nezneužívám hromadou spálených gramů, ale jen vychutnávám, toť vše.
teda už jsem to přečetl potřetí, a když jsem ti dával karmici, protože je to naprostá pravda, a já teď dal pul brka po třech týdnech a chvíli jsem vůbec nechápal co se děje, jsem to ani nedopsal, tu karmici, pro nechápavé
no masakr a ja zas čučim na monitor and don't know what will follow, jako zpousta jinejch příspěvků, který jsem ale četl jen já
-nebojte tehnhle nesmažu nej. přínos v historii G no nic už to píšu fakt moooc dlouho, zatím
edit: tak mě jěště napadlo když čučim na hotovou práci že mě spíš sere to gigáro co držím v ruce 365 x 78 = 28470 Kč :lol:
Pro můj detox je vždy nejlepší správný přístup partnerky. Když jsem se zabouchnul poprvý, přestal jsem na dva roky, začlo to tím, že nevěřila tomu, že bych dokázal přestat. Tak jsem si po prohuleným tejdnu řekl dost a dva roky nehulil, je pravda že jsem se tolik nescházel s kámošema, co hulí. Po dvou letech bylo výborný zkouření.
Potom jsem byl občas na něco pozván, a když jsem dostal semínka, tak jsem si vyspětoval i něco za oknem, tím jsem se zas rozjel. Minulej rok prohulil, s dvou mesíční pauzou na zkoušky. Ty skončili dobře takže jsem teď pár měsíců slavil, další zkoušky přede mnou takže už jedu 5 dní zase bez thc, jsem míň unavenej, a nejsem tak línej. Hulit budu, nechci se omezovat tím, že bych nehulil, ale všeho s mírou. Miluju ten relax, někde v přírodě při špeku...
Mám kámoše, co hulí kolem 5 špeků denně a nechápou, jak dokážu z 5 za den přejít v pohodě na 0 za den, prej že by to nedokázali. Je to jen o vůli a přežít první dva dny, potom už se to dá v pohodě.
PS:I když nehulim, tak musím mít doma někde schováno alespoň na jointa, kdyby přišlo na nejhorší a já se potřeboval kvůli nečemu uklidnit. Už se mi to párkrát vyplatilo(před poslední zkouškou:matika...)
ja som si povedal ze nebudem hulit a nehulim..ide o pevnu volu a o to slovicko ,,NE,, .Pomaly 7 esiacov som bez ganji a planujem byt este dlho..Kazdy den poctivo cvicim v posilke plus ziadny alkohol.Berte si zo mna priklad ludia,haha
Poslední dobou se dost omezuju, hulení už mě nebaví a taky mě to po psychický stránce 2x neprospívá. Řekl bych, že mám teď už mnohem rači pěstování než samotný hulení
ja to reknu asi tak po necelych 3 rokach huleni uz mi to neprijde takove jako treba pred pul rokem jeste.uprime skoro muzu rict ze me to nebavi, az se mi zacinaji hlavou honit myslenky o jine droze. jinak zkusenosti nemam s nicim jinim nes zelim a ani nechcu mit.a bohuzel jsem poznal i par smazek triparu atd a prijdou mi v poho, ale na jejich vlnu me nedostanou!! jo prestat hulit to em taky parkrat napadlo, ato bych musel zmenit celej zivotni styl... vydrzel jsem to maximalne tyden jinak muzu rict ze GANJA JE PRESTUPNI DROGA. neni to sice muj pripad ale lidi kole me co palil o dost driv, uz taky jen nepali...
ne, gajnja neni prestupni dorga, zalezi vzdycky na lidech.
to ze se skrz ganju muzes dostat do "spatneho kolektivu" a vemes si i neco jineho je jen tvoje volba.
nejde jen o kolektvi nekdy zrobi hodne i kamosi a tim myslim dobri kamosi.. ano zalezi na lidech , ale je v tom daleko vic faktoru at uz je to vek atd. .
Neni nejak obtizny prestat hulit. Akorad si k tomu kazdej musi najit dostatecne silnej duvod. Ja prestal z psychyckych duvodu.. deprese a uzkosti. Ted hulim uz jen jednou za cas. Obcas to nedam a koupim si gramek neceho dobryho Ale po jeho zkoureni si vzdycky zase uvedomim, ze se citim lip, kdyz tolik nehulim..
Ale zase mam vetsi slabost pro alkohol.. sice uz tez nepiji tak casto, ale parkrat do tejdne to je stejne.. ale nvm, asi to bude tou slovanskou krvi
Pipere-ganja je přestupní droga, akorát tak když je někdo znuděnej kokot. Ve smyslu že by tě závislost na ganje a absťáky z ganji dohnaly si něco šlehnout, aby ti jako nebylo špatně, tak to fakt nee.