Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Fóliák - Jack Herrer 2009 :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4

Jakej model z těchto máte nejradši ?
This poll is closed.
Jack Herrer 38 40.43%
White Whidow (bílá vdova) 20 21.28%
Hash Plant 14 14.89%
Haze 22 23.40%
Total: 94 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
telekuk
Stálý Člen

Karma uživatele telekuk - 94% PěstitelskáKarma uživatele telekuk - 94% PěstitelskáKarma uživatele telekuk - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

hele ty řízky že maj pár chloupků neznamená že sou na květu..nevím co jak si s nima zacházel při převozu a sázení ale při předání byli všechny v pořádku.
jinak jestli si myslíš že povalej hned jak je dáš do dost kyselýho substrátu bez perlitu tak to seš dost optimista..ty řezy nejdřív kořeněj a pak teprv jedou nahoru to se podívej tady do pár tredů at už in nebo out.

telekuk

Old Post 03-06-2009 v 09:46 AM
telekuk je offline   Profil uživatele telekuk   Find more posts by telekuk   Foto galerie člena telekuk   Click here to Send telekuk a Private Message   Add telekuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trávníkář
Stálý Člen

Karma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

to musíš chvilku počkat nrž se chytnou.A taky záleží na zemině.Jen pod lampou to trvá tak 4 dny než se řízky rozjedou a venku to trvá dýl.A dal si to do hlíny něčím prohnojené nebo jen co tam byla?To taky dělá sví.Já si 1 pole prohnojil koňským hnojem a 2 pole jen hlína co tam byla a v prohnojené hlíně jsou kytky větší a vypadají o dost odolnější.Zkus alespoň krystalon start pro začátek v menší koncentraci.A taky teť je skoro furt hnusně!
Jo a za ty chloupky buď rád, aspoň víš že sou to samice a oni se zpamatujou a normálně porostou.

Old Post 03-06-2009 v 10:09 AM
trávníkář je offline   Profil uživatele trávníkář   Find more posts by trávníkář   Foto galerie člena trávníkář   Click here to Send trávníkář a Private Message   Add trávníkář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
telekuk
Stálý Člen

Karma uživatele telekuk - 94% PěstitelskáKarma uživatele telekuk - 94% PěstitelskáKarma uživatele telekuk - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

přesně jak řiká trávníkář jinak s tim hnojivem to na začáttek nepřeháněj ale osobně bych jim dal třeba třetinovou koncentraci kristalanu nebo co máš po ruce..

telekuk

Old Post 03-06-2009 v 11:11 AM
telekuk je offline   Profil uživatele telekuk   Find more posts by telekuk   Foto galerie člena telekuk   Click here to Send telekuk a Private Message   Add telekuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ten nahoře určitě koule má. Je to on. Kill him!

Ty ostatní zatím vypadaj na ženský
PS: Na ten větrák se vyser. Jinak Good luck

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ
Můj předměstský OUTDOOR 2009

Old Post 03-06-2009 v 11:28 AM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trawa.cz
Stálý Člen

Karma uživatele Trawa.cz - 93% PěstitelskáKarma uživatele Trawa.cz - 93% PěstitelskáKarma uživatele Trawa.cz - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Substrát mám vypsanej v prvnim příspěvku.. řek bych, že perlit neni potřeba, když to mám načechraný.
- Zatim nehnojim, času dost a pak přídou na řadu kopřivy

Snad máš pravdu telekuku
- jinak hned po převozu sem je vyndal z toho pytle a okamžitě sázel (substrát už jsem měl připravenej)

Je normální, že se chlapec ukáže takhle brzo ? Já měl minule samý holky, tak nevim. Nemůže to bejt třeba z nedostatku světla ? Zas na druhou stranu mě ale napadá, že tohle je odrůda, co mi dozrála první - už někdy na konci července (EDIT: Srpna)

PS: Telekuk mi férově napsal, že když neporostou, tak mi dá nový, tak se nebojte koupit od něj řezy

Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic.
zahrádkovej out 2008
ať to roste

Naposledy upravil Trawa.cz 03-06-2009 v 20:01 PM

Old Post 03-06-2009 v 13:06 PM
Trawa.cz je offline   Profil uživatele Trawa.cz   Find more posts by Trawa.cz   Foto galerie člena Trawa.cz   Click here to Send Trawa.cz a Private Message   Add Trawa.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trawa.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
telekuk
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

S řízkama neni problem spíš ted jak se ochladilo a je tím pádem mín slunečních paprsků tak to má za následek jednak to že se ukázal dřív ten samec , a možná i to že řízky začli lechce dělat chloupky.
Jinak pořád se den prodlužuje takže perioda by je měla hnát do růstu.
good luck

telekuk

Old Post 03-06-2009 v 13:29 PM
trávníkář
Stálý Člen

Karma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Jo samci se ukazujou dříve.Ale četl sem tam že nějaký model ti dozrál už na konci července???Zdá se mi to jako blbost.To tak možná začínají kytky kvést nebo se mílím

Old Post 03-06-2009 v 14:19 PM
trávníkář je offline   Profil uživatele trávníkář   Find more posts by trávníkář   Foto galerie člena trávníkář   Click here to Send trávníkář a Private Message   Add trávníkář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta_pasta - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

pokud se ptáš, jestli to na první fotce je samec, tak bohužel musím konstatovat, že je to SAMEC jako prase !!!

Co se týká toho že ti holky nechtěj růst, tak cos čekal, že ti za týden od přesazení udělá 20 cm? Každá přesazená kytka se ti na nějakej čas zasekne... (je trochu stresovaná z nového prostředí a jednak nejdřív rozjíždí kořeny a pak až část rostliny nad zemí).
Co se týká smradu u klonů, tak závisí spíš na genetice a jejich stavu(dobrém, nebo špatném) nikoliv na tom, jestli je kytka nakvetlá (byť málo), nebo ne.

Tak co je dámičky, chlastámeee

Old Post 03-06-2009 v 15:54 PM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trawa.cz
Stálý Člen

Karma uživatele Trawa.cz - 93% PěstitelskáKarma uživatele Trawa.cz - 93% PěstitelskáKarma uživatele Trawa.cz - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od telekuk
S řízkama neni problem spíš ted jak se ochladilo a je tím pádem mín slunečních paprsků tak to má za následek jednak to že se ukázal dřív ten samec , a možná i to že řízky začli lechce dělat chloupky.
Jinak pořád se den prodlužuje takže perioda by je měla hnát do růstu.
good luck

To máš asi pravdu, ale ty chloupky už tam fakt byly

Rasta_pasta: Čekal sem, že po tejdnu nebudou úplně stejný, ne-li horší.

trávníkář: Omlouvám se, myslel jsem konec Srpna

zahrádkovej out 2008
ať to roste

Old Post 03-06-2009 v 20:00 PM
Trawa.cz je offline   Profil uživatele Trawa.cz   Find more posts by Trawa.cz   Foto galerie člena Trawa.cz   Click here to Send Trawa.cz a Private Message   Add Trawa.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trawa.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trawa.cz
Stálý Člen

Update Příspěvek č. 26

Tak tu mám nový update.
Kyti konečně začali trochu růst, i když blizničky rostou i na nových patrech.
Jackové táhnou strašně do výšky a dějalí řídká patra. Narozdíl Master Kush je má pěkně nahuštěné. Myslíte, že už je čas na FIM ? (Foliák má něco málo přez 2m do výšky)

1.Mastej Kush

Jack Herrer 3x

zahrádkovej out 2008
ať to roste

Old Post 12-06-2009 v 14:44 PM
Bretz
Stálý Člen

Karma uživatele Bretz - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Este pockaj tyzden - dva s tym FIMkom

Old Post 12-06-2009 v 21:48 PM
Bretz je offline   Profil uživatele Bretz   Find more posts by Bretz   Foto galerie člena Bretz   Click here to Send Bretz a Private Message   Add Bretz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yeoman
Nový Člen

Karma uživatele Yeoman - 80% PěstitelskáKarma uživatele Yeoman - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Zdravim,pridavam se k tomu nakvetani tech rizku. Mam rizky taky od teletuka(1x JH a 3x Orange Bud ) kytky kvetly uz kdyz mi je dal,ale myslel sem ze to jina perioda svetla napravi..ani hovno.. byly ve skrini na 18/6 a ted jsou venku a uz nerosotou,jenom se obalujou a jsou cejtit po celym okoli.. Nemate nekdo zkusenosti,jestli vysledny produkt z takto driv nakvetlejch kytek k necemu bude?

Old Post 13-06-2009 v 11:44 AM
Yeoman je offline   Profil uživatele Yeoman   Find more posts by Yeoman   Foto galerie člena Yeoman   Click here to Send Yeoman a Private Message   Add Yeoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trawa.cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Tak jako výsledek řek bych bude dobrej, ale málo. Mě teď trochu povyrostly, ale bojim se, že už je to jenom takovej ten růst v květu, kdy to vyroste maximálně eště o 50% velikosti a pak už jenom do šířky.
7cm + %50 asi bohužel 200g nehodí .
Budu informovat

zahrádkovej out 2008
ať to roste

Old Post 13-06-2009 v 19:45 PM
trávníkář
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

To ještě poroste...proč myslíš že je to růst v květu??To začíná kvést dýl ne...

Old Post 13-06-2009 v 20:23 PM
Trawa.cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

no myslim si to, protože za nějakejch 19 dní se to pohlo tak o 5 cm a to eště k tomu hlavně stonek a nenarostlo moc listů.

Naproti tomu ten Master Kush co sem měl ze semene jede rychle jak blázen.

zahrádkovej out 2008
ať to roste

Old Post 14-06-2009 v 08:46 AM
Yeoman
Nový Člen

Karma uživatele Yeoman - 80% PěstitelskáKarma uživatele Yeoman - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Mne se ted lehce rozjely,ale taky bych rek,ze to je jenom nejaka urcita faze rustu v kvetu,nevytvarej se listy apod. jen stonek a na nem naznaky palicek. jinak koukni na muj thread, pridam tam fotky jak to vypada.

Old Post 14-06-2009 v 12:00 PM
Yeoman je offline   Profil uživatele Yeoman   Find more posts by Yeoman   Foto galerie člena Yeoman   Click here to Send Yeoman a Private Message   Add Yeoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás