Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele ty řízky že maj pár chloupků neznamená že sou na květu..nevím co jak si s nima zacházel při převozu a sázení ale při předání byli všechny v pořádku.
jinak jestli si myslíš že povalej hned jak je dáš do dost kyselýho substrátu bez perlitu tak to seš dost optimista..ty řezy nejdřív kořeněj a pak teprv jedou nahoru to se podívej tady do pár tredů at už in nebo out.
to musíš chvilku počkat nrž se chytnou.A taky záleží na zemině.Jen pod lampou to trvá tak 4 dny než se řízky rozjedou a venku to trvá dýl.A dal si to do hlíny něčím prohnojené nebo jen co tam byla?To taky dělá sví.Já si 1 pole prohnojil koňským hnojem a 2 pole jen hlína co tam byla a v prohnojené hlíně jsou kytky větší a vypadají o dost odolnější.Zkus alespoň krystalon start pro začátek v menší koncentraci.A taky teť je skoro furt hnusně!
Jo a za ty chloupky buď rád, aspoň víš že sou to samice a oni se zpamatujou a normálně porostou.
přesně jak řiká trávníkář jinak s tim hnojivem to na začáttek nepřeháněj ale osobně bych jim dal třeba třetinovou koncentraci kristalanu nebo co máš po ruce..
Substrát mám vypsanej v prvnim příspěvku.. řek bych, že perlit neni potřeba, když to mám načechraný.
- Zatim nehnojim, času dost a pak přídou na řadu kopřivy
Snad máš pravdu telekuku
- jinak hned po převozu sem je vyndal z toho pytle a okamžitě sázel (substrát už jsem měl připravenej)
Je normální, že se chlapec ukáže takhle brzo ? Já měl minule samý holky, tak nevim. Nemůže to bejt třeba z nedostatku světla ? Zas na druhou stranu mě ale napadá, že tohle je odrůda, co mi dozrála první - už někdy na konci července (EDIT: Srpna)
PS: Telekuk mi férově napsal, že když neporostou, tak mi dá nový, tak se nebojte koupit od něj řezy
Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic. zahrádkovej out 2008 ať to roste
S řízkama neni problem spíš ted jak se ochladilo a je tím pádem mín slunečních paprsků tak to má za následek jednak to že se ukázal dřív ten samec , a možná i to že řízky začli lechce dělat chloupky.
Jinak pořád se den prodlužuje takže perioda by je měla hnát do růstu.
good luck
Jo samci se ukazujou dříve.Ale četl sem tam že nějaký model ti dozrál už na konci července???Zdá se mi to jako blbost.To tak možná začínají kytky kvést nebo se mílím
pokud se ptáš, jestli to na první fotce je samec, tak bohužel musím konstatovat, že je to SAMEC jako prase !!!
Co se týká toho že ti holky nechtěj růst, tak cos čekal, že ti za týden od přesazení udělá 20 cm? Každá přesazená kytka se ti na nějakej čas zasekne... (je trochu stresovaná z nového prostředí a jednak nejdřív rozjíždí kořeny a pak až část rostliny nad zemí).
Co se týká smradu u klonů, tak závisí spíš na genetice a jejich stavu(dobrém, nebo špatném) nikoliv na tom, jestli je kytka nakvetlá (byť málo), nebo ne.
Původní příspěvek od telekuk S řízkama neni problem spíš ted jak se ochladilo a je tím pádem mín slunečních paprsků tak to má za následek jednak to že se ukázal dřív ten samec , a možná i to že řízky začli lechce dělat chloupky.
Jinak pořád se den prodlužuje takže perioda by je měla hnát do růstu.
good luck
To máš asi pravdu, ale ty chloupky už tam fakt byly
Rasta_pasta: Čekal sem, že po tejdnu nebudou úplně stejný, ne-li horší.
trávníkář: Omlouvám se, myslel jsem konec Srpna
Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic. zahrádkovej out 2008 ať to roste
Tak tu mám nový update.
Kyti konečně začali trochu růst, i když blizničky rostou i na nových patrech.
Jackové táhnou strašně do výšky a dějalí řídká patra. Narozdíl Master Kush je má pěkně nahuštěné. Myslíte, že už je čas na FIM ? (Foliák má něco málo přez 2m do výšky)
1.Mastej Kush
Jack Herrer 3x
Zdravim,pridavam se k tomu nakvetani tech rizku. Mam rizky taky od teletuka(1x JH a 3x Orange Bud ) kytky kvetly uz kdyz mi je dal,ale myslel sem ze to jina perioda svetla napravi..ani hovno.. byly ve skrini na 18/6 a ted jsou venku a uz nerosotou,jenom se obalujou a jsou cejtit po celym okoli.. Nemate nekdo zkusenosti,jestli vysledny produkt z takto driv nakvetlejch kytek k necemu bude?
Tak jako výsledek řek bych bude dobrej, ale málo. Mě teď trochu povyrostly, ale bojim se, že už je to jenom takovej ten růst v květu, kdy to vyroste maximálně eště o 50% velikosti a pak už jenom do šířky.
7cm + %50 asi bohužel 200g nehodí .
Budu informovat
Mne se ted lehce rozjely,ale taky bych rek,ze to je jenom nejaka urcita faze rustu v kvetu,nevytvarej se listy apod. jen stonek a na nem naznaky palicek. jinak koukni na muj thread, pridam tam fotky jak to vypada.