Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » FOILHOUSE 2009 - Oh mighty kali...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Manillapeace
Stálý Člen

Karma uživatele Manillapeace - 89% PěstitelskáKarma uživatele Manillapeace - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Fotky jsou ze dne 3.5.2009

První je focená pozdě večer, kde jsou dole vidět větrací díry...

Druhá a třetí fotka je první kousek kterej šel ven, a půjdou další...

We hate male ganja plants...

Manillapeace

Old Post 11-05-2009 v 21:29 PM
Manillapeace je offline   Profil uživatele Manillapeace   Find more posts by Manillapeace   Foto galerie člena Manillapeace   Click here to Send Manillapeace a Private Message   Add Manillapeace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Manillapeace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Karma uživatele Manillapeace - 89% PěstitelskáKarma uživatele Manillapeace - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Takhle nám Třílístek povyrostl... Foceno 6.5.2009

Manillapeace

Old Post 11-05-2009 v 21:36 PM
Manillapeace je offline   Profil uživatele Manillapeace   Find more posts by Manillapeace   Foto galerie člena Manillapeace   Click here to Send Manillapeace a Private Message   Add Manillapeace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Manillapeace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

A tohle už je 7.5.2009, kdy přišlo na řadu lámání a ohýbaní, za účelem růstu nových výhonků (květiny byly 5.5.2009 zaštípnuty metodou FIM)...

Manillapeace

Old Post 11-05-2009 v 21:45 PM
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

čus, osobně sem zvědavej,kolik budeš mít semen protože bych řekl, že v tom SOGu,co tam budeš mít si vživotě nemužeš včas všimnout toho klučiny vzadu v rohu, co ti to všecko oprcne..hodně zdaru při vyhledávání, já bych řek,že tam toho máš stršně moc.. měj se

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 11-05-2009 v 21:57 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

11.5.2009

První dvě fotky - před vytrháním plew...

Třetí fotka - kámoška - MEGALONG DEŠŤOVKA...

Poslední dvě fotky - po vytrhání plew...

Manillapeace

Old Post 11-05-2009 v 22:08 PM
Manillapeace
Stálý Člen

Hlína KÁMOŠOVO KYTÍ Příspěvek č. 22

Všechny Vás opět srdečně zdravím...

U kámoše jsem vyfotil pár kytek, a on říkal, jestli bych mu je nedal na Grower, kvůli tomu, aby jste se k tomu taky vyjádřili...

Je to NO-NAME a bojíme se že to bude hermo...

Kvete to, a né zrovna tak jak má...

Má to totiž vždy 1-3 cípý list... A zatím jsou viditelné pouze samiččí květy...

POSUĎTE PROSÍM SAMI - VEŘEJNÉ PŘÍSPĚVKY VÍTÁNY !!!

Manillapeace

Naposledy upravil Manillapeace 12-05-2009 v 20:37 PM

Old Post 12-05-2009 v 20:24 PM
Ortaniel
Stálý Člen

Karma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Hele ... dokola omílané téma na groweru a to více kytek v jednom květináči. Proč ?

Není snad problém koupit za 100,- další 4 květináčky a hlínu za 100,- a nebudeš mít problém. Očekávám-li něco od kytek, tak se jim snažíš poskytnout to nejlepší ...

Jako kytky vypadaj pěkně a zdravě ..ale prostě to nepochopím. A teď už je na přesazování pozdě. Vsadím levé varle že už mají dávno prorostlé kořeny.

Old Post 12-05-2009 v 20:41 PM
Ortaniel je offline   Profil uživatele Ortaniel   Find more posts by Ortaniel   Foto galerie člena Ortaniel   Click here to Send Ortaniel a Private Message   Add Ortaniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

malo svetla moc se tahnou do visky zlepsi to klidne nasad jeste varku ja teprve objednaval seminka davam je za tri dny klicit preju uspech a cti si faq jsou tam odpovedi na vse

Old Post 12-05-2009 v 23:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Všecky zdravim, nějak jsem se sem pár dní nedostal, měl jsem hodně práce, ale jsem zas tady a se mnou i můj další příspěvek...

Jako první chci říct, že kamarád nakonec ty kytky odepsal, a po tom co mi slíbil že zasadí každou do jednoho květináče, jsem mu přenechal několik svých rostlinek...

Já jsem se pustil do stavby chodníku kolem fóliáku, ale zatím mám jen vykopáno, něco málo...

Taky jsem se rozhodl začít pěstovat Petůnie, jelikož jsem se někde dočetl, že to kouřili indiáni namísto tabáku a pokud si o tom něco vygůglíte, zjistíte že to obsahuje účinnou látku PETUN, která je prý halucinogenní...

Taky se bojím aby mi na zahrádku nezavítali , protože mi stále nad fóliákem létají vrtulníky...

ale co? na ně!!!

Vytrhal jsem už dobrých 5 samců (každej den to kontroluju 2x), a tak jen doufám že jsem to podchytil včas, snad nepřibydou další... Pár semínek by asi nevadilo, ale na co? Když příští rok už pojedu geny ze seedbanky...

Hnojím odskoušeným, léty prověřeným Wuxalem Super (jako bonus dostanou 14dní odstátou vodu s banánovýma šlupkama), na Květ plánuju OBM a možná nějaký ten suprfosfát, jinak na kořeny obyčejný Stimulax (při každé zálivce)...

Taky sem přemýšlel, že by nebyl špatnej CERERIT NPK 5-5-5 (kapalné) a tak tam možná taky kápnu...

Asi to bude chtít taky Hořkou sůl, na doplnění hořčíku...

Už se těším, až si dám v zimě fouka...

Jinak ještě k tomu sázení nahusto:

Když si na první straně všimnete fotek z roku 2007, tak ty jsem sázel taky nahusto, a byly to pecky... Nebojim se toho že kytky budou mít někde horší paličky, protože nakonec je provážu drátem tak, aby na všechny šlo sluníčko v optimální míře...

PEACE FOR EVERYONE

Manillapeace

Naposledy upravil Manillapeace 15-05-2009 v 17:34 PM

Old Post 15-05-2009 v 17:21 PM
Manillapeace
Stálý Člen

Dotaz Příspěvek č. 26

Nevíte někdo co je toto? Objevilo se to ráno 14.5.2009 na židli ve fóliáku, tak sem jí hned preventivně odstranil a vyměnil za jinou...

Vypadá to jako malý pavoučci, každopádně havěť...

Kromě žížal, který kypřej půdu, tam nic jinýho mít nechci... A jestli příde nějaký období slimáků , tak nevim co budu dělat...

!!! FOTKU LZE NĚKOLIKANÁSOBNĚ ZVĚTŠIT !!!

Manillapeace

Naposledy upravil Manillapeace 15-05-2009 v 17:53 PM

Old Post 15-05-2009 v 17:48 PM
kaktusx
Stálý Člen

Karma uživatele kaktusx - 60% PěstitelskáKarma uživatele kaktusx - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Ahoj
Neviem čo sú to za pavúčikov ale v tom foliáku to máš šialene nahusto...o tom že sú ešte zastrihnuté FIM ani nehovorím...neskôr keď sa to vytiahne nebudeš môcť ani vytrhať samcov (ak je to zo semien) bez poškodenia samičiek a popravde pochybujem že v októbri vôbec vojdeš dnu...stačilo ti tam pichnuť 4 rezy, strihať, ohýbať a mal by si bylinky ako z katalógu...no a tie vetracie diery sú celkom pekné ale myslíš že ti to bude v jeseni dosť vetrať v tej (potencionálnej) džungli?...ja si myslím že to by neutiahlo ani UFO
Inač ale rastlinky pekné...budem držať palce nech to neako ustrážiš

PEACEandLOVE

Out 2012 Out 2013 Out 2014 Out 2015 Out 2016

Old Post 15-05-2009 v 18:21 PM
kaktusx je offline   Profil uživatele kaktusx   Find more posts by kaktusx   Foto galerie člena kaktusx   Click here to Send kaktusx a Private Message   Add kaktusx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od kaktusx
Ahoj
Neviem čo sú to za pavúčikov ale v tom foliáku to máš šialene nahusto...o tom že sú ešte zastrihnuté FIM ani nehovorím...neskôr keď sa to vytiahne nebudeš môcť ani vytrhať samcov (ak je to zo semien) bez poškodenia samičiek a popravde pochybujem že v októbri vôbec vojdeš dnu...stačilo ti tam pichnuť 4 rezy, strihať, ohýbať a mal by si bylinky ako z katalógu...no a tie vetracie diery sú celkom pekné ale myslíš že ti to bude v jeseni dosť vetrať v tej (potencionálnej) džungli?...ja si myslím že to by neutiahlo ani UFO
Inač ale rastlinky pekné...budem držať palce nech to neako ustrážiš

PEACEandLOVE

Ahoj... Moc díky, že držíš palce...

Nebojím se že samce nevytáhnu, nemají šanci, kontroliju to všechno, kytku po kytce každej den 2x...
A co se týče toho ofuku, tak postupne plánuju sundat všechny průhledný fólie a nechat jen střechu, to aby to ze stran dostatečně větralo, a aby na to nepršelo....
A taky doufám že to bude Džungle... Protože zima bude dlouhá... A letos chci přesvědčit všechny, že se daj ty kytky pěstovat nahusto, něco jako ScrOG u Indooru...
Pouze namísto sítě použijeme vázací drát, ale netřeba předbíhat... Vše přijde s časem...

Ještě jednou díky za reakci...

A pozdrav na Slovensko...

Manillapeace

Old Post 15-05-2009 v 19:13 PM
Melon
Stálý Člen

Karma uživatele Melon - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Zdravim. Na tvé záhadné fotce jsou obyčejní pavoučci co hubí parazity rostlinám jsou prospěšné.

Hul co ti plíce stačí!
Měj rád přírodu a ona bude mít ráda tebe.
Kytka je krásné stvoření a proto legalizuj!
Nečórujte kytky! Jaké by vám bylo kdyby si někdo odnesl vaše kytky?

Old Post 15-05-2009 v 23:58 PM
Melon je offline   Profil uživatele Melon   Find more posts by Melon   Foto galerie člena Melon   Click here to Send Melon a Private Message   Add Melon to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Melon! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 30

Tak Vás zase všecky zdravim...

Doufám že se všichni máte Good a že Vám to roste....

Já si sehnal od kamaráda mraky keramzitu... Má ho na zahradě hafo, takže mi dal zadara tolik, abych naplnil woba záhony...

Tahali jsme to v takovýhle tašce, a dali sme si s tím pěkně do těla...

Druhá fotka je ze dneška, krapet sem to polámal, vytahal jsem dalších několik samců a taky můžete vidět ako to vyzerá s tým keramzitom... Prostříhal jsem listy a zaštíp ještě každej vrcholek u každý rostliny, aby se nám to pěkně větvilo a keříčkovatělo...

No a na poslední třetí fotce jsou sazeničky, který půjdou do záhonu ven... A protože tam teď pro ně buduju pěknej záhonek, tak nemám příliš času sedět u PC...

Ještě maličkosti...

Zálivková voda - Studna pH - 6,0
Průměrná teplota přes den uvnitř - 38 stupňů
Aplikován tabákový výluh proti havěti...
Vysazeno cca 70ks dešťovek pro kypření půdy...

Ted musim zas jít, ale doufám že se pokocháte a že přibude K+

Jo a nehnojte prosimvás všichni tim kristalonem, pak to chutná strašně...

PEACE

Manillapeace

Old Post 20-05-2009 v 21:26 PM
schurulz
Stálý Člen

Karma uživatele schurulz - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Zdarec foliaček je pěknej a kytičkám se celkem daří ale podle mně je máš zbytečně blízko u sebe a na spoustu paliček se nedostane světlo

Old Post 21-05-2009 v 13:52 PM
schurulz je offline   Profil uživatele schurulz   Find more posts by schurulz   Foto galerie člena schurulz   Click here to Send schurulz a Private Message   Add schurulz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bulb
Stálý Člen

Karma uživatele Bulb - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Hoj, me pripadaji docela povadle, vetras dostatecne? Jinak s tim keramzitem si hlidej PH, hodne mi ho hazel dolu... peace

Old Post 21-05-2009 v 14:09 PM
Bulb je offline   Profil uživatele Bulb   Find more posts by Bulb   Foto galerie člena Bulb   Click here to Send Bulb a Private Message   Add Bulb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás