Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus, osobně sem zvědavej,kolik budeš mít semen protože bych řekl, že v tom SOGu,co tam budeš mít si vživotě nemužeš včas všimnout toho klučiny vzadu v rohu, co ti to všecko oprcne..hodně zdaru při vyhledávání, já bych řek,že tam toho máš stršně moc.. měj se
Hele ... dokola omílané téma na groweru a to více kytek v jednom květináči. Proč ?
Není snad problém koupit za 100,- další 4 květináčky a hlínu za 100,- a nebudeš mít problém. Očekávám-li něco od kytek, tak se jim snažíš poskytnout to nejlepší ...
Jako kytky vypadaj pěkně a zdravě ..ale prostě to nepochopím. A teď už je na přesazování pozdě. Vsadím levé varle že už mají dávno prorostlé kořeny.
malo svetla moc se tahnou do visky zlepsi to klidne nasad jeste varku ja teprve objednaval seminka davam je za tri dny klicit preju uspech a cti si faq jsou tam odpovedi na vse
Všecky zdravim, nějak jsem se sem pár dní nedostal, měl jsem hodně práce, ale jsem zas tady a se mnou i můj další příspěvek...
Jako první chci říct, že kamarád nakonec ty kytky odepsal, a po tom co mi slíbil že zasadí každou do jednoho květináče, jsem mu přenechal několik svých rostlinek...
Já jsem se pustil do stavby chodníku kolem fóliáku, ale zatím mám jen vykopáno, něco málo...
Taky jsem se rozhodl začít pěstovat Petůnie, jelikož jsem se někde dočetl, že to kouřili indiáni namísto tabáku a pokud si o tom něco vygůglíte, zjistíte že to obsahuje účinnou látku PETUN, která je prý halucinogenní...
Taky se bojím aby mi na zahrádku nezavítali , protože mi stále nad fóliákem létají vrtulníky...
ale co? na ně!!!
Vytrhal jsem už dobrých 5 samců (každej den to kontroluju 2x), a tak jen doufám že jsem to podchytil včas, snad nepřibydou další... Pár semínek by asi nevadilo, ale na co? Když příští rok už pojedu geny ze seedbanky...
Hnojím odskoušeným, léty prověřeným Wuxalem Super (jako bonus dostanou 14dní odstátou vodu s banánovýma šlupkama), na Květ plánuju OBM a možná nějaký ten suprfosfát, jinak na kořeny obyčejný Stimulax (při každé zálivce)...
Taky sem přemýšlel, že by nebyl špatnej CERERIT NPK 5-5-5 (kapalné) a tak tam možná taky kápnu...
Asi to bude chtít taky Hořkou sůl, na doplnění hořčíku...
Už se těším, až si dám v zimě fouka...
Jinak ještě k tomu sázení nahusto:
Když si na první straně všimnete fotek z roku 2007, tak ty jsem sázel taky nahusto, a byly to pecky... Nebojim se toho že kytky budou mít někde horší paličky, protože nakonec je provážu drátem tak, aby na všechny šlo sluníčko v optimální míře...
PEACE FOR EVERYONE
Manillapeace
Naposledy upravil Manillapeace 15-05-2009 v 17:34 PM
Ahoj
Neviem čo sú to za pavúčikov ale v tom foliáku to máš šialene nahusto...o tom že sú ešte zastrihnuté FIM ani nehovorím...neskôr keď sa to vytiahne nebudeš môcť ani vytrhať samcov (ak je to zo semien) bez poškodenia samičiek a popravde pochybujem že v októbri vôbec vojdeš dnu...stačilo ti tam pichnuť 4 rezy, strihať, ohýbať a mal by si bylinky ako z katalógu...no a tie vetracie diery sú celkom pekné ale myslíš že ti to bude v jeseni dosť vetrať v tej (potencionálnej) džungli?...ja si myslím že to by neutiahlo ani UFO
Inač ale rastlinky pekné...budem držať palce nech to neako ustrážiš
Původní příspěvek od kaktusx Ahoj
Neviem čo sú to za pavúčikov ale v tom foliáku to máš šialene nahusto...o tom že sú ešte zastrihnuté FIM ani nehovorím...neskôr keď sa to vytiahne nebudeš môcť ani vytrhať samcov (ak je to zo semien) bez poškodenia samičiek a popravde pochybujem že v októbri vôbec vojdeš dnu...stačilo ti tam pichnuť 4 rezy, strihať, ohýbať a mal by si bylinky ako z katalógu...no a tie vetracie diery sú celkom pekné ale myslíš že ti to bude v jeseni dosť vetrať v tej (potencionálnej) džungli?...ja si myslím že to by neutiahlo ani UFO
Inač ale rastlinky pekné...budem držať palce nech to neako ustrážiš
PEACEandLOVE
Ahoj... Moc díky, že držíš palce...
Nebojím se že samce nevytáhnu, nemají šanci, kontroliju to všechno, kytku po kytce každej den 2x...
A co se týče toho ofuku, tak postupne plánuju sundat všechny průhledný fólie a nechat jen střechu, to aby to ze stran dostatečně větralo, a aby na to nepršelo....
A taky doufám že to bude Džungle... Protože zima bude dlouhá... A letos chci přesvědčit všechny, že se daj ty kytky pěstovat nahusto, něco jako ScrOG u Indooru...
Pouze namísto sítě použijeme vázací drát, ale netřeba předbíhat... Vše přijde s časem...
Zdravim. Na tvé záhadné fotce jsou obyčejní pavoučci co hubí parazity rostlinám jsou prospěšné.
Hul co ti plíce stačí!
Měj rád přírodu a ona bude mít ráda tebe.
Kytka je krásné stvoření a proto legalizuj!
Nečórujte kytky! Jaké by vám bylo kdyby si někdo odnesl vaše kytky?
Doufám že se všichni máte Good a že Vám to roste....
Já si sehnal od kamaráda mraky keramzitu... Má ho na zahradě hafo, takže mi dal zadara tolik, abych naplnil woba záhony...
Tahali jsme to v takovýhle tašce, a dali sme si s tím pěkně do těla...
Druhá fotka je ze dneška, krapet sem to polámal, vytahal jsem dalších několik samců a taky můžete vidět ako to vyzerá s tým keramzitom... Prostříhal jsem listy a zaštíp ještě každej vrcholek u každý rostliny, aby se nám to pěkně větvilo a keříčkovatělo...
No a na poslední třetí fotce jsou sazeničky, který půjdou do záhonu ven... A protože tam teď pro ně buduju pěknej záhonek, tak nemám příliš času sedět u PC...
Ještě maličkosti...
Zálivková voda - Studna pH - 6,0
Průměrná teplota přes den uvnitř - 38 stupňů
Aplikován tabákový výluh proti havěti...
Vysazeno cca 70ks dešťovek pro kypření půdy...
Ted musim zas jít, ale doufám že se pokocháte a že přibude K+
Jo a nehnojte prosimvás všichni tim kristalonem, pak to chutná strašně...