Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Akvárka, terárka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8
Autor
Téma 
Najskaa
Stálý Člen

Karma uživatele Najskaa - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

Tak tu su moje 2 kusy v hornom toje osadene Zebričkami a v dolnom Cichlidami ale neviem peresny druh asi Araka. ´´ Ospravdlnujem sa za kvalitu´´

Old Post 26-09-2008 v 10:54 AM
Najskaa je offline   Profil uživatele Najskaa   Find more posts by Najskaa   Foto galerie člena Najskaa   Click here to Send Najskaa a Private Message   Add Najskaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheHempCultivator
Stálý Člen

Karma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

No tak tohle je moje akvárium.. rybiček je tam celkej dost - nějaký živorodky, sumců pár, a pak takový ryby z pruhem co maj vousky dania, a pár kolonií různejch šneků.. od těch velkjech žlutejch, po různě psychedelicky vzorovaný (z nějakejch asijskejch mělkejch vod) s takovejma malejma parohama na ulitě.. nebo takový co vypadaj jak nějaký otáčivý pestrobarevný sloupy z pouti s nekonečnou spirálou akorát že v přírodějšim provedení ..ale vidět je všechny je dost těžký, na fotce spíš nezachytitelný...ještě vyhrabu fotky.. tohle je jen taková náhodná fotka jako pohled do mojí podvodní džungle.. po letech jsem dosáhnul takový rovnováhy, že jen občas vyměnim trochu vody a protrhám rostlinky.. chtěl bych si z jedný strany pokoje udělat paludárium.. ale to už je snadnější prostě jít žít někam kde to tak normálně vypadá a mít to všude kolem sebe, bejt toho součástí.. o čem že to píšu ? jo o akvárku ! ty-jo ta zeleno-čokoládová roládička se mnou docela cloumá..

jo mám docela dobrý video jednoho šneka tady z tý džungle co jí a vysouvá na to nějaký inštrumenty jestli si to teda jako dobře pamatuju, ale nevim jestli to sem jde nějak umístit..

Jinak v tomhle tématu jsou fakt hustý brouci ! respekt ! zcela náhodně jsem se na nějaký takovýhle naprosto uchváceně před pár dněma koukal na netu.. jen jsem se tak chtěl zeptat jestli je třeba jako volně pouštíte po bytě.. ? tak zdárek

Balkón 05‘ Balkón 06‘ Outdoor 06‘
Kreslíte si ? Fotky
Johnny's portfolio

Naposledy upravil TheHempCultivator 31-10-2008 v 21:30 PM

Old Post 31-10-2008 v 14:26 PM
TheHempCultivator je offline   Profil uživatele TheHempCultivator   Find more posts by TheHempCultivator   Foto galerie člena TheHempCultivator   Click here to Send TheHempCultivator a Private Message   Add TheHempCultivator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheHempCultivator
Stálý Člen

Karma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Tady je podzimní pohled do pokoje s částí sklizně.. vzadu je docela vidět akvárko..

Kreslíte si ? Fotky
Johnny's portfolio

Old Post 02-11-2008 v 21:16 PM
TheHempCultivator je offline   Profil uživatele TheHempCultivator   Find more posts by TheHempCultivator   Foto galerie člena TheHempCultivator   Click here to Send TheHempCultivator a Private Message   Add TheHempCultivator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheHempCultivator
Stálý Člen

další fotky Příspěvek č. 100

Pár dalších fotek, i když světla je pořád málo...

Kreslíte si ? Fotky
Johnny's portfolio

Old Post 10-12-2008 v 11:47 AM
GLORS
Stálý Člen

Karma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% Pěstitelská

Hroznýš královský (Boa constrictor) Příspěvek č. 101

dnes jsem si domu přinesl nového mazlíka
rozepíšu to později
teď řešim rozmístění v pokoji protože k tomu mám hyperaktivní stafordku

Naposledy upravil GLORS 01-02-2009 v 21:59 PM

Old Post 01-02-2009 v 21:32 PM
GLORS je offline   Profil uživatele GLORS   Find more posts by GLORS   Foto galerie člena GLORS   Click here to Send GLORS a Private Message   Add GLORS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GLORS
Stálý Člen

Karma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

zathim nevim jestli je to ona nebo on.pro mě je to zathim ona.
koupil jsem ji od jedný ženy co už pár hadů měla ale nechápu jak ji mohli vydržet,tahle byla v půl metrovim akvárku a nedostatek prostoru byl jasný na první pohled.měla tam jen výhřevný kámen ale občas ho vypínala což taky nechápu.když jsem ji vzal do ruky byla studená,chudinka moje.
chtěl jsem malinkýho hada aby si zvykl už od malička ale nakonec jsem se rozhodl pro tuto krasavici,bylo mi jí líto.
hned jsme s přítulkyní šly koupit terárko 100x45x50(š.v.h.) koupily jsme taky kokosový vlákna,úsporku 13W repti glo 2.0 compact a keramickou misku.větev tam měla ale tu taky nahradím větším.(vše od EXO TERRA).
stáří je asi 3 nebo 4 roky,nechápu jak to nemůže vědět.je čerstvě svlečená a krásně září barvama(nafotím časem).
nevyndavali ji z terárka jen občas když ji to čistili.já si udržuji trochu odstup protože není zvyklá ale vypadá to good,přítulkyně už hady měla atak se s ní bez problémů po něaký chvíli mazlila,já zathim moc ne.ale to se změní..

Naposledy upravil GLORS 01-02-2009 v 23:57 PM

Old Post 01-02-2009 v 23:43 PM
GLORS je offline   Profil uživatele GLORS   Find more posts by GLORS   Foto galerie člena GLORS   Click here to Send GLORS a Private Message   Add GLORS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
das si a nevis
Stálý Člen

Karma uživatele das si a nevis - 86% PěstitelskáKarma uživatele das si a nevis - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

zdravim....me ted mrzi ze mi umrel muj leguan mel sem ho dlouho....Fotky bohuzel nemam na digitalu mam fotky jen z filmu ale co nejdriv bych sem moch hodit fotky chamika a agami..... pro vsechny at je to nepotka stejna vec a krasnej chov...

Proč pít a řídit ......Když můžem hulit a lítat....
---Rachy-HroTTeK--->
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=41712&perpage=16&pagenumber=1

Old Post 02-02-2009 v 21:03 PM
das si a nevis je offline   Profil uživatele das si a nevis   Find more posts by das si a nevis   Foto galerie člena das si a nevis   Click here to Send das si a nevis a Private Message   Add das si a nevis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 104

Rybičky Akvárium 500 L Skvělej vodní svět ..

Old Post 20-03-2009 v 11:55 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bonobos
Nový Člen

Karma uživatele bonobos - 0% PěstitelskáKarma uživatele bonobos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

Tak tady jsou moji gekončíci.

bonobos

Old Post 18-04-2009 v 17:43 PM
bonobos je offline   Profil uživatele bonobos   Find more posts by bonobos   Foto galerie člena bonobos   Click here to Send bonobos a Private Message   Add bonobos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bonobos
Nový Člen

Karma uživatele bonobos - 0% PěstitelskáKarma uživatele bonobos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

A pavouci.

bonobos

Old Post 18-04-2009 v 17:49 PM
bonobos je offline   Profil uživatele bonobos   Find more posts by bonobos   Foto galerie člena bonobos   Click here to Send bonobos a Private Message   Add bonobos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bonobos
Nový Člen

Příspěvek č. 107

A pavoučci.

bonobos

Old Post 18-04-2009 v 17:53 PM
bonobos
Nový Člen

Příspěvek č. 108

A Klapapavka s Jelcem

bonobos

Old Post 18-04-2009 v 18:01 PM
GLORS
Stálý Člen

Příspěvek č. 109

Sofii se daří myslím že optimálně a dokonce se mi nedávno začala slíkat před očima a mám z toho dobrý videjko.
změřil jsem ji na 14Ocm.
dostala velký květináč k světlu a větší klacek,musim do přírody něco ji vybrat a vytvořit trochu jungle.přemístil jsem ji k oknu.
už měla i potkana ale něak si s nim neuměla poradit,samozřejmě že ho zkousla ale trvalo jí to.budu ji asi dávat raději myši jako naposled dostala 2 a další čtyři si vykrmuji.tejden po nich spala a ted zase leze a slídí...

Old Post 07-05-2009 v 22:57 PM
GLORS
Stálý Člen

Příspěvek č. 110

můj druhej mazel je kocour Perské činčili

je mu nevim rok určitě ne asi 7-8 měsíců +/ -

Old Post 07-05-2009 v 23:01 PM
Jarasta
Stálý Člen

Karma uživatele Jarasta - 27% PěstitelskáKarma uživatele Jarasta - 27% PěstitelskáKarma uživatele Jarasta - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Tady pár hajzlíků co sem choval/chovám... ta housenka, ty dva pařící se motýli, kokon na ruce a kukla jsou Attacus atlas největší samička měla 25 cm ten malej motýlek je kriticky ohroženej Zerynthia polyxena dalších pár fotekk přidám pozdějš...

HEALING OF THE NATIONAL

Naposledy upravil Jarasta 15-05-2009 v 11:43 AM

Old Post 15-05-2009 v 11:32 AM
Jarasta je offline   Profil uživatele Jarasta   Find more posts by Jarasta   Foto galerie člena Jarasta   Click here to Send Jarasta a Private Message   Add Jarasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jarasta
Stálý Člen

Karma uživatele Jarasta - 27% PěstitelskáKarma uživatele Jarasta - 27% PěstitelskáKarma uživatele Jarasta - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

B-) Štír- Heterometrus longimanus, Brouk- Xylotrupes gideon sumatrensis, Šváb- Blaberus giganteus, ten oranžovej sklípkan- Pterinochilus murinus ssp. ugandensis a ten hnědej je Brachypelma albopilosum...

HEALING OF THE NATIONAL

Naposledy upravil Jarasta 15-05-2009 v 11:58 AM

Old Post 15-05-2009 v 11:52 AM
Jarasta je offline   Profil uživatele Jarasta   Find more posts by Jarasta   Foto galerie člena Jarasta   Click here to Send Jarasta a Private Message   Add Jarasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás