Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak tohle je moje akvárium.. rybiček je tam celkej dost - nějaký živorodky, sumců pár, a pak takový ryby z pruhem co maj vousky dania, a pár kolonií různejch šneků.. od těch velkjech žlutejch, po různě psychedelicky vzorovaný (z nějakejch asijskejch mělkejch vod) s takovejma malejma parohama na ulitě.. nebo takový co vypadaj jak nějaký otáčivý pestrobarevný sloupy z pouti s nekonečnou spirálou akorát že v přírodějšim provedení ..ale vidět je všechny je dost těžký, na fotce spíš nezachytitelný...ještě vyhrabu fotky.. tohle je jen taková náhodná fotka jako pohled do mojí podvodní džungle.. po letech jsem dosáhnul takový rovnováhy, že jen občas vyměnim trochu vody a protrhám rostlinky.. chtěl bych si z jedný strany pokoje udělat paludárium.. ale to už je snadnější prostě jít žít někam kde to tak normálně vypadá a mít to všude kolem sebe, bejt toho součástí.. o čem že to píšu ? jo o akvárku ! ty-jo ta zeleno-čokoládová roládička se mnou docela cloumá..
jo mám docela dobrý video jednoho šneka tady z tý džungle co jí a vysouvá na to nějaký inštrumenty jestli si to teda jako dobře pamatuju, ale nevim jestli to sem jde nějak umístit..
Jinak v tomhle tématu jsou fakt hustý brouci ! respekt ! zcela náhodně jsem se na nějaký takovýhle naprosto uchváceně před pár dněma koukal na netu.. jen jsem se tak chtěl zeptat jestli je třeba jako volně pouštíte po bytě.. ? tak zdárek
zathim nevim jestli je to ona nebo on.pro mě je to zathim ona.
koupil jsem ji od jedný ženy co už pár hadů měla ale nechápu jak ji mohli vydržet,tahle byla v půl metrovim akvárku a nedostatek prostoru byl jasný na první pohled.měla tam jen výhřevný kámen ale občas ho vypínala což taky nechápu.když jsem ji vzal do ruky byla studená,chudinka moje.
chtěl jsem malinkýho hada aby si zvykl už od malička ale nakonec jsem se rozhodl pro tuto krasavici,bylo mi jí líto.
hned jsme s přítulkyní šly koupit terárko 100x45x50(š.v.h.) koupily jsme taky kokosový vlákna,úsporku 13W repti glo 2.0 compact a keramickou misku.větev tam měla ale tu taky nahradím větším.(vše od EXO TERRA).
stáří je asi 3 nebo 4 roky,nechápu jak to nemůže vědět.je čerstvě svlečená a krásně září barvama(nafotím časem).
nevyndavali ji z terárka jen občas když ji to čistili.já si udržuji trochu odstup protože není zvyklá ale vypadá to good,přítulkyně už hady měla atak se s ní bez problémů po něaký chvíli mazlila,já zathim moc ne.ale to se změní..
zdravim....me ted mrzi ze mi umrel muj leguan mel sem ho dlouho....Fotky bohuzel nemam na digitalu mam fotky jen z filmu ale co nejdriv bych sem moch hodit fotky chamika a agami..... pro vsechny at je to nepotka stejna vec a krasnej chov...
Proč pít a řídit ......Když můžem hulit a lítat....
---Rachy-HroTTeK--->
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=41712&perpage=16&pagenumber=1
Sofii se daří myslím že optimálně a dokonce se mi nedávno začala slíkat před očima a mám z toho dobrý videjko.
změřil jsem ji na 14Ocm.
dostala velký květináč k světlu a větší klacek,musim do přírody něco ji vybrat a vytvořit trochu jungle.přemístil jsem ji k oknu.
už měla i potkana ale něak si s nim neuměla poradit,samozřejmě že ho zkousla ale trvalo jí to.budu ji asi dávat raději myši jako naposled dostala 2 a další čtyři si vykrmuji.tejden po nich spala a ted zase leze a slídí...
Tady pár hajzlíků co sem choval/chovám... ta housenka, ty dva pařící se motýli, kokon na ruce a kukla jsou Attacus atlas největší samička měla 25 cm ten malej motýlek je kriticky ohroženej Zerynthia polyxena dalších pár fotekk přidám pozdějš...