Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » FOILHOUSE 2009 - Oh mighty kali...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Manillapeace
Stálý Člen

Karma uživatele Manillapeace - 89% PěstitelskáKarma uživatele Manillapeace - 89% Pěstitelská

Hlína FOILHOUSE 2009 - Oh mighty kali... Příspěvek č. 1

Rest & Peace všem kdo se sem právě dívají...

Pěstuju už sedmým rokem, ale vždycky to nebylo nic moc...
Nejspíš proto, že to nemělo moc prostoru, a že těch květinek byl omezený počet...
Letos jsem chctěl objednat semínka, ale nějak z toho sešlo, kvůli nedostatku financí... Slibuju že příští rok už to napravím :-)
Nicméně začátkem dubna jsem se pustil do stavby fóliáku a za necelý týden jsem již sázel...
Třeba že No-Name, ale je to léty prověřený outdoor od bezva kámoše... Takže věřím že to bude mít úspěch, a že výsledný produkt bude "dávat"...

Pojďme se tedy podívat jak to na mé zahrádce vypadá, budu se snažit dát sem nějaké fotky a připsat pár poznatků...

Takhle vypadali semínka která jsem dal do vhkého toaletního papíru a zabalil do igelitky, umístil jsem to celé na teplé místo a po 2 dnech 90 procent naklíčilo...

Manillapeace

Old Post 11-05-2009 v 13:20 PM
Manillapeace je offline   Profil uživatele Manillapeace   Find more posts by Manillapeace   Foto galerie člena Manillapeace   Click here to Send Manillapeace a Private Message   Add Manillapeace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Manillapeace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Karma uživatele Manillapeace - 89% PěstitelskáKarma uživatele Manillapeace - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Na první fotografii můžete vidět místo, kde nyní fóliák stojí a na druhé fotce je už hotová hrubá stavba...

Použil jsem starší dřevěné trámy a latě...

Na třetím obrázku už to je potaženo i folií...

Střecha, východní a jižní strana je potažena průhlednou fólií, a západní a severní strana zelenou neprůhlednou folií...

Na čtvrtém obrázku vidíte vnitřní tkanou bílou fólii, která je tam z důvodu toho, že ta zelená neodráží příliš světla dovnitř...

Manillapeace

Naposledy upravil Manillapeace 11-05-2009 v 15:21 PM

Old Post 11-05-2009 v 15:10 PM
Manillapeace je offline   Profil uživatele Manillapeace   Find more posts by Manillapeace   Foto galerie člena Manillapeace   Click here to Send Manillapeace a Private Message   Add Manillapeace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Manillapeace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

A přišla řada na přípravu půdy...

Vzhledem k tomu, že jsem na podzim nepočítal s tím že letos budu znovu pěstovat, tak jsem půdu připravil až na poslední chvíli...
A to tak, že jsem původní (skoro černozem) rozkopal do hloubky cca 30cm, poté bylo do každého záhonu přidáno asi 40L písku, 25L substrátu pro balkonové květiny (s obsahem Guana) a také 1L dolomitického vápence...

Jak to vypadalo predtím, než jsem to vše promíchal a hráběma srovnal do roviny, je vidět na tomto obrázku...

Manillapeace

Old Post 11-05-2009 v 15:36 PM
Mara
Nový Člen

Karma uživatele Mara - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

máš to pěkný K+ ale nepochopil jsem proč tam máš tu zelenou folii?jestli ti došla ta průhledná nebo máš příliž aktivní sousedy, kteří věčně volají poldy(můj případ)...

Old Post 11-05-2009 v 16:22 PM
Mara je offline   Profil uživatele Mara   Find more posts by Mara   Foto galerie člena Mara   Click here to Send Mara a Private Message   Add Mara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

V tomhle příspěvku jsou zveřejněny 2 fotografie...

To první je pohled na celý fóliák z Jihu a na druhém obrázku vidíte střechu propltetenou drátem...

S pozinkovaným drátem mám v tomhle případě velmi dobré zkušenosti... Ve folii uděláme dírky a jimi drát protáhneme... Následně přitlučeme hřebík na každé straně, a na hřebíky drát dobře napneme...

Výsledek:
- na stranách to napomůže pevnosti, a to nejen kvůli větru ale i kvůli případnému opření opilých kamarádů...

- na střeše to zabrání tvoření tzv. "kapes" dešťové vody, to když se folie vlivem tepla roztáhne a ztratí své původní napnutí...

Manillapeace

Old Post 11-05-2009 v 16:26 PM
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

FOTOGRAFIE Z ROKU 2007

JEN ŠKODA ŽE JICH NENÍ VÍCE...

Manillapeace

Old Post 11-05-2009 v 16:38 PM
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Toto je foto z 12.4.2009... Vidíme že je zasazeno pouze v levém záhoně, jelikož do pravého záhonu zasadím ještě nějaký No-Name Skunk, který mě kamarád dal ochutnat, a je to dobrůtka... Je to to v těch černých květináčcích...

Manillapeace

Naposledy upravil Manillapeace 11-05-2009 v 16:58 PM

Old Post 11-05-2009 v 16:52 PM
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

16.4.2009 - Kytičky malinko povyrostli dokonce i v pravém záhoně je již zasazeno... Nic se nezměnilo... Bylo hezky, a doufám že bude...

Manillapeace

Old Post 11-05-2009 v 17:06 PM
suri
Stálý Člen

Karma uživatele suri - 88% PěstitelskáKarma uživatele suri - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Pekna praca ale takto nahusto v skleniku je to cista samovrazda to je proste moc.D

Old Post 11-05-2009 v 17:17 PM
suri je offline   Profil uživatele suri   Find more posts by suri   Foto galerie člena suri   Click here to Send suri a Private Message   Add suri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nyc Diesel
Stálý Člen

Karma uživatele Nyc Diesel - 100% PěstitelskáKarma uživatele Nyc Diesel - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

jo suri má pravdu tohle je docela hardcore tam máš snad 20 kytek na metr čtvereční, asi chceš mít pěknou jungly co

Pěstovat outdoor...it´s good idea!
Risk je zisk

Old Post 11-05-2009 v 19:04 PM
Nyc Diesel je offline   Profil uživatele Nyc Diesel   Find more posts by Nyc Diesel   Foto galerie člena Nyc Diesel   Click here to Send Nyc Diesel a Private Message   Add Nyc Diesel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašulda
Stálý Člen

Karma uživatele Hašulda - 89% PěstitelskáKarma uživatele Hašulda - 89% PěstitelskáKarma uživatele Hašulda - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Přeháňka..... foliak maximalne na tech 8 kytek a to fakt max. z kyti tak na husto vyrostou jen plevy, ale jinak luxusni foliak na dobre kere

Old Post 11-05-2009 v 20:00 PM
Hašulda je offline   Profil uživatele Hašulda   Find more posts by Hašulda   Foto galerie člena Hašulda   Click here to Send Hašulda a Private Message   Add Hašulda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Omlouvam se ale mam se sazenim nahusto taktez dobrou zkusenost, pokud totiz seminka nejsou feminizovana, hodne toho vytrhas, a zbyde ti tam par kytek... Takze radsi zezacatku nahusto a prothavat, prothavat, protrhavat, nez zasadit 8 kytek pak 4 vytrhnout a mit nevyuzitej prostor, ale mate pravdu, kdybych mel ty feminizovany seminka, nebo rizky zarucenejch modelu, urcite bych tak nahusto nesazel... :-) Nicmene diky za prispevky...

Manillapeace

Old Post 11-05-2009 v 20:20 PM
Bulb
Stálý Člen

Karma uživatele Bulb - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

cus, foliak paradni, do finale to ale doporucuji protrhat a nechat minimalni pocet kytek, jinak budes mit palice, ktere budou stat za to, jen tam kam prosviti slunce... peace

Old Post 11-05-2009 v 20:28 PM
Bulb je offline   Profil uživatele Bulb   Find more posts by Bulb   Foto galerie člena Bulb   Click here to Send Bulb a Private Message   Add Bulb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

Máme tady 24.4.2009...

Kytičky krásne rostou, počasí máme nádherné, a tak tu je další ukázka

Rád bych tu ještě řekl pár drobností:

Rozměry fóliáku: 3m šířka, 4m délka, 3m výška (v nejvyšším bodě)

Fólii jsem upevnil pomocí lepenkových hřebíkú (široká hlavička)
a následně pomocí latěk, jak je možné vidět na obrázcích výše...

Manillapeace

Old Post 11-05-2009 v 20:55 PM
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

A mrkejte na todle...

říkáme mu Třílístek...

Jen doufám že to nebude Hermo...

Manillapeace

Old Post 11-05-2009 v 21:04 PM
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

Další ukázka z 28.4.2009

Dělal jsem tam dlažbu a vyplel jsem vše ostatní co tam rostlo...

Nakonec jsem vše zasypal pískem a ted si říkám jakej jsem kojot, když jsem tam před sadbou nepoložil černou netkanou textili, abych zabránil růstu plew....

Ušetří to takovej kopec práce....

Manillapeace

Naposledy upravil Manillapeace 11-05-2009 v 21:21 PM

Old Post 11-05-2009 v 21:13 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás