Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstuju už sedmým rokem, ale vždycky to nebylo nic moc...
Nejspíš proto, že to nemělo moc prostoru, a že těch květinek byl omezený počet...
Letos jsem chctěl objednat semínka, ale nějak z toho sešlo, kvůli nedostatku financí... Slibuju že příští rok už to napravím :-)
Nicméně začátkem dubna jsem se pustil do stavby fóliáku a za necelý týden jsem již sázel...
Třeba že No-Name, ale je to léty prověřený outdoor od bezva kámoše... Takže věřím že to bude mít úspěch, a že výsledný produkt bude "dávat"...
Pojďme se tedy podívat jak to na mé zahrádce vypadá, budu se snažit dát sem nějaké fotky a připsat pár poznatků...
Takhle vypadali semínka která jsem dal do vhkého toaletního papíru a zabalil do igelitky, umístil jsem to celé na teplé místo a po 2 dnech 90 procent naklíčilo...
Vzhledem k tomu, že jsem na podzim nepočítal s tím že letos budu znovu pěstovat, tak jsem půdu připravil až na poslední chvíli...
A to tak, že jsem původní (skoro černozem) rozkopal do hloubky cca 30cm, poté bylo do každého záhonu přidáno asi 40L písku, 25L substrátu pro balkonové květiny (s obsahem Guana) a také 1L dolomitického vápence...
Jak to vypadalo predtím, než jsem to vše promíchal a hráběma srovnal do roviny, je vidět na tomto obrázku...
máš to pěkný K+ ale nepochopil jsem proč tam máš tu zelenou folii?jestli ti došla ta průhledná nebo máš příliž aktivní sousedy, kteří věčně volají poldy(můj případ)...
V tomhle příspěvku jsou zveřejněny 2 fotografie...
To první je pohled na celý fóliák z Jihu a na druhém obrázku vidíte střechu propltetenou drátem...
S pozinkovaným drátem mám v tomhle případě velmi dobré zkušenosti... Ve folii uděláme dírky a jimi drát protáhneme... Následně přitlučeme hřebík na každé straně, a na hřebíky drát dobře napneme...
Výsledek:
- na stranách to napomůže pevnosti, a to nejen kvůli větru ale i kvůli případnému opření opilých kamarádů...
- na střeše to zabrání tvoření tzv. "kapes" dešťové vody, to když se folie vlivem tepla roztáhne a ztratí své původní napnutí...
Toto je foto z 12.4.2009... Vidíme že je zasazeno pouze v levém záhoně, jelikož do pravého záhonu zasadím ještě nějaký No-Name Skunk, který mě kamarád dal ochutnat, a je to dobrůtka... Je to to v těch černých květináčcích...
Manillapeace
Naposledy upravil Manillapeace 11-05-2009 v 16:58 PM
Omlouvam se ale mam se sazenim nahusto taktez dobrou zkusenost, pokud totiz seminka nejsou feminizovana, hodne toho vytrhas, a zbyde ti tam par kytek... Takze radsi zezacatku nahusto a prothavat, prothavat, protrhavat, nez zasadit 8 kytek pak 4 vytrhnout a mit nevyuzitej prostor, ale mate pravdu, kdybych mel ty feminizovany seminka, nebo rizky zarucenejch modelu, urcite bych tak nahusto nesazel... :-) Nicmene diky za prispevky...
cus, foliak paradni, do finale to ale doporucuji protrhat a nechat minimalni pocet kytek, jinak budes mit palice, ktere budou stat za to, jen tam kam prosviti slunce... peace
Dělal jsem tam dlažbu a vyplel jsem vše ostatní co tam rostlo...
Nakonec jsem vše zasypal pískem a ted si říkám jakej jsem kojot, když jsem tam před sadbou nepoložil černou netkanou textili, abych zabránil růstu plew....
Ušetří to takovej kopec práce....
Manillapeace
Naposledy upravil Manillapeace 11-05-2009 v 21:21 PM