Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po delší době jsem opět tady a budu (alespoň doufám) sem pravidelně dávat fotky z mého pěstování. Předem Vás chci požádat o zbytečné komentáře jako "dal bych tam jinej odtah, lampu atd..." vím že to není dokonalý ale to asi nikdy nebude jinak určitě pište...
Světlo:
- 600W sunmaster na růst
- 600W nlite na květ
stínidlo A-wing
Ventilace:
Ufo 400m3/h s pacháčem
3x větrák
Systém a kytky:
7x libra truhlík s RW rohožemi s velkou kostkou
v každém truhlíku 4 kytky EUFORIE
Hnojiva:
AH - 123 s doplňky
pak další přídavky jako PK na květ, Bloombastic, Booster na růst, pak další vitamíny na postřik atd...
na měření ph a ec používám esential metr a na udržení optimálního klimatu zewling
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Kytky jsem si přivezl v neděli a od pondělí jsou v boxu. Po delší cestě byly krapet unavený, ale vše rychle dohánějí celkem 4 den a téměř všechny kostky jsou pěkně prorostlé kořeny. Zítra je budu dávat na rohože a plánuju je nechat max 10 dní na růstu po položení na rohože.
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Dneska jsem moje kytky zasadil na rohože. Dostali novou zálivku s hydro boostrem od b cuzzu a enzymy. Ec držím kolem 1,2 a ph kolem 5,4. Jinak vlhkost tam byla asi po hodině 8O% a teplota 25C zatím vypadají zdravě, takže přepínání na květ plánuji na 10. den.
Naposledy upravil pestouniii 02-05-2009 v 16:36 PM
Nejspíš to bude vlhkostí páč mám v roomu jen jeden zvlhčovač, který to přestává zvládat. Ve čtvrtek nejpozději budu mít konečně plovák na 3. membránovýho neblera takže bude po starostech
Naposledy upravil pestouniii 05-05-2009 v 14:38 PM
ahoj pestouniii,máš to pěkně provedené i když tam máš na mě moc kytiček :-)....jinak jsem se chtěl zeptat,proč tam máš už ted pachovej filtr???...je to zbytečně moc brzy a také ti brzy odejde....
Joo to máš asi pravdu, že je zbytečný, aby tam byl pacháč. Jenže se mi pak tam nechce dávat kvůli kytkám. Když jsou malý, mám odtah zaplej max na 30 procent, tak snad se životnost o tolik nezmenší
Nevím jestli je jich tam moc. Mě se to takhle líbí a vždy to bylo ok. Příště až pojedu další grow zkusím to mít stejný jako ty 9 kytek ve 3 librách, ať vím jaký je to mít menší počet. Jsem na to docela zvědavej..
Večer sem hodím další foto, zatím
Čus, sorry za horší kvalitu fotek, ale lepší foťák zatím nemám jinak jede vše ok a na 10. den růstu se plánuje přepnutí na květ. Na začátek jsem chtěl nechat MH, ale nakonec tam rovnou hodím sodík, aby se se více vytáhly...
Poslední foto je řez Euforie, den po přesazení do hlíny docela fešák
Naposledy upravil pestouniii 07-05-2009 v 23:51 PM
stále vše jde podle plánu a v pondělí se chystám přepínat na 12/12
Ec držím kolem 1.3 a Ph okolo 5.4. První týden budu nakonec nechávat stejný roztok jako mají teď a výbojku MH taky.. Už není potřeba aby se tolik vytahovali páč rostou krásně..
Naposledy upravil pestouniii 12-05-2009 v 09:02 AM
Holky jedou suprově až na jeden problém objevili se mi tam nějaký sračky a vůbec si nejsem jistej jestli je to plíseň nebo něco jinýho jako Ph.. Prosím poraďte co by to mohlo být..
Preventivně jsem je postříkal kuprikolem 10g na jeden litr vody.
Původní příspěvek od pestouniii Nějakej chytrej nemyslíš??
Chceš mě říct, že ovlivní růst Ph 5.4? Jediný co jsem udělal špatně bylo, že mi šlo ph pod 5 a to mě ještě ujelo při nastavování roztoku!!! Jinak se pohybuje mezi 5.4 - 5.8. Co se mi dostane nahoru zase ho srážím dolů!
Jak víš, jestli zmatečně hnojím?? Dáváš tam snad hnojiva ty??
Jak víš, že mi stačí jedna zvlhčovačka?? Když jsem ještě napsal, že mi přestává stíhat!!
Proč by měl být preventivní postřik na škodu??
A co tady meleš o lenosti? Nedávám rohože na 24 hodin páč je to podle mě zbytečný a nikdy jsem s tím problémy neměl!! Teď co se mi stalo s pháčkem bylo úplně něco jiného.
Je mě jedno co na to kdo řekne a jak jsi to myslel. Podle toho co píšeš je to evidentní! Víš připadáš mi jako buzerant - co tady balí další growery na sví úžasný vědomosti!!!(který ani nemáš) Plus ta tvoje fotka - to je Vojta Kotek? Jen jsi mě tohle téma zasral.
Nic nemůžeš vědět ohledně místnosti v který pěstuji a přesto radíš kolik zvlhčovaček dát
Příště až budeš mít zase nějakej úchvatnej nápad, založ si téma a tam to vyser, ale mě sem nepiš jinak to radši tady balím!!
A ty seš myslím pekne namyšlenej kokot!!!
Se ti snaží poradit a dočka se takové odpovedi,panebože kde to žijem
Proč sem doprdele ten thread teda vůbec dáváš?!
Tohle mazat nebudu,popros nejakyho Moda (doufám že se na tebe vysere!)