Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » indoor venku, zkušenosti?? postřehy??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 27 28 29 30 31 »
Autor
Téma 
vinczenzo
Stálý Člen

Karma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 449

chtěl byc hse tady jenom zeptat jestli máte někdo zkušenost s Double gum venku.. díky

Old Post 15-10-2008 v 18:57 PM
vinczenzo je offline   Profil uživatele vinczenzo   Find more posts by vinczenzo   Foto galerie člena vinczenzo   Click here to Send vinczenzo a Private Message   Add vinczenzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RomAaL
Stálý Člen

Karma uživatele RomAaL - 95% PěstitelskáKarma uživatele RomAaL - 95% PěstitelskáKarma uživatele RomAaL - 95% PěstitelskáKarma uživatele RomAaL - 95% PěstitelskáKarma uživatele RomAaL - 95% PěstitelskáKarma uživatele RomAaL - 95% PěstitelskáKarma uživatele RomAaL - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 450

zdravím,
takhle dopadly moje dva indoor modely venku
první - ta tmavá - kytka je great white shark X white rhino (vlastní seeds co sem si tak hrál se štětečkem v minulých letech)
ta druhá - světle zelená - je el niňo (green house seeds fem.)
ta třetí - malá - taky gwsXwr ale jiný pheneo...ta byla později vyseta a trochu trápena - byla v podezření na samce a pak trošku opomíjena

všechny tři dostávaly na růst plagron terra grow, phytamin a ah excellerator, na květ plagron alga grow, ah excell. a nakonec ah final solution

včera sem je ve stavu jakým jsou na fotkách setnul, začínala se na nich ukazovat první plíseň...taky už sem nechtěl riskovat...asi před dvěma týdny je někdo napadl a odnes si pár vrchních šišek...přemístil jsem je a doufal...a už nebyli nalezeny, naštěstí jsem sklízel zbytek už sám.

mějte se rml

In Vino Vita

Old Post 20-10-2008 v 16:37 PM
RomAaL je offline   Profil uživatele RomAaL   Find more posts by RomAaL   Foto galerie člena RomAaL   Click here to Send RomAaL a Private Message   Add RomAaL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KarlStoner23
Nový Člen

Karma uživatele KarlStoner23 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 451

Pícek..letos je bude podzim jako fík!!!Karlos

Rastafaria!!!

Old Post 02-11-2008 v 18:35 PM
KarlStoner23 je offline   Profil uživatele KarlStoner23   Find more posts by KarlStoner23   Foto galerie člena KarlStoner23   Click here to Send KarlStoner23 a Private Message   Add KarlStoner23 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KarlStoner23! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vavro86
Nový Člen

Karma uživatele vavro86 - 90% PěstitelskáKarma uživatele vavro86 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 452

Aake mam davat prirodne hnojiva od malicka ...poslite mi sukromnu spravu ..Dakujem

Old Post 26-02-2009 v 12:15 PM
vavro86 je offline   Profil uživatele vavro86   Find more posts by vavro86   Foto galerie člena vavro86   Click here to Send vavro86 a Private Message   Add vavro86 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

JH Příspěvek č. 453

Zdravím

Musím se podělit o zkušenost s řízky JACKA HERERA.Všechny byly luxusní- ze zdravé a vitální matky.Ven šly tak v půli května ,ale vůbec nechtěly kvést.Rozjely se až koncem srpna,což vzhledem k bídnému počasí nevěstilo nic dobrého.(VIZ foto -konec září).Možnost zatěmňování nebyla.Zkrátka nikomu kdo tohle letos jel ,to pořádně nedokvetlo.Sklidil jsem koncem října a je to bída.Teda na chuť i na stav to funguje ,ale čekal sem šutříkovější konzistenci a trochu víc stoned stávek.

Ještě je třeba podotknout ,že ve skleníku kde to jelo skoro až do konce listopadu se šutříky povedly :-)

A celkový dojem je takový ,že bych do toho šel znova,ale chtělo by to slunečnější počasí!

Old Post 26-02-2009 v 14:08 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lsaac Stern
Nový Člen

Karma uživatele lsaac Stern - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 454

cest, doufam ze jsem tady spravne a mam dotaz. Je BILA VDOVA v květu citit tak moc , ze by se clovek skoro bál ji vysadit ven ( me policko je pomerne blizko cesty ) ? dik za info, groweri zlatí

Old Post 15-03-2009 v 18:30 PM
lsaac Stern je offline   Profil uživatele lsaac Stern   Find more posts by lsaac Stern   Foto galerie člena lsaac Stern   Click here to Send lsaac Stern a Private Message   Add lsaac Stern to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Siki
Stálý Člen

Karma uživatele Siki - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 455

to Isaac: w voní pěkně, rozhodně ale nemusíš mít strach. Jsou ještě mnohem voňavější odrůdy. Ať se daří.

Siki

Old Post 16-03-2009 v 12:49 PM
Siki je offline   Profil uživatele Siki   Find more posts by Siki   Foto galerie člena Siki   Click here to Send Siki a Private Message   Add Siki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
opicca
Stálý Člen

Karma uživatele opicca - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 456

cus hele nejsem znalec ale kamos pestil nakej indoor venku a krasne mu kyticka vyrostla ")

Old Post 17-03-2009 v 22:09 PM
opicca je offline   Profil uživatele opicca   Find more posts by opicca   Foto galerie člena opicca   Click here to Send opicca a Private Message   Add opicca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigori
Nový Člen

Karma uživatele bigori - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 457

zdravim.. dal sem klicit pred 3 dny seminka a uz to mam zasazene a mam to za oknem. ale vypadlo me z hlavy ze to budu davat na moje místecko a od baraku to mam docela kus pls poradteme jak to mam prenes??????

helo... chtel jsem se zeptat kde rači kytky mít jestli v květináči nebo v zemi

Old Post 21-03-2009 v 16:36 PM
bigori je offline   Profil uživatele bigori   Find more posts by bigori   Foto galerie člena bigori   Click here to Send bigori a Private Message   Add bigori to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mojko
Nový Člen

Karma uživatele mojko - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 458

čus lidi potřebuju pomoc shanim nejaky dobry seminka´, bych nejaky od vas koupil?

Old Post 24-03-2009 v 18:41 PM
mojko je offline   Profil uživatele mojko   Find more posts by mojko   Foto galerie člena mojko   Click here to Send mojko a Private Message   Add mojko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vllk1
Nový Člen

Karma uživatele vllk1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 459

loni jsem mel ve skleniku taky nejakej mys mas. sral jsem na to,porad jsem nekde lital voda zensky atd. jen jsem to zalejval a bylo to tak 2.5mvysoky a 1,5siroky sklibil jsem z deseti kousku 3,5 suchyho mel jsem co hulit s kamosema do aleluja jeste ted z toho cadime..takze vzhuru do prace jaro je tady

vllk1

Old Post 27-03-2009 v 13:18 PM
vllk1 je offline   Profil uživatele vllk1   Find more posts by vllk1   Foto galerie člena vllk1   Click here to Send vllk1 a Private Message   Add vllk1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hard110
Stálý Člen

Karma uživatele hard110 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 460

zdrawimmm indor vonkuu nenii vobec problemmm ja som mal dve rastlinky jacka herera vonkuu sedds boli z lampy aj too začaloo kvitnuťť "ale nazaver dakujem srncovii co sa mi tam chodil pasť!!!

Old Post 01-04-2009 v 17:44 PM
hard110 je offline   Profil uživatele hard110   Find more posts by hard110   Foto galerie člena hard110   Click here to Send hard110 a Private Message   Add hard110 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luho
Nový Člen

Karma uživatele luho - 90% PěstitelskáKarma uživatele luho - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 461

ahoj,vydrží Kill Bill venku?

Old Post 02-04-2009 v 16:55 PM
luho je offline   Profil uživatele luho   Find more posts by luho   Foto galerie člena luho   Click here to Send luho a Private Message   Add luho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 462

citace:
Původní příspěvek od luho
ahoj,vydrží Kill Bill venku?

kamarad co mel policko se mnou minulej rok, ho tam mel a kvetl ze vsech modelu nejrychlejc(GWS,SAGE,MJ,NL...), ale ani jeden nestIhl uplne dokvist... ale to bylo dano tim mistem, meli hrozne malo svetla.

kazdopadne bych ti doporucil, z osobni zkusenoSti jiny modely nez KB, osobne na in bych ho bral, ale venku nic moc...

maj sa

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 24-04-2009 v 08:05 AM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papajamargot
Stálý Člen

Karma uživatele Papajamargot - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 463

kdy dat kytky ven????

Ten avatar je original delal jsme ho po prvnim jointu
Hip Hop (Hodně impotentnich pičusu hopsá okolo podia)
inda balkon 2009

Old Post 24-04-2009 v 14:34 PM
Papajamargot je offline   Profil uživatele Papajamargot   Find more posts by Papajamargot   Foto galerie člena Papajamargot   Click here to Send Papajamargot a Private Message   Add Papajamargot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mara-k
Stálý Člen

Karma uživatele mara-k - 83% PěstitelskáKarma uživatele mara-k - 83% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 464

Podle mě teď o víkendu bude nejlepší doba vyhodit kytky ven, ja pojedu JH a OB z řízků a ze semínek widow skunk, DP a FD x M, tak sem zvědav jak mi to doroste

Old Post 06-05-2009 v 09:45 AM
mara-k je offline   Profil uživatele mara-k   Find more posts by mara-k   Foto galerie člena mara-k   Click here to Send mara-k a Private Message   Add mara-k to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:08 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 27 28 29 30 31 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás